sevgili uglygirl,
bugünlerde biraz gözümden rahatsız olduğum için ekrandan uzak durmaya çalışıyorum ama bugün dayanamadım ve yazıyorum,tüm söyediklerim en içten duygularım inan ki,böyle hamilelik haberleri almak benim için ve eşim için umut oluyor,inşallah bizde bebeğimize en kısa sürede kavuşuruz,dün gece rüyamda bebeğim olduğunu gördüm,nasıl şirindi ona sarılmak nasıl güzel bir duyguydu anlatamam,inşallah bir gün gerçek olur
yanılmıyorsam dün doktora gidecektiniz,inşallah iyi haberlerle gelmişsindir,bebişi gördüğünüzü umuyorum,sizleri takip ederken bende hamileliğin her aşamasını öğrenmiş olucam :))
ben istanbul fatihte oturuyorum ve bu çevredeki özel hastanelerde iyi bir jinekolog bulmaya çalışıyorum, 29 mayıs hastanesini denedim ,evlenmeden önce gitmiştim ama o hastaneyi pek beğenmiyorum,internettede araştırdım ve malesef iyi şeyler okumadım
medical park fatihte şule hanıma gitmiştim,zaten eşimdeki problemide onun sayesinde öğrendik, ama içimden ona devam etmek gelmiyor,bende iltihap vardı ve bu yüzden ilaç vermişti,hem hap hemde fitil kullandım,kontrole gittiğimiz gün önce eşimin sonuçlarını gösterdik baktı ve bize eşimdeki problemi çözdükten sonra gelmemizi söyledi,bana hiç bakmadı bile,ilaçların sonucu ne olduğunu inan bilmiyoruz,bizde o an şokta olduğumuz için aklımıza sormak gelmedi eve geldikten sonra ya acaba bendeki iltihap geçtimi diye aklıma geldi,malesef şu andada tedavi öncesi olan sorunların aynısını yaşıyorum, bu durumda Şule hanımdan soğudum tabiki,sonuçta onun hastası bendim ve kontrolünü yapması gerekiyordu diye düşünüyorum,
keşke bende Kaan hoca gibi hem konusunda çok iyi olan hemde insanlık olarak süper olan bir doktor bulabilsem
birde bende preseed kullanmayı düşünüyorum ama önce şu eşime tekrar sprem tahlili yaptırmayımı beklesek diye karar veremedim,internette bazı sayfalarda preseedin iltihap yapabileceği gibi şeyler okudum,bende zaten iltihap var acaba zarar verirmi diye aklıma takıldı,bakalım artık ,önce kendime iyi bir doktor bulayım inşallah ,artık oluruna bırakmaya çalışıyorum ama yinede içim içimi yiyor :))
iyi haberlerini bekliyorum canım,
öptümmmmmm