Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundacım bende aktara gittim hayıt tohumu aldım kendime evde civanperçemi arslanpençesi çoban çantası vardı hayıt yağı vardı daha hiç kullanmadım

ben yarın işten fırsat bulursam baharatçıya gidip bal+tarçın+çörek otu+arı sütü+polen karışımı yaptırmayı düşünüyorum,forumlarda okumuştum bal+tarçın+çörek otu hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş

iyi güzelmiş:nazar:neyse bebek ben kaçar daha mutfak dolaplarını silcem malum ramazanda zor olur.yine girerim.kafana tokadan başka bişey takma kocan iyi adam anlattığına göre bence herşey güzel olcak.senin kızın olcak diyorum sezgilerin gücü adına34:herşey gönlünce olsun şekercim:54:

hamarat hatun ben o konularda çook zayıfım öğretmenim:84:

aslında haklı benim eşim zayıf ona göre tombik olan benim vallah bende çok terliyorum bu yıl gittim istiyorum adetten sonra bir yıl atama zamanı bir yılda evlenme dönemi düzenli gitmiştim ikiside hayırlısıyla olmuştu çıkarcı kul:59:

benim eşimin 40 kilo felan fazlası var,benimse 15 kilo kadar fazlam var :((

ben yarın işten fırsat bulursam baharatçıya gidip bal+tarçın+çörek otu+arı sütü+polen karışımı yaptırmayı düşünüyorum,forumlarda okumuştum bal+tarçın+çörek otu hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş

kalp kalbe karşıymış bende tam onu yazacaktım temanın balını aldım kendim yapacağım ama birkaçtanede olumsuz yazı okudum o yüzden 1 yemek kaşığı değilde tatlı kaşığı alacağım

üzülme canım benden iyisindir :))) ben makinedeki bulaşığı boşaltırken baş dönemsinden tamamlayamıyorum,eğilip doğrulmak mafediyor beni,sıcaklar + regli döenmi ve yoğun iş temposu olunca artık eve bakmaz oldum :((

kalp kalbe karşıymış bende tam onu yazacaktım temanın balını aldım kendim yapacağım ama birkaçtanede olumsuz yazı okudum o yüzden 1 yemek kaşığı değilde tatlı kaşığı alacağım

ben kaçkar balına yaptırmayı düşünüyorum,eşiminkinide kaçkar balına yaptırmıştım,inşallah gerçek baldır, bakalım belki baharatçı bir iki şey eklemek ister onları öğrenir size söylerim

benim eşimin 40 kilo felan fazlası var,benimse 15 kilo kadar fazlam var :((

benimki evlendiğimizde çöp adamdı 180 cm 68 kilo bu beslenme zorlamayla proxeed 82 çıktı sonra ben kilo sevmiyorum dedi 79 indi daha inme diyorum bende onla yarışıyorum 78 kiloyum bende onu beslerken 5 kilo aldım :59:

tatlım sen üçgenler duyguları ifade ediyor demiştin ya cnm doğru mu yorumlamışım durumum vahim geri kalanı söylemedim hiç kare yok birde saldırganım galiba burç akrep olunca:37:
doğru kuzum üçgenler duyguları ifade ediyor ama sen yanmışın bebekim ya bu kadar duygusallık zor olur yafuu
tatlım ilk sahur abartılı herşey var sonrası keçiboynuzu 1 bardak 1 bardak süt 1 organik yumurta 1 kaşık macun fındık badem cevizli hurma zeytin peynir domates yeşil çay iftardan sonra
iyi menü kızlar.. ben de şöyle düşünüyorum zeytin peynir domates bol yeşillik yumurta organik reçel bal fındık ceviz...yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu veya yoğurt.ara ara da kepekli ürünler tok tuttuğu için.
bende eşin gibi sahurda birşey yiyemiyorum, sabahları sadece 2 elma yiyorum,ama bu sene fındık-badem felan yemeye çalışıcam,inşallah rahat atlatırız bu ramazanı

