Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın canım,tam olarak hatırlayamıyorum sizde hiç sperm yokmuydu?
birsürüde vit kullanıyoruz yazmışsın,vit nedir?
eşim şimdi hastanede sıra aldı bekliyor,birazdan bende yanına gidicem,inşallah tahlil sonuçları iyi olur , geçen sefer testosteron çok düşmüştü şok olmuştuk bakalım şimdi nasıl olacak,yarın sonuçları alana kadar nasıl beklicem bilemiyorum,bütün gün şişli etfalin sayfasına girip bakarım herhalde :))

Kaan Hoca gibi doktorların sayısı inşallah artar,bende onun gibi bir kadın doğumcu bulabilsem keşke, inşallah sonuçlarınız iyi olur,pazartesi günü inşallah iyi haberlerinizi bekliyoruz :))

bugünkü tahlilden sonra eşime sabah ısırgan akşam demir dikeni vermeye mi başlasam diyorum,işyerinde hazırlayıpta içmez kesinlikle ,bakalım artık şu sonuçlar çıksın ona göre birşeyler yaparız,

görüşmek üzere..öpüyorum

doğacağa don biçilmez derler ama ben oturdum karafırının sayfasından bebişimin ilk doğum günü için pasta seçiyorum :)))) hayal işte ne yapalım
inşAllah çoçuğumuza pasta seçtiğimiz günlerde olacak.Allahım umduklarımıza kavuştursun.:49::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

günaydın,

eşimintestosteron değerleri biraz düzelmiş ama
total testosteron:242
estradiol :30

testosteronun estradiole bölümünde sonuç 14 olmalıymış,eşimde 8
şu anda ilaç kullanmıyoruz sadece bitkisellerle devam ediyoruz,birde rejim yapıyor,biray sonra tekrar tahlil yaptıracak,bakalım artık inşallah biray sonraki tahliller biraz daha düzgün çıkar

gerçi sonuçlar düzelse bize ne faydası var onuda bilmiyorum.....

eşim birkaç haftadır göğüs uclarında acıdan ve sertlikten bahsediyor,sizlerin eşinde tedavi sürecinde böyle bir rahatsızlığı olan varmı? Kaan Hocaya sordum ilaçlardan değildir dedi,dün akşam tekrar email yazdım bakalım ne cevap verecek

arkadaşlar yeni üye oldum ben de.. sizleri çok iyi anlıyorumm:(:43: ben de 1 yıllık evliyim ve artık içimde her gün artan bi hasret var etrafımda hamileler bebekler vs gördükçe ne kadar üzülüyorum anlatamam. burda beni anlayacak arkadaşlar la tanışmak güzel:( Allah hepimizi özlediği ile kavuştursun :((

arkadaşlar yeni üye oldum ben de.. sizleri çok iyi anlıyorumm:(:43: ben de 1 yıllık evliyim ve artık içimde her gün artan bi hasret var etrafımda hamileler bebekler vs gördükçe ne kadar üzülüyorum anlatamam. burda beni anlayacak arkadaşlar la tanışmak güzel:( Allah hepimizi özlediği ile kavuştursun :((

İsracım aramıza hoşgeldin desem mi, demesem mi bilemedim,buraya gelen herkesin problemi var malesef,sen daha yeni evlisin hayırdır sperm tahlili felanmı yaptırdınız neden bu kadar üzgünsün?
inşallah hepimiz en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz

funda merhaba canım.bızde de aynı sıkıntı mevcuttu yaklasık 1 sene once.esımde varıkosel rahatsızlıgı oldugunu ogrendık ve amelıyat oldu.sızde kı sıkıntı neden kaynaklanıyormus herhangı bısey soyledıler mı?

funda merhaba canım.bızde de aynı sıkıntı mevcuttu yaklasık 1 sene once.esımde varıkosel rahatsızlıgı oldugunu ogrendık ve amelıyat oldu.sızde kı sıkıntı neden kaynaklanıyormus herhangı bısey soyledıler mı?

bizdeki sebepler testosteron hormonundaki düşüklük,aşırı kilo,sigara,stres vs.

