:))))))))))) kızlar yarın düğün var eşimle alışverişe çıktık ancak bir şey beğenemedim o kadar çok elbise denedim çıkardım ki , satıcı kızlar arkamdan kesin sövmüşlerdir.Ama stress attım desem inanır mısınız.Alamadım ama :))) Denedim çıktım hehehe ;D
ohhh ne güzel
Aşkım iyi düşün iyi olsun.
Ben nedense bugün hepimizin anne olacağını er ya da geç düşünüyorum.İnanıyorum.Yarın da Berat gecesi Rabbim bize inşallah sağlıklı,hayrılı ve uzun ömürlü evlatlar nasip edecek.Güzel ve olumlu düşünceler gelsin bize şu mübarek aylarda.Amin!
yarın size dua göndermeye çalışıcam,inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder
Yoncaaaaaaaaam kız ben seni aradım ya telini ama başkası çıktı :) ya da o sen miydin hehehee ?
Neyse; ben de eve geldim hemen geçtim laptopun başına vala eşim bir odada pc başında ben burdayım

inan bebek diyoruz ama çalışmalar 0 :) sizinle sohbet etmek daha hoşuma gidiyor, bu şekilde nasıl bebemmm olacaksa hihhihhihi

)))
bende kızgınım,çalışmalara ara verdim :)))
ben bugün yoncayı aramıştım ,senin olayı anlattımçok şaşırdı,sonra sana gönderdiği numaraya baktı doğru yazmış,valla nasıl oldu o da anlayamadı :))
ama şunu söyleyebilirim yoncanın seside senin sesin gibi insana pozitif enerji veriyor :))
Aşkım Fındığım :) ben deldim , ama biraz üzgünüm Şehitlere.Rabbim ailelerine sabırlar versin.Asker eşi olarak çok üzgünüm

Eşlerimiz, kardeşlerimizin emekleri için artık bir şeylerin yapılmamasına üzülüyorummmmmm !
Bengü Türk Tv 'yi izleyin derim
evet yaaa,Allah sabır versin,yazık onlarada hepsi birer anne evladı,Allah bilir onların anneleride nasıl uğraşmışlardır evlat sahibi olabilmek için
Tüm arkadaşlarımı öpüyorum.