Allah yardım eder fundam inşallah layıkıyla geçiririz hep beraber

benimki evlendiğimizde çöp adamdı 180 cm 68 kilo bu beslenme zorlamayla proxeed 82 çıktı sonra ben kilo sevmiyorum dedi 79 indi daha inme diyorum bende onla yarışıyorum 78 kiloyum bende onu beslerken 5 kilo aldım :59:

canım hamileliğin kolay geçmesi için kilo vermek lazım,bende çok zorlanıyorum bu konuda malesef,ramazandan sonra spora başlıcam inşallah,biraz koşarsam belki totiş küçülür :))

doğru kuzum üçgenler duyguları ifade ediyor ama sen yanmışın bebekim ya bu kadar duygusallık zor olur yafuu

iyi menü kızlar.. ben de şöyle düşünüyorum zeytin peynir domates bol yeşillik yumurta organik reçel bal fındık ceviz...yatmadan önce taze sıkılmış havuç suyu veya yoğurt.ara ara da kepekli ürünler tok tuttuğu için.

masalcım şimdi havucun mevsimi değil ki nerden bulacaksın??? bizde aslında havuç olsaydı akşamları sıkardık diye düşündük ama sonra şimdi bulacağımız havuç hormonlu olur diye vaz geçtik

masalcım eşim dinleniyor onu bugün yordum kalkınca onada yapacağım gerçekten zor bir karakterim vericiyim alamayınca yıkılıyorum eşim bazen iyi katlanıyor bana diyorum çoook alınganım ama iyiyimdir::17:

canım hamileliğin kolay geçmesi için kilo vermek lazım,bende çok zorlanıyorum bu konuda malesef,ramazandan sonra spora başlıcam inşallah,biraz koşarsam belki totiş küçülür :))

bende pilatese başlayacağım belediyenin çokda uydun o zorsa aletli jimlastik yapacağım akşamları yakın ve ucuz diyetisyene gitmeyi düşündüm ama iradeli değilim

üzülme canım benden iyisindir :))) ben makinedeki bulaşığı boşaltırken baş dönemsinden tamamlayamıyorum,eğilip doğrulmak mafediyor beni,sıcaklar + regli döenmi ve yoğun iş temposu olunca artık eve bakmaz oldum :((

bebekim ben de pek iyi sayılmam ama ramazanda yapamam diye bi hafta on gündür hergün bişey yaptım..daha da yapmam:1:yoksa ben de keyif insanıyım oh yesem içsem gezsem misssss:68:

bende pilatese başlayacağım belediyenin çokda uydun o zorsa aletli jimlastik yapacağım akşamları yakın ve ucuz diyetisyene gitmeyi düşündüm ama iradeli değilim

belediyenin pilates dersleri saat kaçta oluyor ve fiyatı ne ??
diyetisyene bende çok gittim ama spor yapmadan olmuyor malesef bu iş :((

bebekim ben de pek iyi sayılmam ama ramazanda yapamam diye bi hafta on gündür hergün bişey yaptım..daha da yapmam:1:yoksa ben de keyif insanıyım oh yesem içsem gezsem misssss:68:

ben hep diyorum ki ben çalışayım para kazanayım evimin işini yapacak birini tutayım :))) ama eşim sağolsun evde kadın istemiyor :((

masalcım şimdi havucun mevsimi değil ki nerden bulacaksın??? bizde aslında havuç olsaydı akşamları sıkardık diye düşündük ama sonra şimdi bulacağımız havuç hormonlu olur diye vaz geçtik

kızlar hormon deyince aklıma geldi pirinç kalitesiz ilaçlı olunca kısırlık yapıyormuş önceleri iyi marka alırdım ama şimdi onuda organik alıyorum ciddi bir bütce gidiyor bugün düşündüm en büyük ticaret alanı biziz vitaminler otlar drlar aslında bebişlerimiz olunca bu işide el atabiliriz:9:

Back
X