Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Talım bu 3. günü testi nedir acep?yumurta takibini de detaylı anlatır mısın? öptüm seni[/FONT] :69:[/QUOTE]

cnm fsh lh e2 prolaktin hormonlarına bakılan test test sonucuna göre yumurtlama durumun pko ya da başka problemler bulunabiliyor şimdi bizim koçişlerdeki problemlerden kendimize sıra gelmiyor yumurata takibi 2.günü gidiyorsun ilaçlı yada ilaçsızyapılabiliyor ilaçlı ise 5.gün klomen veriliyor çatlatma iğnesi yapılıyor 2 3 günde bi dr kotrol ediyor ilişki zamanı tam yakalanıyor

evet ben atama bekleyen bi öğretmenim canım istanbuldayız biz istanbul dışı zorlar bizi neyse kontenjanlara bağlı hayırlısı olsun..sen nasılsın bayadır görmüyorum seni özlettin kendini:16:

cnm meslektaşım inşallah karanlık gibi görünen bu durumu seniniçin Rabbim aydınlatır İst atanırsın bizimde bir akrabamız erzuruma gidecek eşi Ankara yaşını bilmiyorum o çok genç 23 yaşında tabi benim gibi 34 degil:59:aslında yaz tatilini hiç iyi kullanamadım temmuz başı tatildeydim test yaptırmadım bu seferde pazara geliyor birde ramazan takip git gel başa çıkabilirmiyim ağustosta beklenen tarih28 o da bayrama denk gelecek bu ay belki dedim ama kırmızıyı yedim eşimin 4 ağus testti var aslında rakamsal sonuçlar çok da önemli değil 212 milyonla hamiş kalaman var vaaf diyorsun :71:

Aruna.ya ben eşimin sorunu olduğunu bilmezken , kendimde sanıyordum :( Dr muayene etmişti beni Klomen verdi 5 gün, iyi güzel dedi.Sonra işte takip yapalım dedi sonra eşin burdaysa ona da bakalım dedi.Sonra eşimin sonucu ertesi gün çıktı.Raporu fırlattı suratıma :( önce eşini halledin nasıl olacaksa dedi.Sonra gelin dedi yüzüme gülücük saçan Dr suratıma bile bakmadı bunu söylerken.Ben bu moralle takip makip yaptıramadım.Şimdi geldi aklıma bu ben nasıl yaptıracağım.Yaaa ben yaptırsam da olur mu ya :(((((( öf yaa yineee meşhur morallerimle başbaşayım :( :14:

Son düzenleme:
ay kızlar canım çekti şimdi gidip eşime ve kendime kahve yapacağım erkekelerin hergün içmesi gerekiyormuş keşke siz de olsaydınız eşim ders çalışıyor zaten :68::68::68::68:

cnm meslektaşım inşallah karanlık gibi görünen bu durumu seniniçin Rabbim aydınlatır İst atanırsın bizimde bir akrabamız erzuruma gidecek eşi Ankara yaşını bilmiyorum o çok genç 23 yaşında tabi benim gibi 34 degil:59:aslında yaz tatilini hiç iyi kullanamadım temmuz başı tatildeydim test yaptırmadım bu seferde pazara geliyor birde ramazan takip git gel başa çıkabilirmiyim ağustosta beklenen tarih28 o da bayrama denk gelecek bu ay belki dedim ama kırmızıyı yedim eşimin 4 ağus testti var aslında rakamsal sonuçlar çok da önemli değil 212 milyonla hamiş kalaman var vaaf diyorsun :71:
aruna sen de mi öğretmensin kuzum ne güzeel:54:bu arada senin eşinde de mi azo var:58:ne durumdasınız şu an
ay kızlar canım çekti şimdi gidip eşime ve kendime kahve yapacağım erkekelerin hergün içmesi gerekiyormuş keşke siz de olsaydınız eşim ders çalışıyor zaten :68::68::68::68:
oh bizim yerimize de iç:7:
Aruna.ya ben eşimin sorunu olduğunu bilmezken , kendimde sanıyordum :( Dr muayene etmişti beni Klomen verdi 5 gün, iyi güzel dedi.Sonra işte takip yapalım dedi sonra eşin burdaysa ona da bakalım dedi.Sonra eşimin sonucu ertesi gün çıktı.Raporu fırlattı suratıma :( önce eşini halledin nasıl olacaksa dedi.Sonra gelin dedi yüzüme gülücük saçan Dr suratıma bile bakmadı bunu söylerken.Ben bu moralle takip makip yaptıramadım.Şimdi geldi aklıma bu ben nasıl yaptıracağım.Yaaa ben yaptırsam da olur mu ya :(((((( öf yaa yineee meşhur morallerimle başbaşayım :( :14:

melis bizim de tıpkı böyle olmuştu ben klomen kullandım yumoşlarım vardı bi sürü sonra biz de spermiogram sonucunu dokrora götürdük.daha doğrusu ben götürdüm o gün ilk kez tek gittim eşim iş yerinden izin alamamıştı:50:ne fenaydııııııı:14:

melis bizim de tıpkı böyle olmuştu ben klomen kullandım yumoşlarım vardı bi sürü sonra biz de spermiogram sonucunu dokrora götürdük.daha doğrusu ben götürdüm o gün ilk kez tek gittim eşim iş yerinden izin alamamıştı:50:ne fenaydııııııı:14:

