amin canım inşallah bu güzel ayda hepimizin duaları kabul olur hepimiz ana baba olmayı tadarız.
yarın sen kaçtane okuyabilirsin,listeye eklermisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canım inşallah bu güzel ayda hepimizin duaları kabul olur hepimiz ana baba olmayı tadarız.
Yadem aşkım hoşgeldin ohhh burası miss gibi moral kokuyor :) geldiğin ne kadar da belli oldu ya şenlendi resmen burası.
Bu arada ben yoncayı aramak istiyorum bir şekilde engelim çıkıyor.onu merak ediyorumm..öptüm
sizlerden de Allah razı olsun kızlar :)) Duaları buldum paylaştım inşallah güzel güzel okuruz.Fundam dua okuma organizasyonu topik senin diye sen yap diyorum ama illaki dersen yaparısss nolcekk :)) birazdana detaylı yazarım o haldeeeeee
vala canım morfoloji muzdaribi bizizdüzelmiyorr şekerim.sayı ve hareket düzeliyor ama o malesef.hele ki genetik faktör varsa malesef..sadece mucize.ama varikoselin olması güzel diyeceğim çünkü ameliyat sonrasında 1 yıl içinde normale dönüyor değerler.Bizde varikosel de yok.genetikmiş.ama dna hasar testi yapılmadı.eşimin haftaya testi var eğer ki yine değerler 0 çıkarsa bence ege üniversitesi dna hasar testi isteyecek.bizim tedavi böyle sürer gider artık.
kızlar ben anneme gidiyorum iftar için geldiğimde funda eğer yapmadıysan kuzummm şu listeyi ben yaparım.
Arunacım sana da Meryem suresini okudum Allah kabul etsin inşallah..
arkadaşlar 21 meryem suresi için ilk önce ben adımı yazıyorum,
bu arada Melishin bir önerisi var ilk önce alfabetik sıraya göre gidelim diyor,aramızda A harfi ile başlayan ARUNA olduğuna göre ilk 21 sureyi Aruna için okuyalım,sonra listeye isimlerini yazdıranların başharflerine göre devam ederiz olurmu ,
ben yarın için 2 adet alıyorum ama hafta sonu gelince cumartesi 5 pazar 5 adet alabilirim,bugünden başlatmıyorum çünkü kimse hazırlıklı değil, eğer yeterince kişi katılmazsa söylediğimiz sayıdan fazla okumamız gerekebilir
evet sizleri bekliyorum.......
1-FUNDA : 2 ADET
canim ya inan bana tatildeyken hepimize dua ettim..hatta ben belki sen ve yonca hamile bile kalmisdir diye umut ediyordum..cunku siz tedaviye adim atmistiniz...test yaptirip olumlu sonucu almisindir diye dusunuyordum...ama hayirlisi olsun gec olsunda güc olmasin insallah...enistenin gönlü olurda kisa zamanda yaptirir insallah...cunku onlarin bu rahatliklari bizim süreci daha da uzatiyor...
insallah fundam gösterdigin cabalar bayram sonu sana mükafat olarak geri döner...insallah olumlu guzel sonuclar alirsiniz....ben inaniyorum aramizda ilk mujdeyi sen vereceksin icime öyle doguyor...
3 ayda 20 milyon rabbim ne kadar buyuk ya,,,o ol derse hersey olur imkansiz diye birsey yoktur..umudun pesini birakmamak lazim...
bende türkiye de cok kisi gördüm yillar sonra mucizelerine kavusan inan fundacim umudum bir kez daha artti...insallah bizim de baskalarina anlatacak ve yol gösterecek guzel hikayelerimiz olur.
arkadaşlar 21 meryem suresi için ilk önce ben adımı yazıyorum,
bu arada Melishin bir önerisi var ilk önce alfabetik sıraya göre gidelim diyor,aramızda A harfi ile başlayan ARUNA olduğuna göre ilk 21 sureyi Aruna için okuyalım,sonra listeye isimlerini yazdıranların başharflerine göre devam ederiz olurmu ,
ben yarın için 2 adet alıyorum ama hafta sonu gelince cumartesi 5 pazar 5 adet alabilirim,bugünden başlatmıyorum çünkü kimse hazırlıklı değil, eğer yeterince kişi katılmazsa söylediğimiz sayıdan fazla okumamız gerekebilir
evet sizleri bekliyorum.......
