Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün eşimle konuştum,gerçi buna konuşmak mı denir tartışmak mı bilemiyorum,bu şekilde devam edemeyeceğimiz söyledim,şimdi dışarda düşünüp kararını bana bildirecekmiş,ne diyecek bilmiyorum,ben değişicem diyemez herhalde :( bu yaştan sonra zaten nasıl değişsin, ama bu halde gitmiyor gerçekten ben kendimi çok yorgun hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum,sürekli aman o sinirlenmesin aman üzülmesin derken bende sinir diye birşey kalmadı,bu hale tabiki gidip biriyle kavga etti diye gelmedik,birikim sonucu ben patladım artık

ne diyecek bende merak ediyorum,aslında bir yanım boşanalım desin istiyor,o kelimeyi bana söyletmesin o söylesin bende yoluma gideyim.....

kızlar bugün eşimle konuştum,gerçi buna konuşmak mı denir tartışmak mı bilemiyorum,bu şekilde devam edemeyeceğimiz söyledim,şimdi dışarda düşünüp kararını bana bildirecekmiş,ne diyecek bilmiyorum,ben değişicem diyemez herhalde :( bu yaştan sonra zaten nasıl değişsin, ama bu halde gitmiyor gerçekten ben kendimi çok yorgun hissediyorum,hiçbirşeyden zevk almıyorum,sürekli aman o sinirlenmesin aman üzülmesin derken bende sinir diye birşey kalmadı,bu hale tabiki gidip biriyle kavga etti diye gelmedik,birikim sonucu ben patladım artık

ne diyecek bende merak ediyorum,aslında bir yanım boşanalım desin istiyor,o kelimeyi bana söyletmesin o söylesin bende yoluma gideyim.....

cnm benim herşeyin hayırlısı iy ki konuştun biriktikçe daha çok yıpranıyor insan

canım hayırlısı olsun ama konuşmakla iyi yapmışsın içne at at nereye kadar

Allah hakkında ne ise onu nasip etsin sana canım.

fundacım hayırlısı olsun canım.gerçekten ikiniz için de en iyisi neyse o olsun inşallah.sonuçta evlilik ne kadar kutsalsa kişinin huzurlu ve dingin olması da bir o kadar kutsal...bu yüzden önemli olan senin mutluluğun.tek taraflı hiçbirşey olmuyor elbette.eğer sorun gerçekten bu denli seni rahatsız ediyorsa diyecek ne olabilir ki kuzum:31:
bende geneşlde ilaç almadan atlatmaya çalışırım ama sonunda dayanamayıp alıyorum,sonuçta çektiğim ağrılar yanım akar kalıyor hep :))

benimde bugün inanılmaz ağrım var ilaç almadan atlatmak istiyorum evde yapınca çok iş var ama ben:68:

kızlar özel günlerinizde olan ağrıdan mı bahsediyorsunuz.hiç ilaç almayın civanperçemini demleyip için şıp diye geçer hem doğal hem inanılmaz fayda ediyor:34:kesinlikle deneyin derim

kızlar özel günlerinizde olan ağrıdan mı bahsediyorsunuz.hiç ilaç almayın civanperçemini demleyip için şıp diye geçer hem doğal hem inanılmaz fayda ediyor:34:kesinlikle deneyin derim[/QUOTE]

keşke almadan önce okusaydım evde vardıda allahtan en basitini minoset alıyorum bir topic okuyordum herşeyden vazgeçmiş 2 tüp denemesi eşinide mahkemeye vermeyi düşünüyormuş adet olmuş bir de bakmış adet sonrası hamiş ve 40 yaşında ne zaman güneş açacak belli değil

kızlar özel günlerinizde olan ağrıdan mı bahsediyorsunuz.hiç ilaç almayın civanperçemini demleyip için şıp diye geçer hem doğal hem inanılmaz fayda ediyor:34:kesinlikle deneyin derim

keşke almadan önce okusaydım evde vardıda allahtan en basitini minoset alıyorum bir topic okuyordum herşeyden vazgeçmiş 2 tüp denemesi eşinide mahkemeye vermeyi düşünüyormuş adet olmuş bir de bakmış adet sonrası hamiş ve 40 yaşında ne zaman güneş açacak belli değil[/QUOTE]

gün gelir o güneş bizim de üstümüze doğar:24:Allah'tan umut kesilmez.şu ezanların okunduğu vakit dilerim ki Rabbim bize anneliği de yaşatır inşallah....

kızlar ramazan menüsü oluşturuyorum yattığım yerde bol bol sütlaç yapacağım nohut fasulye mercimek muzlu bal :66:

kızlar birde bir dua ismi vereceğim eşim gülüyor ama onada okutuyorum yasin okunuyor sonrada 35 kere Berhetiye duası bir kitap gördüm hamiş kalmak için

fundacım hayırlısı olsun canım.gerçekten ikiniz için de en iyisi neyse o olsun inşallah.sonuçta evlilik ne kadar kutsalsa kişinin huzurlu ve dingin olması da bir o kadar kutsal...bu yüzden önemli olan senin mutluluğun.tek taraflı hiçbirşey olmuyor elbette.eğer sorun gerçekten bu denli seni rahatsız ediyorsa diyecek ne olabilir ki kuzum:31:

konuşmak insanı rahatlatıyor,birde sonuca ulaşırsak dahada rahat olucam inşallah

civanperçemini deniyeyim ,hep eşlerimize mi bakıcaz birazda kendimize bakalım değilmi :))

