inşalla aşkım.Bu arada ben de birazdan 2 tane okuyacağım.bir önceki gün de 1 adet okumuştum bugün itibariyle arunacııııma 3 ekle sen.sonraki günler de Allah Kerim.tamam hayatım organizasyonu ben alıyorum o zaman,
şimdi 21 adet Meryem suresi ile başlayalım di mi :)) yeni bir mesaj altında açayım bunu ,
bu arada morfoloji ile ilgili umutsuz olmayalım lütfen,ne mucizeler okuduk değilmi ,imkansız diye birşey yok ..tedavimizi olucaz,bitkisel kürleri uygulayacağız,dualarımızı edicez,moralleride yüksek tutmaya çalışıcaz inşallah herşey düzene girer :)
arkadaşlar 21 meryem suresi için ilk önce ben adımı yazıyorum,
bu arada Melishin bir önerisi var ilk önce alfabetik sıraya göre gidelim diyor,aramızda A harfi ile başlayan ARUNA olduğuna göre ilk 21 sureyi Aruna için okuyalım,sonra listeye isimlerini yazdıranların başharflerine göre devam ederiz olurmu ,
ben yarın için 2 adet alıyorum ama hafta sonu gelince cumartesi 5 pazar 5 adet alabilirim,bugünden başlatmıyorum çünkü kimse hazırlıklı değil, eğer yeterince kişi katılmazsa söylediğimiz sayıdan fazla okumamız gerekebilir
evet sizleri bekliyorum.......
1-FUNDA : 2 ADET
sağol canım,neler yapmadım kidün aktardan naneli bir şey aldım onunla masaj yaptım,bu arada gözme felanda bulaştırdım :)) baş ağrısı + göz yanamsı birlikte oldu,bu sabahta biraz vardı ama çok şükür şu an biraz iyiyim
FUNDA 2
ESMA16 2
EKİN79 1
ARUNA
MELİS
YONCA 2
7 adet bitti bile :)) Rabbim inşallah tamamlamayı nasip eder ve inşallah aruna arkadaşımız şifa bulur
3 de benden 10 :)
Kızlar ben şimdi geldim eve, okumaya geçiyorum.öptüm sizleri..