Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar üzgünüm maalesef ama eşim geldi tepemde dikilmiş kalk hadiiiiii diye bağıyo...çok öpüyorum hepinizi.... kendinize iyi bakın....
Güle güle canım iyi akşamlar yarın yine bu saatte burda :))
:)) boşverrrrr istediği kadar hava yapsın,sende yaparsın inşallah,eltiler hep öyledir Allahtan benim yok,daha şimdiden anlaşacağımı sanmıyorum

Benimkisi de geç elde etti bu mutluluğu...Eşimin abisinde de aynı sorun vardı ama onların 5 yıl sonra oldu bebekleri normal yolla..Biz o kadar şanslı olabilir miyiz bilmiyorum.Kayınvalidemin erkek çocuklarında bu sorun oldu demek ki..

:)) boşverrrrr istediği kadar hava yapsın,sende yaparsın inşallah,eltiler hep öyledir Allahtan benim yok,daha şimdiden anlaşacağımı sanmıyorum

öyle yapiyorum fundacim ama bir yanim hep aciyor...birde dalga gecmesi yokmu toplumda gebertesim geliyor...kiz elti dogursana bitane koca kari oluncami doguracaksin....lafa bak ama allah büyüktür sabir sabir ya sabir diyorum

CANIM BENIM YA KIYAMAM SANA..BENDE SENDEN FARKSIZIM.,BIRDE BEN MIKROENJEKSIYON ICIN HAZIRLANMISTIM...ESIMIN SIFIR OLDUGUNU BILE BILMIYORDUK...O KADAR UMUTLA GITTIK,IGNEYI YEDIK ACIYI CEKTIK SONRA DOKTOR DEMESIN MI DEGERLER SIFIR...SANDIM KI HASTANE BASIMA YIKILDI...AGLAMAKTAN YERIMDEN SAATLERCE KALKAMADIM... ESIMIN O HALINI DÜSÜNMEK BILE ISTEMIYORUM..ADAM GUNLERCE YEMEDI ICMEDI BENIMLE KONUSAMADI..YUZUME BILE BAKMAYA UTANDI..GUNLERCE ONU TESELLI ETMEKLE UGRASTIM.KENDIMI UNUTTUM BILE...COK ZOR YA RABBIM KIMSEYE YASATMASIN...HEP TV DE DUYARDIM AMA BIR GUN BENIM DE BASIMA GELECEGI HIC AKLIMa gelmemisti.rabbim umudumuzu bitirmesin biz daha nelerin ustesinden geliriz

bu doktorlar heryerde aynı galiba, medical parkta Şule hanımda sonuçları görünce kağıdı önümüze bıraktı ve bize bu sorunu çözünce gelin dedi,bana sen ilaçları kullandınmı ,ağrın sızın devam ediyormu diye sormadı bile
sonrada alibey thlilde 14-15 adet canlı hücre bulundu diye bşz zil takıp oynayacaktık adam kağıdı attı bu sıfır anlamında siz bu şekilde çocuk sahibi olamazsınız ben size arkadaşımın çalıştığı tüp bebek merkezinin adını vereyim dedi,

berbat günlerdi...

öyle yapiyorum fundacim ama bir yanim hep aciyor...birde dalga gecmesi yokmu toplumda gebertesim geliyor...kiz elti dogursana bitane koca kari oluncami doguracaksin....lafa bak ama allah büyüktür sabir sabir ya sabir diyorum

sen sabret boşver o ne derse desin,onun dediklerini Allahta duyuyor merak etme....

