Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melisim nslsn neler yapıyorsun:71:
Napayım aşkım, çok yoğun bir şekilde çalışıyorum.Herkes izinlere çıktı :( ben bu sıcakta çalışıyorum..
iyi bitanem,ramazan telaşı,iş yoğunluğu koşturuyoruz :) inşallah sende iyisindir
Çokk şükür iyiyim bi de İzmir sıcak olmasaaa daha da artacakmış ya :(
kızlar bugün yoncaya mesaj attım,yoğun olduğu için internete giremiyormuş,herkese selam söyledi
as onu ben de öpüyorum.arayacağım onu..
kızlar slm nasılsınız
sağol yeter sen nasılsın..öptüm seni
haklısın vall allah yardımcılARI OLSUNNN

amin amin..

bu arada kızlar googledan bakın bakalım Hakan Yaralı ya.

Canim ben surekli uyuyorum :( isten gelirken arabayi bile zor kullandim, keske is yogunlugu ramazana denk gelmeseydi
Sen nasilsin,ramazan nasil geciyor

bende ilk defa 4 gündür evden çıkmıyorum benim rufuma ters güzel tarafı ilk defa mukabele yapıyorum yarın kısmetse dışarda teknede açacağım Allah kimseyi açlıkla susuzlukla imtihan etmesin edenlere sabır versin Afrikaya bol bol yağmur yağsın dualarımıza onlarıda ekleyelim sizler zaten yapıyorsunuzdur cnm dostlarım:54:

meliscim bahsettiğin isme baktım ankaradakiler çok şanslı hem kaan hocaya sahipler hemde böyle kıymetli hocalara:63:

hem bınlerde olan bır spermı hcbırseyın yukseletebıleecgını sanmıorum
20 mılyona ulasması ıcın :(benım ıcererımın curumesı lazım
ya rab sabır ver
bana ve herkeseeeeee
bunaldım cunku bu kadar ugrastan

Napayım aşkım, çok yoğun bir şekilde çalışıyorum.Herkes izinlere çıktı :( ben bu sıcakta çalışıyorum..

Çokk şükür iyiyim bi de İzmir sıcak olmasaaa daha da artacakmış ya :(

as onu ben de öpüyorum.arayacağım onu..

sağol yeter sen nasılsın..öptüm seni

amin amin..

bu arada kızlar googledan bakın bakalım Hakan Yaralı ya.

canım Hakan beyin sayfasını tam inceleyemedim,sen onamı gitmeyi düşünüyorsun,ben ilk kez adını duydum

bende ilk defa 4 gündür evden çıkmıyorum benim rufuma ters güzel tarafı ilk defa mukabele yapıyorum yarın kısmetse dışarda teknede açacağım Allah kimseyi açlıkla susuzlukla imtihan etmesin edenlere sabır versin Afrikaya bol bol yağmur yağsın dualarımıza onlarıda ekleyelim sizler zaten yapıyorsunuzdur cnm dostlarım:54:

ne güzel mukabele yapabiliyorsun,bense ramazanda sadece oruç tutuyorum,o kadar yoğunuzki başka birşeye vaktim kalmıyor :( aslında camiiye felan gidebilsem ne iyi olur

ya rab sabır ver
bana ve herkeseeeeee

hayatım moralini bozma,sayı artmasa bile kalite yükselir,herşeyde bir hayır vardır,normal ylla olmasını bende çok istiyorum ama olmazsada tüp bebek olur nolcak ki yeterki olsun ,sen sabırla kürlere devam et,mübarek aylarda bolbolda dua inşallah rabbim hakkımızda en hayırlısını nasip etsin :))

ya rab sabır ver
bana ve herkeseeeeee

esra sen çok çabaladın uğraştınn elnden geeni yaptınn sağlık olsun üzme kendini pozitif ol eğerki tüp bebk yaptıman gerekiyorsa onu yaptıracaksın (maddi gücün el veridikçe ) ve ben inanaıyorum sen anne olacaksınn

meliscim bahsettiğin isme baktım ankaradakiler çok şanslı hem kaan hocaya sahipler hemde böyle kıymetli hocalara:63:

evet canım büyük şehirlerin avantajları var bizim gibi küçük şehirde yaşaynların en büyük kaybımız tedvi olacak has olmamamsı :50::50::50::50::50::50:

ne güzel mukabele yapabiliyorsun,bense ramazanda sadece oruç tutuyorum,o kadar yoğunuzki başka birşeye vaktim kalmıyor :( aslında camiiye felan gidebilsem ne iyi olur

ben tv yapıyorum tatlım sende çalışmana rağmen bu sıcakta oruç tutabiliyorsun inşallah camiyede gidebilirsin ben hala teravihe gidemedim eşimi yolluyorum ben iftardan sonra namaz bile kılamıyorum şekerim düşüyor

cnm sen adanadaydın değil mi ben ist daydım da herşey özelde ankarada dev hala iyi dr var

canım aslında ben adanada bile değilim mersinin ilaçsindeyim tercih olarak mersin yada adana var bende adanada yaptırdım çünki mersinde ünverst ve bir tanede özle merkez var yani seçme şansımız hiç yok dencek kadar az

canım aslında ben adanada bile değilim mersinin ilaçsindeyim tercih olarak mersin yada adana var bende adanada yaptırdım çünki mersinde ünverst ve bir tanede özle merkez var yani seçme şansımız hiç yok dencek kadar az

cnm inşallah dr gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğin bizim melekler e biraz nazlılar annelerini bekletiyorlar:66:

kızlar klomeni kestik fsh yerlerde 9 lardan 2.65 düştü sperm sonuçlarını düşünemiyorum hep ilaçlamı yükselecek of ben hep sayılara takılmadığımı söylüyorum 9 lada birşey olmamıştı bakalım eşim sonuçlarını getirince yazarım kötü olduğu kesin:50:

cnm inşallah dr gerek kalmadan kendiliğinden gelir meleğin bizim melekler e biraz nazlılar annelerini bekletiyorlar:66:

yok be arunam gelmez bu eşşek sıpası bekletiyor beni sıpaaa ben üzüldükçe bekledikçe gülüyor bir yerledenn :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back
X