amin...canımmm benim yadecim, seni anlıyorum ben de üzgünüm.Allahım bize güzel mi güzel bir evlad nasıp edecek ben bugün umutluyum :))) yarın için söz veremiyorum hehhehe :)) anlayacağın bizim önce bir psikologa gitmemiz gerekiyor..
canım benim eşim Kaan Hoca ile üç ay kullandı ama sonuç düşüklük.Şimdi biz Ege'ye gidiyoruz burdaki dr da klomeni bırakın demişti ,eşim de bıraktı sonraki gittiğinde başka bir dr ilgilenmiş o da vermiş :)))) dr erol bey gözetimindeyiz ya o verdi yani.iki ay kullanacak bilemiyorum ancak inan biz %1 morfolojiye bile razı durumdayız.Sayı, hareket ve morfoloji yok canım.DR lar konuştukça sonuçlar gibi umutlarımız da %0(
canim ya inan bende seningibiyim.(( cok gecmis olsun diyeyim sana..insallah rabbim sesimizi duyarda bu günlerde bir an evvel gecer..dualardan baska caremiz yok rabbim hakkimizda hayirlisini versin..gene de uzulmeyelim herseyin hayirlisini rabbim bilir
benim de ihtiyacım var bir psikologaaa...

hangimizin yok ki?? bu kadar stresli bir hayatta herkes psikoloğa ihtiyaç duyuyor,en iyisi mustafaali gibi köye dönmek :))))