CANIM BENIM YA KIYAMAM SANA..BENDE SENDEN FARKSIZIM.,BIRDE BEN MIKROENJEKSIYON ICIN HAZIRLANMISTIM...ESIMIN SIFIR OLDUGUNU BILE BILMIYORDUK...O KADAR UMUTLA GITTIK,IGNEYI YEDIK ACIYI CEKTIK SONRA DOKTOR DEMESIN MI DEGERLER SIFIR...SANDIM KI HASTANE BASIMA YIKILDI...AGLAMAKTAN YERIMDEN SAATLERCE KALKAMADIM... ESIMIN O HALINI DÜSÜNMEK BILE ISTEMIYORUM..ADAM GUNLERCE YEMEDI ICMEDI BENIMLE KONUSAMADI..YUZUME BILE BAKMAYA UTANDI..GUNLERCE ONU TESELLI ETMEKLE UGRASTIM.KENDIMI UNUTTUM BILE...COK ZOR YA RABBIM KIMSEYE YASATMASIN...HEP TV DE DUYARDIM AMA BIR GUN BENIM DE BASIMA GELECEGI HIC AKLIMa gelmemisti.rabbim umudumuzu bitirmesin biz daha nelerin ustesinden geliriz
Amin canım çook zor durumdayız ama dayanıyoruz dimi Rabbim veniyor dermanını, gücünü...Şükür yine de.
yıkılmak yok....inan ben hayatımda öyle şeyler atlattım ki ,bazen çok istediğim fırsatlar ellerimin içinden kaydı gitti,oturdum ağladım,sonra baktım bi hayır var,tüp bebkle olmazda belki normal yoldan olur,görümş olduğunuz tedaviler belki normal yolla bebk sahibi olmanıza nedne olur,bu tarz durumlarda oluyor ,nolursa olsun ayakta durup mücadeleye devam.......
Amin yarabbim ezan da okunuyor, onun hürmetine yarabbim isteyen herkese..
Ya sabır ya sabır Yadeee...Böyle densizlikleri yapan çok ya :(
bu doktorlar heryerde aynı galiba, medical parkta Şule hanımda sonuçları görünce kağıdı önümüze bıraktı ve bize bu sorunu çözünce gelin dedi,bana sen ilaçları kullandınmı ,ağrın sızın devam ediyormu diye sormadı bile
sonrada alibey thlilde 14-15 adet canlı hücre bulundu diye bşz zil takıp oynayacaktık adam kağıdı attı bu sıfır anlamında siz bu şekilde çocuk sahibi olamazsınız ben size arkadaşımın çalıştığı tüp bebek merkezinin adını vereyim dedi,
berbat günlerdi...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben güne sabah 6da başladığım için malesef bu saatlerde aşırı uykum geliyor,müsadenizi istiyorum,cevap vermediğim bir yazı varsa yarın kontrol edip cevaplamaya çalışıcam,hepinizi öpüyorum....yeni tanıştık belki ama hepiniz benim için çok önemlisiniz..iyiki varsınız

iyigeceler..

arkadaşlar ben güne sabah 6da başladığım için malesef bu saatlerde aşırı uykum geliyor,müsadenizi istiyorum,cevap vermediğim bir yazı varsa yarın kontrol edip cevaplamaya çalışıcam,hepinizi öpüyorum....yeni tanıştık belki ama hepiniz benim için çok önemlisiniz..iyiki varsınız

iyigeceler..

Sen de öylesin , ben de kaçıyorum yarım iş var :( öpüyorum sizi iyi geceler..mucuk..:51:

berbat günlerdi...

canim ya insanin belki hayatta basina gelebilecek en zor durumlardan birisi..allah bidaha yasatmasin insallah..cok vicdansiz bu doktorlar ya..hersey para onlar icin.bizim umutlarimiz umurlarinda bile degil..

bize 1 tane bile canli var dese kurban kesecegiz o kadar caresiz yani,onlar icin siradan bir vaka...allah islah etsin bu gibileri...allah merhametlilerle karsilastirsin...

birde varya fundacim hic umutamadigim bir anim var..tüp bebek merkezinde bekleme odasindayiz..en az 10 cift var kari koca...herkes bir umut caresiz bekliyor..kimse konusmuyor belki de cesaretimiz yok konusmaya...birden bi kapi acildi kari koca ellerinde bir kiz bir erkek cocuk.daha 3 haftalik falan..ikizlermis...o anda varya o insanlarin yüzlerini bir görseydin...sanki o cocuklar bizimmis gibi o anki mutluluk tarif edilemez...yeniden umutlandik iste tam hayaller yikilmisken...hele esimin o gözlerinden süzülen yaslari hic unutamiyorum...oyle duygulandik ki o anda..rabbim bize de yasatirmi ki o mutlulugu....gunlerce unutamadik o bebekleri...bizde kavusurmuyuz ki onlara..rabbim ya sen buyuksun ne olur bize de nasip et

iyigeceler..

iyi geceler canim allah rahatlik versin...iyiki sende varsin iyiki bizi bir araya topladin...

kizlar bundan 3 ay once esimin degerleri bu sekildeydi.simdi nasil daha bilmiyoruz.bana bu degerlerin ne anlama geldigini yorumlarmisiniz.

