günaydın tatlım...
dünde o kadar yazdım yazdım internet gitti gülüm neyse kısaca yazıyım o seni muayene eden dr a gıcık oldum...bazılarının sadece adı dr. maalesef ve nasıl doktor olmuşlar anlamıyorum ama iltahap ve ciddi bişi olmamasına sevindim canım benim...
erdal bey beni muayene etmedi tatlım ilaçta vermedi ama şimdi çarşamba günü sorularım olacak..testte sorun çıkmazsa beni hazırlıcaklar ama acaba bendende hormon testi isticekler mi,rahim filmi falan ..?bunlardan bahsedilmedi.gerçi o gün gittiğimde erdal bey acaip yoğundu..bende unuttum sormayı...ama herhalde testin sonucuna göre değerlendirecekler..
hayatım büyük konuşmak istemiyorum ama artık medicine hospitale asla gitmem,iki doktoruda insanlıktan nasip almamış,galiba birazda benim şanssızlığım,ben aslında yasemin hanıma gitmek istiyordum ama o tatildeymiş,yasemin hanım için iyi diyorlar,ama iyide olsa o hastaneyi gözden çıkardım bir daha gitmem

ben bu hafta birkaç kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum,hala ağrılarımın neden kaynaklandığını anlayamadım,işin ilginç yanı bu ağrılar ovulasyon döneminde oluyor,yarın gidicem doktor dahiliye doktoru ama yinede bir sorayım,
KAan hoca cevap yazsın,şu benim sonuçlarıda alalım,belki bu hafta sonu IVIye gidebilirim,bakalım Erdal bey ne diyecek