Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
güldürdün beni kız:1:şimdi başlıyorum yorumlamaya..sen karar verirken mantığını ve duygularını eşit kullanıyorsun duygusal olduğun kadar mantıklısın da ve saldırgan eğilimlerin çok düşük yok denecek kadar az..yüzdeye vurarsak yüzde kırkbeş mantık yüzde kırkbeş duygu yüzde beş de cinsellik ve saldırganlık.nasıl yorumlanıyor dersen şekildeki kareler mantığı üçgenler duyguları daire de saldırganlık ve cinselliği ifade eder canım.bu test geçerli bir testtir kimde denersen dene eğer karşındaki ilk aklına geleni çizerse doğru çıkar.bi sapık arkadaş vardı sekiz tane yuvarlak yapmıştı:1:

aman iyi çıktı sevindim :))))
dur ben bunu eşime yaptırayım :))))

aman iyi çıktı sevindim :))))
dur ben bunu eşime yaptırayım :))))

jerry m. burger kişilik psikolojisi bu kitapta bir sürü kişilik testi var.kişiliğini anlamana yardım eder.ben evlenmeden zavallı kocam ne testlerden geçti:1:bugün yeni bişey öğrendim deyip deyip üstünde deniyodum he he:1:

jerry m. burger kişilik psikolojisi bu kitapta bir sürü kişilik testi var.kişiliğini anlamana yardım eder.ben evlenmeden zavallı kocam ne testlerden geçti:1:bugün yeni bişey öğrendim deyip deyip üstünde deniyodum he he:1:

evet bunları bilmek iyi tabiki :))
eşim 5 kare,1 üçgen, 3 daire çizdi :))

evet bunları bilmek iyi tabiki :))
eşim 5 kare,1 üçgen, 3 daire çizdi :))

iyi güzelmiş:nazar:neyse bebek ben kaçar daha mutfak dolaplarını silcem malum ramazanda zor olur.yine girerim.kafana tokadan başka bişey takma kocan iyi adam anlattığına göre bence herşey güzel olcak.senin kızın olcak diyorum sezgilerin gücü adına34:herşey gönlünce olsun şekercim:54:

iyi güzelmiş:nazar:neyse bebek ben kaçar daha mutfak dolaplarını silcem malum ramazanda zor olur.yine girerim.kafana tokadan başka bişey takma kocan iyi adam anlattığına göre bence herşey güzel olcak.senin kızın olcak diyorum sezgilerin gücü adına34:herşey gönlünce olsun şekercim:54:

sağol canım ,kolay gelsin sana,bakalım artık zamanla inşallah görücez bebişin cinsiyeti...ahhh o günlerr bir gelseeee
öptümmm

arkadaşlar bu haftaki ramazan menüsünü yazıyorum :))

sahurda:

1 kaşık ballı macun+zeytinyağında bekletilmiş kuru incir + çoban çökerten çayı + 2 ceviz + 5 fındık + 4 badem + 6 kaju + 2 hurma + 15 haşlanmış nohut üzerine kimyon + peynir + zeytin + reçel + haftada 3 gün haşlanmış yumurta (ben sahura kaltığımda süt içicem + meyve )

iftar:

her akşam yemekten önce ballı karışım

pazartesi : 2 hurma + çorba + salata + mantar
salı : 2 hurma + çorba + salata + somon balığı
çarşamba : 2 hurma + çorba + salata + nohut
perşembe : 2 hurma + çorba + salata + bezelye
cuma : 2 hurma + çorba +salata + fasulye
salata yerine bazı akşamlar yoğurtta olabilir

cumartesi pazar için birşey yazmıyorum o günler alışveriş yapıp yeni menü hazırlamam gerekecek :)

gece otururken kuruyemiş tabağı hazırlamayı düşünüyorum: 2 kuru kayısı + biraz çekirdekli kuru üzüm + 2 ceviz +5 fındık + 4 badem + 6 kaju + kabak çekirdeği + çörek otu +15 nohut haşlaması üzerine kimyon

benim aklıma gelenler bunlar,önerilere açığım :))

ekleme yapıyorum akşam yemeklerinden sonra kavun çekirdeği yağı,kuruyemiş tabağını şimdiden hazırladım ve bıraktım,inşallah bunlar şifa olur

fundam ben işleri hallettim hihoyyyt:66:sadece yerleri silcem çok yoruldum onu da birazdan yaparım taksit taksit:1:dolapların içini temizlemekten hoşlanmıyorum hiç yaw:63:ama sildim he he

Son düzenleme:
fundam ben işleri hallettim hihoyyyt:66:sadece yerleri silcem çok yoruldum onu da birazdan yaparım taksit taksit:1:dolapların içini temizlemekten hoşlanmıyorum hiç yaw:63:ama sildim he he

valla tebrik ederim ,benbugün biraz bilgisayarda ki işlerimi bitirmeye çalıştım ama artık gözler dayanmadı,zaten sabahtan beri başım dönüyor biraz uzandım :)) temizlik içinde hala düzenli gelecek bir bayan arıyorum zaten ama malesef bulamıyorum :(( bana gelen abla rahatsızlandı ve doktor çalışmasını yasaklamış

bu metrocity avm olan metrocity mi..bu taraflarda yok mu ola,bize çok uzaaak

funda kendini iyi hissetmene sevindim...inşallah herşey gönlünce olur.

