sizede çok geçmiş olsun,biz bu haftayı testlere ayırdık,iki problem bir arada olunca tabi testlerde çok oluyor,inşallah hem senin eşinin hem benim eşimin testlerinde büyük bir problem çıkmaz, sanırım ben bu haftayı,inşallah ..maşallah demekle geçiricem :)) bu hafta nasıl geçecek ve cumartesiye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum,
yazından anladığım kadarıyla Ali bey sadece ürolog,bu yüzden androloji için başka doktora gidiyorsunuz değilmi, eşinden istedikleri testleri sende buraya yazarsan bu durumda olan başka arkadaşlarda faydalanabilirler,hadi bakalım ikimizin eşide hemen hemen aynı zamanlarda tedavi görecekler,inşallah peşpeşe bebişlerimiz olur,
umarım moralin çok bozulmamıştır, sanırım bu zamanlarda eşlerimize destek vermek için bizim daha kuvvetli olmamız gerekiyor, biz artık eşimle bu konuda şaka bile yapıyoruz, ilk duyduğumuz gün onu herşeyden çok sevdiğimi,bunun onunla ilgili bir problem olmadığını , bebek sahibi olmamızın Allahın bir lütfu olduğunu ve eğer bize bebiş verecekse bunun bir şekilde olacağını söyledim, inan üzerinden çok büyük yük kalktı o an ,bugünlerde de stresi üzerinden atması için çalışıyorum,malum stres sperm sayısını etkiliyorumuş,gerçi bizde 0 çıktı bu durumda nasıl bir etkisi olur onu bilmiyorum,
herşey gönlünce olsun...