Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım fundacım 2 sure okudum esma için ...öpüyorum...[/QUOTE]

canım benim yaaa,gece 1de girebildin demek :(
dua için Allah razı olsun listeye ekledim,ikindi namazından sonr inşallah bir tanede ben okumaya çalışıcam

basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konusu infertilite sayfasında link nasıl atılıyo ki bilmiyoruuum:1:

http://www.kadinlarkulubu.com/infertilite-kisirlik/371939-basit-yontemle-infertiliteyi-yendim.html
bu sayfa olabilirmi,umarım linki ekleyebilmişimdir,bahsettiği ot tavşancıl otu

Tavşancıl Otu Hakkında Genel Bilgiler

Tavşancıl otu maydanozgiller familyasının üyelerinden bir bitkidir. Bilinen diğer isimleri ise Öğrek otu ile Kamşam ‘dır. 2 metreyi de bulabilen boyları, keskin kokusu olan otsu bir bitki olup, gövdesi yuvarlak ve de olukludurlar. Yaprakları dip kısımda ve parçalı olur. Çiçekleri Mayıs ile haziran ayında açar, şemsiye şeklinde ve beyaz renktedir. Nemli ortamları severler. Tavşancıl otu Rize civarında çiğ olarak ve ya turşusu yapılıp tüketilmektedir. Tabiatta kendi kendisine yetişmektedir Tavşancıl otu.

Tavşancıl Otu’ nun Yararları (Faydaları)
Tavşancıl otu sindirim sisteminin düzenlenmesinde güzel bir yardımcı olup, aynı zamanda da kuvvetlenmesini de sağlamaktadır.
Vücudunuza kuvvet vererek bağışıklık sisteminin güçlenmesini sağlar.
Tavşancıl otu kan basıncının yüksek olduğu durumlarda düşürücü olur, aynı zaman da tansiyonu da kontrol altında tutmayı sağlar.
Cinsel arzuyu da yükseltici etkisi de bulunur Tavşancıl otunun
Tavşancıl otu kadınların adet dönemlerini düzenleyici etkisi oldukça fazladır.
Tavşancıl otunun kökü ise amel durumunda durdurucu etki gösterir.
Tavşancıl otu sara rahatsızlığına da iyi gelmektedir.

Tavşancıl Otu’ nun Zararları
Tavşancıl otunun bilinen bir zararı bulunmamaktadır

sürekli alışveriş yaptığım aktarı aradım hemen ama adam adını bile duymamış :((( bende bbiraz araştırayım

ilacın adınıda buldum Tinctura de Branca Ursului akşam eşim gelince baksın belki sipariş verilebiliyordur

http://shop.daciaplant.ro/products/view/66-tinctura-de-branca-ursului

Son düzenleme:
canım fundacım 2 sure okudum esma için ...öpüyorum...

dua için Allah razı olsun listeye ekledim,ikindi namazından sonr inşallah bir tanede ben okumaya çalışıcam[/QUOTE]

fundam nslsn bugün modum düşük nedensiz yatıp yuvarlanıyorum bugün mukabelede meryem süresi vardım hepimize okudum inşallah tüm aminler hepimizi nurlandırır

bu ay eşimle inşallah aramız iyi olursa ben reglim bittikten sonra hergece şansımı denemeyi düşünüyorum :))) regli gününde de ateş ölçmeye başlarsam iyi olacak

hergece sayısı yüksek olanlara öneriliyor dr bize önermedi toparlaması için 24 saat yetmiyor ama yumurtlamada her gece olmalı bence tatlım 2 günde bir zaten yapılmalı morfolojiyi yükseltmenin en maliyetsiz yolu bu dr söylemişti

hergece sayısı yüksek olanlara öneriliyor dr bize önermedi toparlaması için 24 saat yetmiyor ama yumurtlamada her gece olmalı bence tatlım 2 günde bir zaten yapılmalı morfolojiyi yükseltmenin en maliyetsiz yolu bu dr söylemişti

iki gecede biri dendik olmadı :(( birde hergece deneyelim diyorum,birkaç yerde okumuştum sık ilişki sperm sayısını artırıyor diye,inşallah bebişi tuttururuz ama olmazsa bile sperm testinden önce sayının artmasını sağlar belki,artık bende ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın

iki gecede biri dendik olmadı :(( birde hergece deneyelim diyorum,birkaç yerde okumuştum sık ilişki sperm sayısını artırıyor diye,inşallah bebişi tuttururuz ama olmazsa bile sperm testinden önce sayının artmasını sağlar belki,artık bende ne yapacağımı şaşırdım anlayacağın

kesinlikle doğru her açıdan yorucu bir durum:90:bu ay şenlik var diyorsun:90:sonrada:64::64::64::64::64::64::64::64:

dua için Allah razı olsun listeye ekledim,ikindi namazından sonr inşallah bir tanede ben okumaya çalışıcam

fundam nslsn bugün modum düşük nedensiz yatıp yuvarlanıyorum bugün mukabelede meryem süresi vardım hepimize okudum inşallah tüm aminler hepimizi nurlandırır[/QUOTE]

bende aynı senin gibiyim,namazımı kııp meryem suresi okumam gerekiyor ama başımı kaldırınca başım dönemey başlıyor,yattığım yerden tavşan otunu araştırıyordum,dualatın için sağol canım,inşallah Rabbim kabul eder

