günaydın kızlar bu gün yine hava çok sıcakkkk
evet canım gerçekten çok sıcak..klimalı ortamdan çıkınca insan daha kötü oluyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar bu gün yine hava çok sıcakkkk
fundacım meliscim yoncacım günaydın![]()
yok canım başlamadık dr hormonları düzenyelim sonra diyor oğlu olan kız kardeşim gitti dr bende yaramazla ilğilendimmm
evdeki hesap çarşıya uymadı( eşim Kaan hoca cevap yazmadan test yaptırmam diye tutturdu
((
inşallah Kaan hoca bu akşam cevap yazar ve inşallah güzel birşeyler yazar
bir umut diyorum ki acaba ilk tahlillere bakmadan bizde hiç sperm yokmu sandı,bende son sperm tahlilini tekrar gönderdim,bakalım artık cevap bekliyorum,birde canım IVIdeki tese yapan hocanın adı neydi? siz ona ne zaman muayene olacaksınız? inşallah teseye gerek kalmadan kaliteli sperm olur,uff yaaa keşke şu tüp bebeğe gerek kalmadan olur bebek
evet canım gerçekten çok sıcak..klimalı ortamdan çıkınca insan daha kötü oluyor( Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun,
bu sıcakta ufaklığın peişne koşturmak yormuştur seni :))
bir umut diyorum ki acaba ilk tahlillere bakmadan bizde hiç sperm yokmu sandı,bende son sperm tahlilini tekrar gönderdim,bakalım artık cevap bekliyorum,birde canım IVIdeki tese yapan hocanın adı neydi? siz ona ne zaman muayene olacaksınız? inşallah teseye gerek kalmadan kaliteli sperm olur,uff yaaa keşke şu tüp bebeğe gerek kalmadan olur bebek
arkadaşlar Kaan hoca cevap yazmış :
Tabii ki tüp bebek günü sperm çıkışı olursa TESE'ye gerek kalmaz, ama olmazsa TESE gerekecektir. Özellikle çok az sayıda ve kalitesiz sperm çıkarsa, TESE daha iyi olabilir. Sperm testini tekrarlatmanıza aslında gerek yok, çünkü bir şey değişmeyecek. Lütfen sonuçtan beni haberdar edin.
sperm testini tekrarlamanıza gerek yok demiş(
şimdi ben bunu eşime söylersem morali bozulacak ,bende diyorum ki acaba bu hafta sonuna kadar eşime birşey demiyeyim,cumartesi günü sperm tahlili yaptırsın bir bakalım sonuç ne çıkacak,nelere para gidiyor.. bu kezde tahlile verelim,tese felan dersem moral bozukluğundan sperm sayısı azalır Allah korusun
şimdi kızlar az önce Labistanbulu aradım,bir bayan aradı konuşmaktan bıkmış,hatta ben şaşırdım ve labaratuar değilmi diye sordum,sperm testi 40 liraya yapılıyormuş (ssklılar için )
sonra tümlabı aradım,bir bey çıktı ve gayet güzel açıklamalar yaptı,5 dakikadan fazla konuşmuşuzdur eminim, tümlabda spermiogram 100 tl ,ssk ile anlaşması yokmuş( iki katından fazl bir ücret ama telefondaki kişinin konuşması bana çok güven verdi, en iyisi tümlabdamı yaptırsk diyorum,
uff bu kadar çok seçenek olması ne kadar sinir bir durum(( insan karar veremiyor,başladım yine hızır idi yunus idi....
yoncacım hayırlı olsun cnm dualarım seninle sen rahim filmi çektirdin mi
tatlım benim bir yakınım jinekolog ilk ona gitmiştim dev has muayene olmadım hormon testleri yaptık 50 yaşın üstünde bir dr o bana ilaç yumurtlama takibini boşver ilk önce rahim filmi çektir kapalıysa yapacağın herşey boşuboşuna demişti altı ay geçti melis bir iki aya kalmaz hamiş kalabilir filmi çektiren bir çok kimse hamiş kalıyor hastahane arıyorum anestezili yaptıracağım
Aşkım iyi akşamlar :)))fundacım meliscim yoncacım günaydın![]()
Fiındığım aşkım yerim seni ben.Yahu bunda bir şey yok.Şimdi sen üzgünsün o yüzden gerek yok lafına takılmışsın.Napıyoruz hemen kendimizi topluyoruz vee azospermi olan herkes gibi biz de tüp bebek zamanında kaliteli bir tane bile olan spermin gelmesi için duaları ediyoruz veee daha çok üstüne gidiyoruz.İnan bana mikrotese de bir şey yokmuş.hatta ben eşimin olmasını istiyorum.morfoloji ve hareket yok biliyorsun.belki daha sağlıklı sperm çıkar ya.Zaten bir yerde de okudum morfolojisi kötü olan bebeklerde down sendromlu oluyormuş Allah korusun.........sen de lütfen şu mailleri eşine okut ve birlikte karar verin.Sen benim gibi duygusalsın eşin bence daha temkinli olacaktır.eee bunda bir şey yok der gibi tepki verir ben inanıyorum , NERDE BİRLİK ORDA DİRLİK canımm..öptüm seniarkadaşlar Kaan hoca cevap yazmış :
Tabii ki tüp bebek günü sperm çıkışı olursa TESE'ye gerek kalmaz, ama olmazsa TESE gerekecektir. Özellikle çok az sayıda ve kalitesiz sperm çıkarsa, TESE daha iyi olabilir. Sperm testini tekrarlatmanıza aslında gerek yok, çünkü bir şey değişmeyecek. Lütfen sonuçtan beni haberdar edin.
sperm testini tekrarlamanıza gerek yok demiş(
şimdi ben bunu eşime söylersem morali bozulacak ,bende diyorum ki acaba bu hafta sonuna kadar eşime birşey demiyeyim,cumartesi günü sperm tahlili yaptırsın bir bakalım sonuç ne çıkacak,nelere para gidiyor.. bu kezde tahlile verelim,tese felan dersem moral bozukluğundan sperm sayısı azalır Allah korusun
şimdi kızlar az önce Labistanbulu aradım,bir bayan aradı konuşmaktan bıkmış,hatta ben şaşırdım ve labaratuar değilmi diye sordum,sperm testi 40 liraya yapılıyormuş (ssklılar için )
sonra tümlabı aradım,bir bey çıktı ve gayet güzel açıklamalar yaptı,5 dakikadan fazla konuşmuşuzdur eminim, tümlabda spermiogram 100 tl ,ssk ile anlaşması yokmuş( iki katından fazl bir ücret ama telefondaki kişinin konuşması bana çok güven verdi, en iyisi tümlabdamı yaptırsk diyorum,
uff bu kadar çok seçenek olması ne kadar sinir bir durum(( insan karar veremiyor,başladım yine hızır idi yunus idi....
ben bir iki hafta içinde erdal beyde muayene olucam inşallah,eğer film isterse çektiririz artık yapacak birşey yok ,zor işler bunlar ama çok şükür çaresi olan şeyler :)
geldim tabeeeeeeee :)![]()