LH 9.8

FSH 26.3

TESTOSTERON 9.9 BIZDE EKSIK YADA FAZLA OLAN HANGISI KIZLAR.HIC ANLAMIYORUM BU DEGERLERI.

SIMDIKI KULLANDIGIMIZ ILAC SEROPHENE

cnm bizde altı ay bu ilacı kullandık şimdi klomene geçtik testesteron aralığı kaç yoksa iyi hatta yüksek bile fsh aralığı kaç

Ben şahsen Kaan Bey'in yazdıklarından bir şey anlamadım :)))) Fsh 'nin açılımı ne acaba :))))))) Hormon ama neee =??? :7:

Tp bebek portal, Infertilite,Ksrlk, hamile kalmak,bebek sahibi olmak

yukardaki site test sonuçlarını incelerken hepimizin işine yarayabilir diye düşünüyorum,

bu siteden aldığım bilgiler
FSH (Follicle Stimulating Hormone),kadında follikülün olgunlaşmasını ve erkekte spermatogenezi sağlayan,hipofiz tarafından salgılanan hormon.

LH (luteinizing Hormone),ovülasyonun olmasını sağlayan,hipofiz tarafından salgılanan hormon.

cok sagol canımcım..su anda zaten hormon hapı kullanıyor.haftaya persembe yenı degerler bellı olacak.ınsallah normala dönmüstür ya..ınan günlerde gecmek bılmıyor bekledıkce..
Doktor bıze yüzde 50 sans verdı zaten. Bu sekılde olup da bebek sahıbı olan cok hastam var dedı.ınsallah onlardan bırıde bız oluruz..bılmıyorum kı beklıyoruz ıste

Tıbbın verdiği %50 şans bence çok iyi kalan %50 için bol bol dua gerek :))

canim ya insanin belki hayatta basina gelebilecek en zor durumlardan birisi..allah bidaha yasatmasin insallah..cok vicdansiz bu doktorlar ya..hersey para onlar icin.bizim umutlarimiz umurlarinda bile degil..

bize 1 tane bile canli var dese kurban kesecegiz o kadar caresiz yani,onlar icin siradan bir vaka...allah islah etsin bu gibileri...allah merhametlilerle karsilastirsin...

birde varya fundacim hic umutamadigim bir anim var..tüp bebek merkezinde bekleme odasindayiz..en az 10 cift var kari koca...herkes bir umut caresiz bekliyor..kimse konusmuyor belki de cesaretimiz yok konusmaya...birden bi kapi acildi kari koca ellerinde bir kiz bir erkek cocuk.daha 3 haftalik falan..ikizlermis...o anda varya o insanlarin yüzlerini bir görseydin...sanki o cocuklar bizimmis gibi o anki mutluluk tarif edilemez...yeniden umutlandik iste tam hayaller yikilmisken...hele esimin o gözlerinden süzülen yaslari hic unutamiyorum...oyle duygulandik ki o anda..rabbim bize de yasatirmi ki o mutlulugu....gunlerce unutamadik o bebekleri...bizde kavusurmuyuz ki onlara..rabbim ya sen buyuksun ne olur bize de nasip et

inan gözlerim doldu birden,emin ol o çiftte bizim yaşadıklarımızı yaşamışlardır,Allah bilir ne uğraşlar vermişlerdir,ne hayal kırıklıkları olmuştur ama bak sonunda ikizleri almışlar kucaklarına,inşallah bizde alıcaz,üzülme sen tabii bu söz bana ve diğer arkadaşlarada gelsin üzülmeyelim :)) bizde elimizde ikizlerle kapılardan giricez inşallah,hatta belki benim ve eşimin yaşı 35 üstü olduğu için 3 embriyo ile deneme yapılır ve üçüz olur :))))))

konustum yoncacım 17 haziranda gidiyoruz insallah:))))tedaviye baslamayı cok istiyorum cok istiyorum miniminnacık bir bebişimizin olmasını...