keşke almadan önce okusaydım evde vardıda allahtan en basitini minoset alıyorum bir topic okuyordum herşeyden vazgeçmiş 2 tüp denemesi eşinide mahkemeye vermeyi düşünüyormuş adet olmuş bir de bakmış adet sonrası hamiş ve 40 yaşında ne zaman güneş açacak belli değil[/QUOTE]

benim ağrılarımı minoset kesmiyor malesef,majezik içiyorum,ilk gün günde iki tane alıyorum sonrasındaki ağrılara dayanmaya çalışıyorum,

canım ben bahsettiğin bayan eşini neden mahkemeye verecekmiş anlamadım ,inşallah bebişinide sağlıkla kucağına almıştır,inşallah biz 40 yaşına kadar beklemek zorunda kalmayız,

kızlar ramazan menüsü oluşturuyorum yattığım yerde bol bol sütlaç yapacağım nohut fasulye mercimek muzlu bal :66:

aslında bende akşam hazırlayıp yarın alışveriş yapmayı düşünüyordum,mutlaka hurma alın kızlar aşağıda faydalarını ekledim,

Kuran Mucizeleri.com - adas Bilim Kuran'n Yeni Mucizelerini Ortaya kartyor.
Hurmanın Faydaları - Hurma Faydaları | Bitkilerle Tedavi - Bitkisel Tedavi
Hurmann Faydalar : Hekimce.com

Protein içerir.
Protein, yağ ve karbonhidrat (üçünü bir arada) içeren tek meyvedir.
• Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır.
• Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder.
• İçerdiği demir sayesinde, kansızlığa iyi gelir.
• B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir.
• Boğaz ağrısına, öksürüğe iyi gelir.
• Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.
• İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır.
Orucun hurma ile açılması halinde, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.
Sadece Ramazan’da yemeyin, her zaman tüketin!
Hayrettin Mutlu Ramazan sofralarının meyvesi olarak bilinene hurma, hâlbuki her zaman tüketilmesi gereken bir yiyecek. Şeker oranı yüksek olmasına rağmen kilo aldırmayan bir yapıya sahip. Özellikle suda çözünebilir lif içeriği yüksek olması, hurmanın sindirim sistemi rahatsızlıklarını (kabızlık, gaz vb) önlemeye ve gidermeye yardımcı olduğunu ve günlük hayatın getirdiği stres ve yoğun temponun verdiği yorgunluktan kurtulmak için her gün hurma yemenizde fayda var dedi.

ramazanda neler yemeliyiz Oruç tutarken

keşke almadan önce okusaydım evde vardıda allahtan en basitini minoset alıyorum bir topic okuyordum herşeyden vazgeçmiş 2 tüp denemesi eşinide mahkemeye vermeyi düşünüyormuş adet olmuş bir de bakmış adet sonrası hamiş ve 40 yaşında ne zaman güneş açacak belli değil

benim ağrılarımı minoset kesmiyor malesef,majezik içiyorum,ilk gün günde iki tane alıyorum sonrasındaki ağrılara dayanmaya çalışıyorum,

canım ben bahsettiğin bayan eşini neden mahkemeye verecekmiş anlamadım ,inşallah bebişinide sağlıkla kucağına almıştır,inşallah biz 40 yaşına kadar beklemek zorunda kalmayız,[/QUOTE]

tatlım bebişi olmuş ayrılmak için ama sonucunu bilmiyorum ben eskileri okuyorum sonra bebişleri olmuş mu bakıyorum umut dünyası

aslında bende akşam hazırlayıp yarın alışveriş yapmayı düşünüyordum,mutlaka hurma alın kızlar aşağıda faydalarını ekledim,

Kuran Mucizeleri.com - adas Bilim Kuran'n Yeni Mucizelerini Ortaya kartyor.
Hurmanın Faydaları - Hurma Faydaları | Bitkilerle Tedavi - Bitkisel Tedavi
Hurmann Faydalar : Hekimce.com

Protein içerir.
Protein, yağ ve karbonhidrat (üçünü bir arada) içeren tek meyvedir.
• Vücudun yaşlanma belirtilerini azaltır.
• Saf hurma cildi besler, hamilelik ve güneş lekelerini yok eder.
• İçerdiği demir sayesinde, kansızlığa iyi gelir.
• B1, B2 vitaminlerinin bir arada bulunmasından dolayı karaciğeri kuvvetlendirir.
• Boğaz ağrısına, öksürüğe iyi gelir.
• Kansere ve kalp damar hastalıklarına karşı koruyucudur.
• İçerdiği bol fosfor ve kalsiyum ile kemik hastalıklarına karşı koruyucu özellik taşır.
Orucun hurma ile açılması halinde, oruçtan dolayı insanın üzerinde oluşan halsizliği de içerdiği şeker oranı sayesinde hemen gidermektedir.
Sadece Ramazan’da yemeyin, her zaman tüketin!
Hayrettin Mutlu Ramazan sofralarının meyvesi olarak bilinene hurma, hâlbuki her zaman tüketilmesi gereken bir yiyecek. Şeker oranı yüksek olmasına rağmen kilo aldırmayan bir yapıya sahip. Özellikle suda çözünebilir lif içeriği yüksek olması, hurmanın sindirim sistemi rahatsızlıklarını (kabızlık, gaz vb) önlemeye ve gidermeye yardımcı olduğunu ve günlük hayatın getirdiği stres ve yoğun temponun verdiği yorgunluktan kurtulmak için her gün hurma yemenizde fayda var dedi.

ramazanda neler yemeliyiz Oruç tutarken

bende sürekli glikozlu olmayan paketlerden alıp alıp depoluyorum ramazandan sonra pek satılmıyor cevizli hurma aldım şimdiden bir kutu bitti bebiş niyetine götürüp götürüp duruyorum:66:

Back
X