masalcım leventteki metrocity
fundacım menün çok güzel ben ilk gün biraz abartırım şimdi börek tatlı ...sonra durulurum bende sahurda 1 bardak organik süt içinde keçiboynuzu toz hücre yenileyici vereceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...fir-0-spermle-yapabiliriz-4.html#post18262228

hayatım normalde biliyorsun nohut kürü yapıyorlar, ama ben eşime o kadar çok şey yedirip içiriyorum ki nohut suyu yapmak istemedim,haşlanmış nohutu daha önce bir arkada önermişti,yukarıda ekledim bakabilirsin, bende düdüklü tencerede nohutu az suyla haşlıyayım böylece suyunu çekeceği için vitamini içinde kalır diye düşündüm :))) 15 de benim uydurduğum bir sayı, 15 olur -20 olur ,hiç yapmamaktansa böyle deneyeyim dedim :))

birde bulabilirsem havuç alıp akşamları suyunu sıkmak istiyorum,içine saf zeytinyağı damlatıp içiririm,bu ramazan benim içinbiraz zor geçecek gibi ;Allah yardımcım olsun :))

birde akşamları 1 çay kaşığı kavun çekirdeği yağı içiricem :)))

akşamlarıda yarım saat yürüyüşe gönderebilirsem süper olacak

kavunçekirdeği yağını ilk defa duydum spor yapmaz benimki kolayını buldum teravih için zorlayacağım:19:

kavunçekirdeği yağını ilk defa duydum spor yapmaz benimki kolayını buldum teravih için zorlayacağım:19:

sahurda ne yapıyorsun aruna ben çooook kararsızım ya:19:eşim uykudan uyanınca herşeyi yiyemiyor kahvaltı da çok fazla tok tutmuyor gibi geliyor bana napsam öneri bekliyorum.hem şifalı bişey olsa azo için...

güldürdün beni kız:1:şimdi başlıyorum yorumlamaya..sen karar verirken mantığını ve duygularını eşit kullanıyorsun duygusal olduğun kadar mantıklısın da ve saldırgan eğilimlerin çok düşük yok denecek kadar az..yüzdeye vurarsak yüzde kırkbeş mantık yüzde kırkbeş duygu yüzde beş de cinsellik ve saldırganlık.nasıl yorumlanıyor dersen şekildeki kareler mantığı üçgenler duyguları daire de saldırganlık ve cinselliği ifade eder canım.bu test geçerli bir testtir kimde denersen dene eğer karşındaki ilk aklına geleni çizerse doğru çıkar.bi sapık arkadaş vardı sekiz tane yuvarlak yapmıştı:1:

masalım ben duygu patlaması çıktım tam 6 üçgen

masalcım leventteki metrocity
fundacım menün çok güzel ben ilk gün biraz abartırım şimdi börek tatlı ...sonra durulurum bende sahurda 1 bardak organik süt içinde keçiboynuzu toz hücre yenileyici vereceğim

canım ben bugün alışverişe gidemedim,yarın inşallah aktara uğrayıp birkaç şey sorarım,bakalım yeni eklemeler yapabilirim :))
ben börek felan yapmıcam,inşallah kayınvalidemler birşey getirmez,tatlı olarakta sütlü tatlılardan birşeyler yapabilirim belki...

sahurda ne yapıyorsun aruna ben çooook kararsızım ya:19:eşim uykudan uyanınca herşeyi yiyemiyor kahvaltı da çok fazla tok tutmuyor gibi geliyor bana napsam öneri bekliyorum.hem şifalı bişey olsa azo için...

tatlım ilk sahur abartılı herşey var sonrası keçiboynuzu 1 bardak 1 bardak süt 1 organik yumurta 1 kaşık macun fındık badem cevizli hurma zeytin peynir domates yeşil çay iftardan sonra

kavun çekirdeği yağını internetten sipariş verdik,kulupte ki bir bayan kullanmıştı,okuyunca bende almıştım,bir süre kullandık sonra bıraktık,bende içiyorum kansızlık içinde iyiymiş googleda awe kavunçekirdeği yağı diye aratabilirsin

benim eşimde keşke teravihe gittse ama dayanamıyor bu sıcaklarda,geçen sene bir iki kez gitti ama o kadar terlemiş ki kot pantolonu bile sırılsıklam ıslanmıştı

bende eşin gibi sahurda birşey yiyemiyorum, sabahları sadece 2 elma yiyorum,ama bu sene fındık-badem felan yemeye çalışıcam,inşallah rahat atlatırız bu ramazanı

canım ben bugün alışverişe gidemedim,yarın inşallah aktara uğrayıp birkaç şey sorarım,bakalım yeni eklemeler yapabilirim :))
ben börek felan yapmıcam,inşallah kayınvalidemler birşey getirmez,tatlı olarakta sütlü tatlılardan birşeyler yapabilirim belki...

fundacım bende aktara gittim hayıt tohumu aldım kendime evde civanperçemi arslanpençesi çoban çantası vardı hayıt yağı vardı daha hiç kullanmadım

kavun çekirdeği yağını internetten sipariş verdik,kulupte ki bir bayan kullanmıştı,okuyunca bende almıştım,bir süre kullandık sonra bıraktık,bende içiyorum kansızlık içinde iyiymiş googleda awe kavunçekirdeği yağı diye aratabilirsin

benim eşimde keşke teravihe gittse ama dayanamıyor bu sıcaklarda,geçen sene bir iki kez gitti ama o kadar terlemiş ki kot pantolonu bile sırılsıklam ıslanmıştı

aslında haklı benim eşim zayıf ona göre tombik olan benim vallah bende çok terliyorum bu yıl gittim istiyorum adetten sonra bir yıl atama zamanı bir yılda evlenme dönemi düzenli gitmiştim ikiside hayırlısıyla olmuştu çıkarcı kul:59:

Back
X