Tatlım benim çook şükür ki sorunum yok en azından şimdilik ama benim eşimden kaynaklı sorun oligoastenatazospermi :) ay ne kadan uzun dimi , yani sayı , hareket ve şekil bozukluğu..tek tedavi tüp bebek denildi bize smyrna tüp bebek merkezi ve Yeşilyurt Araştırma Hastanesinde muayene olduk bize artık Ege'ye gidin ordaki tüp bebek sistemi gelişmiştir denildi.Bizim de aslında iki hafta öncesine varıyor tedavi süreci, eşimle gittik o gün zaten eşimin tüm tahlilleri yapıldı benim ise reglimi bekledik hormon için ve bir sürü test...neyse aldık sonuçlarımızı ve dosyaya konuldu şu an telefon bekliyoruz , tedaviniz şu ya da bu.şu gün gelin diye....bakalım canım tedavin hayırlı olsun , sizin sorun neydi ??
canım inşAllah iyi sonuçlanır tedaviniz.benimde eşim azosperm yani menide hiç sperm yok.bizde geçen yıl orada tedaviydeyken eşim m. tese. ameliyatı oldu bulunamadı. bu yıl rapor için gittik vermediler biz tedaviye istanbulda umut tüp bebekte devam etmeyi düşünüyoruz artık hayırlısı.belki beni görmüşsündür üzerimde tunuk biçiminde mavi renkte bir tsört vardı.üzerinde siyah pullarla işli kedi resmi vardı iki tane biraz balık etliyim siyah saçlı yanımda eşimde vardı uzun boylu ama biz sekreter emine hanımdan sonraki deri koltuklarda oturduk.hadi tatlım görüşürüz öptüm.:71:

konustum yoncacım 17 haziranda gidiyoruz insallah:))))tedaviye baslamayı cok istiyorum cok istiyorum miniminnacık bir bebişimizin olmasını...

oooooo süper bir haber :))) inşallah doktora gidip geldikten sonra daha süper haberlerle gelirsin,peşpeşe tüp bebek merkezlerine damalamaya başladık :))

ay canım yaa valla çoook sevindim ikna etmene....hadi hayırlısı bakalım.....inşallah bu süreçte herşey yoluda gider...buarada bizi de unutma ...tedavi süresindeki gelişmeleride bizimle paylaş lütfen olurmu?

arkadaşlar dün söylediğim gibi brüksel tüp bebek merkezine mesaj atmıştım,malesef onlar geri dönmedi ama ben inat ettim ve aradım :)) telefondaki görüşmede kendilerine güvenen bir yer gibi geldi ,bizim sorunu anlatınca o sayıyla sizin normal yoldan çocuk sahibi olmanız imkansız dedi :(((
hatta biran önce gelmeniz lazım dedi çünkü onlar hastaları 37den küçükler ve büyükler diye ayırıyorlarmış...kendilerinin SPERM BÜYÜTME tekniğini kullandıklarını söylediler tabi detaylı bilgi alabilmem için randevu alıp gitmem gerekiyor :(( brüksel tüp bebekte sadece tüp bebek fiyatı 4.200 tl imiş tabi + ilaçlar var ilaçlarda 1000-1500tl civarı dediler,toplamda 5,700 civarı

sonra fertijin tüp bebek merkezini aradım,sadece sekreterle görüşebildim,geri kalan herkes meşgulmüş :(( bende sadece tüp bebek fiyatını öğrenebildim 2.250€ yaklaşık 5,131 tl tabi birde ilaçlar eklenecek,ilaçlarda 1500 ile 3000 tl arasıymış toplamda 8.000 civarı

Allah yardımcımız olsun diyorum,bu fiyatlar ne böyle.......

Back
X