fundam çok geçmiş olsun elini ov iyi geliyor başağrısına özellikle noktasını bulursan
sağol canım,neler yapmadım ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fundam çok geçmiş olsun elini ov iyi geliyor başağrısına özellikle noktasını bulursan
sağol canım,neler yapmadım kidün aktardan naneli bir şey aldım onunla masaj yaptım,bu arada gözme felanda bulaştırdım :)) baş ağrısı + göz yanamsı birlikte oldu,bu sabahta biraz vardı ama çok şükür şu an biraz iyiyim
bnde duanıza eslık etmek ısterdım
ama gercekten meryem suresınde cok zorlanıorum
baska okudunugz varsa onu okuyabılırım ıctenlıkle
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
merhaba canlarım canım arkadaşlarım sizden ayrı kalalı 11 gün geçmiş.inannın hiç fırsat bulamadım gelemedim yanınıza...eşim yeni işyeri açtı...gece gündüz ordayız..o kadar yorgun oluyorumki eşim pc ye geçince bende yatağa kendimi zor atıyorum..sahurda bile çok zor kalkıyorum.çok perişan durumdayız anlıcanız kızlar...
neyse size bugün müjdeli bi haber veriyim...eşimin genetik test sonucu belli oldu.az önce yolda eve gelirken erdal bey aradı sonuçların temiz olduğunu söyledi..kızlar inanlılmaz sevindim..yarın da Bülent hocadan gün alıp ameliyat için başlıcaz hazırlıklara..gerçi eşim ramazandan sonra olsun diyo bakaılm eve gelince bidaha konuşucam.......ALLAHIM inşallah m.tesede de sperm bulunur...kızlar hepinizi çooook seviyorum...sizin dualarınızın da sayesinde iyi olucak herşey...Rabbim hepimizi sevindirsin..
kızlar sayfalar çok ilerlemiş ama yazdıklarınızı okumaya çalışıcam...
YADEMDE gelmiş...hoşgeldin canım arkadaşııııımmmm...
ARUNAM senin için meryem suresi okunuyomuş seve seve okurum bende bugün...
FUNDAM MELİSİM YETERİM hepinizi çok özledim...
canım çoook sevindim inanılmaz güzel bir haber inşallah hamiş haberinide vereceğiz cnm bende yarın ilk defa alttan muayene olacağım ben çok korktuğum için hep kaçtım ulturason hormon testleriyle geçiştirmiştimbizde seni çok özledik dua içinde allah razı olsun tatlım
canım beniiiim melisimmmm....istediğin zaman arayabilirsin tatlım sizin için herşekilde zaman yaratırım...bende ararım şu önümüzde ki birkaç ay yoğun olacak ondan sonra işlerde oturur hem...daha rahat görüşürüz...
gülüm ayrıcada umutsuzlanma düzelir Allahımın izniyle...RABBİM nelere şifa veriyor...
bide bişi sorcam fıstıklar bu sureyi kişi başına kaç kere okucaz?ben 21 defa duymuştum yanlış bilmiyosam?
bugün hazır evdeyken okuyabildiğim kadar okuyum dedim...iftardan sonrada okurum yine.
