kizlar aslinda tatilim genel anlamda guzel gecti...ilk iki hafta zaten esim yoktu annemle ve kiz kardesimle guzel bi morel depoladim...en son yaptigimiz testten cikan olumsuz sonucun uzerine baya iyi geldi bana..
tabi ben bu arada bos duramadim gene aktarlari doktorlari duydugum her seyi arastirmaya koyuldum....ne guzel hayaller planlar yapmistim ki sagolsun esim bir geldi hic birini de yapmadi

((( adami doktora test yaptirmaya götüremedim..belki turkiye de sonuclar daha farkli cikar diye ümit ediyordum.hatta inaniyordum kendimce...
neymis efendim heryerde sonuc ayniymis,,,tekrar yaptirsa sanki ne degisecekmis,,daha yeni yaptirmismis.......daha neler neler...butun hevesim butun hayallerim kirildi anlayacaginiz..bir guzel kavga ettim bende,agzima geleni söyledim....ben kendimi parcaliyorum kucuk bir umut icin beyefendi kilini kipirdatmiyor...cok sinir oldum gercekten...bende gene eli bos döndüm ...
gelmeden bir gun once zorla ömer coskun denilen bir doktor var bitkisel tedavi yontemlerinde.hep tv lerde cikiyor.belki taniyorsunuzdur.onun subesine götürdüm...oradan bir suru bitkisel karisimlar caylar falan aldik..konumuzu ordaki yetkiliye anlattim adam sagolsun cok guzel ilgilendi ve gerekenleri verdi...bir suru hastasi oldugunu ve cok basarili sonuclar aldiklarini,ve birebir hastalarla irtibat halinde olduklarini söyledi...cok guvenilir geldi bana acikcasi ama gene de allah bilir...
oncelikle sigarayi birakmasi gerkiyor.ama gelde anlat...onun icinde bir paket aldik ama henuz baslatamadim o ayri mesele

((
baya yüklü bir para ödedik aldigimiz seylere...insallah sifa olur....hele bi baslayalimda allahin izniyle...benim ki bu hafta baslamiycakmis anca hafta ya olurmus oyle dedi.bende israr etmiyorum kendisi bilir.inanin sinirlerim artik kaldirmiyor...kendi haline biraktim...gerci tamamen ona biraksam hic bir sey yapmazda ....
sonra aktardan macun yaptirdim.onu da gene tv den almistim...sanirim maranki nin kürüydü...taze incir kurusu falan getirdim...yani kizlar 20 kiloluk valiz hakkimin hepsini aktarla doldurdum diyebilirim...yakinda kocamin karninda aktarci acacam:)))))
artik bitkisellerle kafayi bozdum bu ara allah sonumuzu hayir etsin:))) bi de doktora götürebilseydim adami icim daha rahat edecekti ama olmadi..inat iste ne olacak...
kendim icin de adet duzensizligine karsi bir karisim aldim..ben basladim bakalim insallah faydasi olur....
yani kizlar bu yilki tatil parami nerdeyse hepsini aktarcilara yatirip geldim:)))))) allah türkiyedekilere yardimci olsun ne kadar pahali aktarlar ilaclar...