şuanda testosteron alt sınırda ,
sigarayı bırakmış(arada içiyor) ,
8,5 kilo verdi (yaklaşık 30 kilo daha verirse normale dönecek inşallah)
stres devam ediyor çünkü karakter olarak herşeyin olumsuz yönünü görmeyi seviyor,
sanırım bizim tedavi uzun sürecek bu yüzden tüp bebeği net olarak düşünmeye başladım,hepimiz için Rabbim hayırlı şeyler nasip eder inşallah

arkadaşlar ivitüp bebek merkezini inceliyorum ,bu tüp bebek merkezine karar vermek ne kadar zor yaaaaa....

merhaba canım ben de bu aralar tüpü düşünüyorum yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum bu duruma.sen hangi şehirdesin.ben acıbadem de tayfun hocayı istiyorum açıkçası.istanbulda eşimi ikna edebilirsem tabi.şuan urfada çalışıyoruz aslen adanalıyız.kafam karışıok benim de anlayacan

merhaba canım ben de bu aralar tüpü düşünüyorum yavaş yavaş kendimi hazırlıyorum bu duruma.sen hangi şehirdesin.ben acıbadem de tayfun hocayı istiyorum açıkçası.istanbulda eşimi ikna edebilirsem tabi.şuan urfada çalışıyoruz aslen adanalıyız.kafam karışıok benim de anlayacan

canım benim yaa...insanın ne yapacağını bilememesi ne kadar zor değilmi,
ben istanbuldayım,büyük ihtimalle ivi tüp bebeğe gidicem,iş yerime yakın olsun istiyorum,
biz istanbulda bu kadar zorluk çekiyoruz urfada şartlar daha zor olmalı,Allah yardımcınız olsun

ilk başta bahçeci fulyayı düşünüyordum ama doktorları hakkında çıkan bir yazı vazgeçmeme neden oldu,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Ölü denen bebek 2 yaşına bastı - Sağlık haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var

canım benim yaa...insanın ne yapacağını bilememesi ne kadar zor değilmi,
ben istanbuldayım,büyük ihtimalle ivi tüp bebeğe gidicem,iş yerime yakın olsun istiyorum,
biz istanbulda bu kadar zorluk çekiyoruz urfada şartlar daha zor olmalı,Allah yardımcınız olsun

ilk başta bahçeci fulyayı düşünüyordum ama doktorları hakkında çıkan bir yazı vazgeçmeme neden oldu,Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Ölü denen bebek 2 yaşına bastı - Sağlık haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var

sağol canım.idare ediyoruz işte burada da napalım.istanbuldaysan bence acıbademi araştır derim onun birkaç şubesi var sanırım orada.ben tayfun bağış hocatı adana başkentten biliyorum.bizzat tanışmadım ama onunla tanışıp tüp bebeğe başlayanlardan aldığım tepkiler beni etkliedi.hatta bizim eve ilektrik işlerine bakmaya biri gelmişti adanadayken.adamın 3. denemesinde 3üzleri olmuş.eğer dünyada bir memek varsa o da tayfun hocadır ona çok duacıyım diyor.ne bileyim enerji veriyor o isim bana.fırsatın varda tanış ve görüş derim.

sağol canım.idare ediyoruz işte burada da napalım.istanbuldaysan bence acıbademi araştır derim onun birkaç şubesi var sanırım orada.ben tayfun bağış hocatı adana başkentten biliyorum.bizzat tanışmadım ama onunla tanışıp tüp bebeğe başlayanlardan aldığım tepkiler beni etkliedi.hatta bizim eve ilektrik işlerine bakmaya biri gelmişti adanadayken.adamın 3. denemesinde 3üzleri olmuş.eğer dünyada bir memek varsa o da tayfun hocadır ona çok duacıyım diyor.ne bileyim enerji veriyor o isim bana.fırsatın varda tanış ve görüş derim.

acıbadem çok güzel bir hastane,eminim tedaviside iyidir ama biraz pahalı malesef,şu an en uygun ivi görünüyor,yaptığım araştırmalarda da iyi olduğunu gördüm,inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip eder tüm isteyenlere

merhaba arkadaşlar ...bende yeni katıldım aranıza konu başlığını görür görmez sizinle olmak istedim.öncelikle kendimizden kısaca bahseyim bizde 4 yıllık evliyiz.ilk zaman çocuk düşünmedik evliliğimizin 2.yılında eşimin azosperm olduğunu öğrendik bisürü ilaçlar tedaviler sonucuda hiç bir gelişme kaydedemedik.bi yığın masraf ve zaman kaybi yaşadık.gittiğimiz tüm drlar micro tese ameliyatını önerdi.daha tedaviye başlamadan resmen soydular bizi ..testler ilaçlar vs.bu yüzden bi türlü doğru doktor ve merkez konusunda karar veremedik sizlerdende fikir alıp artık bu m.teseyi yaptırmak istiyorum çünkü hem eşimin hemde benim yaşım ilerliyor dr lar zaman daha fazla zaman kaybetmememizi söylüyor yaş ilerleyince daha zor oluyomuş..

Back
X