canım benim çok geçmiş olsun![]()
sonuçlarımızı aldık sayımız 2 milyon çıktı eşim telde anladığı kadarı ile söledi.önceki testle arada çok fark var anlamadım neden.ama önceki test çok da detayşı bi yer de yapılmamıştı zaten.ama morfolojimiz %1 ileri hareketlimiz %12 normal yapı anormal yapı diye de bişi varmış ama her neyse onlarda kötüymüş %100 lere yakın.varikosel olcak demiş dr.bunlar düzelirmi varikoselle bilmem.ama dr %80 düzeliyo demiş.bu kürlerin vs lerin yapıya morfolojiye de etkisi varmı ki bilen varmı
ven harcım bu akşam biraz rahatsızım ama inşalah yarın araştırırım,bana sorarsan faydası olur,yeterki kürleri yapıp sonra abur cubur yemesin,sigara içmesin,birde istersen sonuçları Kaan hocaya gönder bakalım o ne diyecek,bir iki gün içinde emaillere cevap yazıyor
durmunuz aynı bızım gıbı sızın ılk testte az cıkmıstı
bızımde ılkınde 170 bın ıkıncısınde tam 2 mılyon cıkmıstı
bazıları varıkosel var dedı 1. ederecede
bazıları olsada etkılemez dedi
ama cogu hep aynı seyı dedi
dogustan dedıler
ben varıkoselın bu denlı sperm sayısını dusurecegını hc sanmıorum
bızımkıne bırıncı derecede cok hafıf dedıler
yanı sperm cıkısı varken sıfırlanma ıhtımalı bıle vardı
bunu bıle söledıler
bnde böle kalmayı tercıh ettım
işimi sansa bırakmaktansa bu sekılde olması daha mantıklı
venharcım,dün söz verdiğim gibi bugün biraz araştırma yaptım verdiğim sayfayı incelersen morfoloji bozuk denilmesine rağmen hamile kalmış birisi var , Ksrlk: sperm morfolojisi iin tavsiye
başka biryerde de okumuştum hamile kalabilen olduğunu,şimdi sen moralini bozma biraz daha araştıralım,inşallah iyi geecek formulleri buluruz
birazdan atıcam mail cnm saol
işimi şansa bırakmaktansa böle kaldım demekle ameliyat olmamayımı kasteddin.sayı zaten önemli değil ki tüp bebek olacaksa.kalite hareket ve morfoloji önemli.bunların da büyük kısmı ameliyatla düzeliyo zaten.bizim çift taraflı varikosel.morfolojide ki ve hızdaki kötülük bundan büyük ithimalle.dedim ya 12-3 tanesi kalkiteli bile olsa spermlerin yeter tüp bebek için
saol cnm çok teşekkür ederim.buluruz inş.şimdilik ibrahim saraçoğlundan alınan pekmezi yiyo eşim.
canım benim hoşgeldin :)) güzel haberlerle geldin :)) inşallah daha güzel haberlerle de gelirsin,
bugün mesajını alınca inan çok sevindim,nerdeyse senin kadar bende merak ediyordum sonuçları,çok şükür iyi çıkmış,sen bence ramazana sıkıştırma ameliyatı,hem eşinde istemiyormuş,biraz daha sabret bu arada eşine besleyici şeyler yedirmeye devam et ,o da kendini hazırlayıp bomab gibi girsin inşallah ameliyatına,hem bu arada bizlerde senin ameliyat öncesi sanada 21 meryem suresi okumuş oluruz
öpüyorum canım,tekrardan gözün aydın
hoşbulduk fundam ....çok sağol...
tamam canım arkadaşım öyle yapalım o zaman acele etmiyim artık o kadar bekledik madem..
melisimin önerdiği nohut kürünü yapıyım yine zorla içiriyim.güzelim senin başka önerdiğin bişi varmı?yanında onlarıda veriyim.
inşallah gülüm inşallah hepimize okumak nasip olur.
ben ARUNAMA 2 defa okuyabildim.birazdan yemeğe geçiçem.misafirler gittikten sonrada 2 tane daha okuycam.okuduktan sonra söylerim size..yarında devam ederim nete giremesemde sana msjla yazarım sen eklersin bitanem..
buarada namaza başlamışsın arkadaşım çoook güzel...keşke bende başlayabilsem...ALLLAH kabul etsin canım benim...bende seni çok öpüyorum ...
sağol canım,neler yapmadım kidün aktardan naneli bir şey aldım onunla masaj yaptım,bu arada gözme felanda bulaştırdım :)) baş ağrısı + göz yanamsı birlikte oldu,bu sabahta biraz vardı ama çok şükür şu an biraz iyiyim
hayatım eşime ben ne bulursam yediriyorum :))
sabah kalıyor sahurda zeytinyağında bekletilmiş incir yiyor,ceviz,kaju,badem,ballı karışımı var,demirdikeni çayı,hurma
akşamda kavunçekirdeği yapı içiyor,
şimdi birde kırızı kore ginsenginin hapını aldım,aklıma gelenler bunlar,nohutta yapacaktım ama tembellik yaptım(
bende aruna için iki tane okuyaaktım 1.bitirdim biraz bakayım burda kimler var dedim :)) sonra devam edicem,iftardan önce inşallah bitiririm,
namazı ben uzun zamandır kılmaya çalışıyorum,eksğimiz oluyor elbet ama inşallah Rabbim affeder :)
şimdi ben aruna için senin adına iki adet ekliyorum,akşam okursan ya burdan yaz yaz da dediğin gibi mesaj atabilrsin eklerim,bir an önce arunanınkileri bitirelim inşallah,ramazan bitmeden bizimkileride okuyalım