Demek ki hamiş haberini de eşin alacak hihihi :) :9:

[cnm azo yok morfoloji sorunumuz var evet cnm sınıf öğ eşimde öğ a haberde erkan topuzu seyrediyorum çok önemli konular kanserle ilgili

tatlım o saygısızı boşver iyi bir dr git derim

Kızlar ben bir macun yaptırmıştım.Eşime zorla tıkıyorum ağzına, onda mızmızlanıyor mesir macunu gibi acı ama..size onu yazayım bi ara şimdi listeyi kaybettim.

Son düzenleme:
ah fundam bende bugün kırmızı kartı yedim 3.günü test yaptıracaktım pazara geldi yumurta takibi dedim dr izinde of öbür ayı hesapladım şimdiden tahmine 28 ağustos diyor ne 3.gün yapılır ne de yumurta takibi bayram var of:2:

sanada geçmiş olsun hayatım, bende 3. gününde hormon tahlilleri yaptırmak istiyordum ama 3. gün cumartesiye gelince kaldı :(( bende henüz yumurta takibi aşamasına geçemedim malesef

Allah razı olsun a.s..
Vala çok doğru dedin şimdi annecim missss gibi oturuyor evinde :)
seni çok iyi anlıyorum o kadar yoğun bir gündü ki her zamanki gibi :(( gözlerim kızardı resmen pc ye bakmaktan :(
Bu arada sizleri özledim yaa nerdesiniz herkes tatile mi gitti yine :))))

Yetercim geç oldu ama sana da hayırlı cumalar Rabbim tüüm dualarımızı kabul eder amin..Sen nasılsın neler yaptın?

Masalcım canım hiççç dert etme kendine , inan kısmetinde çalışarak ekmeğini almak varsa ne olursa olsun oluyor.Ben buna inanıyorum.Meslek önemli ancak Funda'nın da dediği gibi iş memurluk diye de bebeğini erteleme.Ben bunu bizzat yaşayanlardanım.Kayınpederim işimin olmadığından dolayı ilk zamanlar komplekse soktu beni.İnattı benimkisi olacak diye .Ama bebeğimi erteledim bu iş için.Ne oldu =??? Elim bomboş, bileğimde altın bileziğim var ama :((( ay ne bileyim ikisinin de olması lazım bi bakıma..Ama şimdi bebeğim yok ya algılarım buna yöneliyor..İnşallah hayırlısı olsun.Ama inşallah kazanırsın girersin bir yere, istediğin yere.Umutsuzluğa düşme.İyi düşün iyi olsun.Bebeğimizle olsun ama :))) öptüm seni . Bu arada bölümün ne?

Talım bu 3. günü testi nedir acep?yumurta takibini de detaylı anlatır mısın? öptüm seni
:69:

canım evlendiğimizde hepimiz ne kadar emindik dimi hemen bebeğimizin olacağından hep aman şunuda yapalım sonra bunuda yapalım sonra dedi ..sonra geldi ama öyle hadi deyince lmuyormuş malesef :((( bende hep birşeyleri bekledim ve erteledim al işte şimdi elimde sadece kaybedilmiş zaman var,şimdide eşim sağ olsun erteliyor bakalım ,işin sonu nereye varacak :((

evet ben atama bekleyen bi öğretmenim canım istanbuldayız biz istanbul dışı zorlar bizi neyse kontenjanlara bağlı hayırlısı olsun..sen nasılsın bayadır görmüyorum seni özlettin kendini:16:

canım benim sakın üzme kendini vardır bir hayır,Rabbim inşallah gönlündekini hakkında hayırlı kılsın,amacına ulaşınca mutlu olmanı dilerim

canım arkadaşım yaa sanki benim yaşadıklarımı yazmışsın,bende aynı senin gibi kontrol için doktora gitmiştim,iltihap için ilaçlar verdi ve bunları kullan sonra kontorl edelim demişti,birde eşimden spermiogram istedi,ialçlar bitince kontrole gittik önce eşimin tahlilini aldı baktı ve 0 olduğunu görğnce sonunuzu çözün sonra gelin dedi,bana hiç birşey sormadı,ağrın sızın geçtimi ilaçları kullandınmı,gel bi kontrol edelim felan hiçbirşey yok :(( biz zaten şok olmuşuz sormak aklımıza gelmedi öyle ortada kaldık,hani çizgi filmlerde olurya şoka girince birden herşey kararıs sadece çizgi film karakteri ortada kalır ,aynen öyle olduk :((

Kızlar ben bir macun yaptırmıştım.Eşime zorla tıkıyorum ağzına, onda mızmızlanıyor mesir macunu gibi acı ama..size onu yazayım bi ara şimdi listeyi kaybettim.

bende eşime yaptırmıştım,geçen gün bu iyi geliyor galiba tekrar aynı yerden yaptır dedi,inşallah hepimizin eşi şifa bulur,

Back
X