eşim çarşamba günü doç.dr teoman cem kadıoğlu'a muayeneye gitti.çapa da öğretim görevlisiymiş dr.belki duymuşsunuzdur adını.bizim yaptırdığımız test sonucunuda götürdü.dr dikkate almamış testi.hiç bir ayrıntı yok dediş sadece sayı var demiş.ve eşimden yeniden sperm testi ve fsh istemiş.elle de muayene etmiş varis var demiş.ben varisi sadece bacaklarda olur biliyodumyarn testleri vericek eşim ve p.tesi sonuçlarla beraber gel demiş.brahim saraçoğlundan pekmeze de başlıyoruz bugün bakalım inş işe yarar.pekmez günde kaç kez içilecek ve yemek kaşığıylamı içilecek bilen var mı.
canım doktordan randevu alırken zorlandınızmı,bizde devlet hastanesinde mi tedavimize devam etsek diyorum,gerçi biz Kaan hocadan memnunuz ama eşimin devlet hastanesinde de sperm tahlili yaptırmasını istiyorum tahlillerde devlette yapılırsa iyi olur,mesela genetik testleri var yaptırması gereken özelde 350 tlye yapıyorlar,bu süreç çok pahalı olduğu için devlette yaptırmak istiyorum
belki biliyorsundur ama ben yinede uyarayım,pekmezin içine metal kaşık sokma tahta kaşıkla içsin ayrıca pekmez güneş görmeyen biryerde dursun,bizde keçi boynuzu pekmezi almıştık ama ibrahim saraçoğlundan değil dışardan aldık,ben eşime sabah akşam bir yemek kaşığı içirmeye çalışıyordum,inşallah eşine şifa olur