1-FUNDA : 2 ADET
esmacım hoşgeldin cnm
sonuçlarımızı aldık sayımız 2 milyon çıktı eşim telde anladığı kadarı ile söledi.önceki testle arada çok fark var anlamadım neden.ama önceki test çok da detayşı bi yer de yapılmamıştı zaten.ama morfolojimiz %1 ileri hareketlimiz %12 normal yapı anormal yapı diye de bişi varmış ama her neyse onlarda kötüymüş %100 lere yakın.varikosel olcak demiş dr.bunlar düzelirmi varikoselle bilmem.ama dr %80 düzeliyo demiş.bu kürlerin vs lerin yapıya morfolojiye de etkisi varmı ki bilen varmı
Selam arkadaşlar
bende mübarek ayda kendime Meryem suresini okuyorum.
ARUNA için okunuyormuş.
Ben kendisine 1 tane okudum Rabbim dularımızı kabul eylesin inşallah
kızlar sayfalar çok ilerlemiş ama yazdıklarınızı okumaya çalışıcam...
YADEMDE gelmiş...hoşgeldin canım arkadaşııııımmmm...
ARUNAM senin için meryem suresi okunuyomuş seve seve okurum bende bugün...
FUNDAM MELİSİM YETERİM hepinizi çok özledim...
canım çoook sevindim inanılmaz güzel bir haber inşallah hamiş haberinide vereceğiz cnm bende yarın ilk defa alttan muayene olacağım ben çok korktuğum için hep kaçtım ulturason hormon testleriyle geçiştirmiştimbizde seni çok özledik dua içinde allah razı olsun tatlım
ay insallah yonca hayirli ve mutlu haberlerle gelir..belki aksama vakti olursa yazar...simdi cok merak ettim bende...rabbim bu guzel hayirli gunlerin yuzu suyu hurmetine once bugun yoncanin sonra da hepimizin yüzünü güldürsün kucaklarimizi bos birakmasin insallah..
Yadem aşkım hoşgeldin ohhh burası miss gibi moral kokuyor :) geldiğin ne kadar da belli oldu ya şenlendi resmen burası.
Bu arada ben yoncayı aramak istiyorum bir şekilde engelim çıkıyor.onu merak ediyorumm..öptüm
sizlerden de Allah razı olsun kızlar :)) Duaları buldum paylaştım inşallah güzel güzel okuruz.Fundam dua okuma organizasyonu topik senin diye sen yap diyorum ama illaki dersen yaparısss nolcekk :)) birazdana detaylı yazarım o haldeeeeee
vala canım morfoloji muzdaribi bizizdüzelmiyorr şekerim.sayı ve hareket düzeliyor ama o malesef.hele ki genetik faktör varsa malesef..sadece mucize.ama varikoselin olması güzel diyeceğim çünkü ameliyat sonrasında 1 yıl içinde normale dönüyor değerler.Bizde varikosel de yok.genetikmiş.ama dna hasar testi yapılmadı.eşimin haftaya testi var eğer ki yine değerler 0 çıkarsa bence ege üniversitesi dna hasar testi isteyecek.bizim tedavi böyle sürer gider artık.
kızlar ben anneme gidiyorum iftar için geldiğimde funda eğer yapmadıysan kuzummm şu listeyi ben yaparım.
Arunacım sana da Meryem suresini okudum Allah kabul etsin inşallah..
canım beniiiim melisimmmm....istediğin zaman arayabilirsin tatlım sizin için herşekilde zaman yaratırım...bende ararım şu önümüzde ki birkaç ay yoğun olacak ondan sonra işlerde oturur hem...daha rahat görüşürüz...
gülüm ayrıcada umutsuzlanma düzelir Allahımın izniyle...RABBİM nelere şifa veriyor...
bide bişi sorcam fıstıklar bu sureyi kişi başına kaç kere okucaz?ben 21 defa duymuştum yanlış bilmiyosam?
bugün hazır evdeyken okuyabildiğim kadar okuyum dedim...iftardan sonrada okurum yine.