hakkıında herşeyin hayırlısı olsun canım. Kaç yıllık evlisiniz sakıncası yoksa tabi? Hani sıkıntılı yıllar dedikleri ilk yıllar varya o dönemlerdeyseniz geçer o günler inşallah. Siz birbirinizi sevi,yorsanız onsuz yapamam diyorsan sonunda çok üzülürsün. Bence biraz kafanı dinle herşeyden elini ayağını çek sakinleş bu tedaviler eşinin tedavilere yaklaşımları seni yıpratmış anladığım kadarıyla. ben yeni evli sayılırım eşim ilk bu sorunumuzu öğrenince beni çok sevdiği halde bana bu duyguyu anne duygusunu yaşatamayacağı için çok üüzlmüştü o dönemlerde benim hayatımla oynamayacağını düşünerek bensiz bi hayat düşündü ayrılmak değil ama kendini öldürmeyi düşünmüş. düşünebiliyormusun bu hastalık onu ne kadar yıpratmış. eşindede öyle bir psikolojimi var acaba kendini senden soğutmak mı istiyor. Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım Kelimeler bazen yetersiz dediklerimiz sana boş geliyordur. çünkü yaşadıklarını en iyi sen bilirsin. biz sadece derdini paylaşabiliriz. çözüm bulamayız ama bu ailede ikinizden başka derdinizi çözemez. oturun adam akıllı konuşun.tabi sakinleşince.[/QUOTE
Canim biz iki yillikevliyiz,aslinda daha nisanliyken sorunlar baslamisti ama ben sevgiyle hersey duzelir bu olanlar evlilik stresi diye dusunmustum,cok erken bir yasta evlenmedim ama yinede dogru dusunemedim galiba

(( hayatim hep mucadeleyle gecti,evlilikte huzur,mutluluk bulurum sandim ama en buyuk mucadele asil evlendikten sonra basladi.iki senede o kadar yoruldum ki anlatamam. Soyledikleriniz inan bos gelmiyor,bende olsam karsimdakilere aynilarini soylerdim ama dedigin gibi yasarken cok farkli oluyor