basit bir yöntemle infertiliteyi yendim konusu infertilite sayfasında link nasıl atılıyo ki bilmiyoruuum:1:
Ben o topigi de okumuştum.Tavşancıl otu.bilmiyorum ya..Her bir haltı deniyoruz ya iyi olacak ya da hiçbir şey olmayacak :))
Kızlar sizlerden dua istiyorum , yarın eşimin test günü :))) stressim burdan hissediliyordur eminim :))) dua edin öptüm çookk..[/FONT

bende o sayfayı okudum ilaç romanyada diye anlamadım sen bulda bize söyle tatlım
romanyada hiçbi kontağım yok kuzum.bulursam getirtirim size de...o kullanıp hamiş kalan arkadaşa yazdım ama cevap gelmedi..
yok tatlım 23 de gideceğim progesteron testi yapacağım yumurta kalitemi çatladı bu testle anlaşıyor
o nası bişeymiş ya....biz o aşamaya gelemedik bi tane bile sperm yok ki arkadaş....
hayır bebekim hergün ilişki önerilmiyo bebek isteyenlere.bana jinekologum söylemişti..spermlerin sağlıklı bir şekilde yeniden yapımı en az 48 saat sürüyormuş:17: biz ilk bebek düşündüğümüzde baya araştırmıştım ama mazi oldu aklımdan bile uçup gitmiş..ne günlerdi, hemen bebek olcak sanmıştım:1:

Ben o topigi de okumuştum.Tavşancıl otu.bilmiyorum ya..Her bir haltı deniyoruz ya iyi olacak ya da hiçbir şey olmayacak :))
Kızlar sizlerden dua istiyorum , yarın eşimin test günü :))) stressim burdan hissediliyordur eminim :))) dua edin öptüm çookk..[/FONT

o zaten bulunmuyomuş kolay kolay...ben de baya aradım dün...ot ot ot kafayı yicem ha:119: şu iyi diyolar hurra onu ara,bu iyi diyolar hurra bunu ara.psikopat olduk:9:neye inancamızı şaşırdık.
dualarım seninle melisim iyi haberlerle dön inşallah...namazdan sonra dua etcem sana:54:

kızlar size bişey sorcam bahsetmiştim bi bitki fotosu var bende sperm gibi şekli çok iyimiş kısırlığa da adını bilmiyorum heryerde arıyorum bulamıyorum nerde sorsam ne yapsam ki

Sağol aşkım.Teşekkür ederim.
Bu arada o resmi yükle buraya bakalım. belki tanırız bitkiyi.ben değil de funda tanır :))))

tanımaz türkiyede yok sanırım...şekli de oldukça farklı..aynı sperm gibi içinde bi sürü tohum var.ürperdim şeklini bile görünce bu ne len diye..yükleyebilsem yüklicem de anlamıyorum ben bu zamazingodan:1: eşim gelince söyleyeyim de o yüklesin siz de bakın...bulursak haber ederiz birbirimize..iyi gelecek o bitki hissediyorum melis ya bulmam lazım benim bunu... ötekileri salla.

canım Rabbim yardımcın olsun,inşallah sonuçlar düşündüğünüzden daha güzel olur,şu mübrek günlerde inşallah gönlündeki herşeye en kısa sürede hayırlısıyla kavuşursun

tanımaz türkiyede yok sanırım...şekli de oldukça farklı..aynı sperm gibi içinde bi sürü tohum var.ürperdim şeklini bile görünce bu ne len diye..yükleyebilsem yüklicem de anlamıyorum ben bu zamazingodan:1: eşim gelince söyleyeyim de o yüklesin siz de bakın...bulursak haber ederiz birbirimize..iyi gelecek o bitki hissediyorum melis ya bulmam lazım benim bunu... ötekileri salla.

:)) arayan bulurmuş :))) 4 bir koldan arayalım :))) :31::31:

Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"

Son düzenleme:
funda diğer topiğe yazmışsın ilacın üstündekileri yaz diye kuzum ama önceki sayfalarda fotosu var kız koymuş....bi de internette boşa arama ben bütün gece aradım yok çıkan yazılar türkçe değil...otla ilgili bilgi var ama otu da bilmiyo aktarlar...durum bööle

:)) arayan bulurmuş :))) 4 bir koldan arayalım :))) :31::31:
evet o bitki bize derman olacak bulursak tabi inşallah...
Ayet'el Kursi

اَللهُ لآ اِلَهَ اِلاَّ هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ لاَ تَاْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَهُ مَا فِي السَّمَوَاتِ وَمَا فِي اْلاَرْضِ مَنْ ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِنْدَهُ اِلاَّ بِاِذْنِهِ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ اَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِنْ عِلْمِهِ اِلاَّ بِمَا شَآءَ وَسِعَ كُرْسِيُّهُ السَّمَوَاتِ وَاْلاَرْضَ وَلاَ يَؤُدُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ

Bismillahirrahmanirrahim

Allâhü lē ilēhe illē hüvel hayyul kayyûm. Lē te'huzühû sinetüv-ve lē nevm. Lehû mē fis-semēvēti vemē fil ard. Menzellezî yeşfeu indehû illē biiznih. yağlemü mē beyne eydîhim vemē [k]halfehüm velē yühîtûne bişey'im-min ilmihî illē bimē şē'. Vesia kürsiyyu hüssemēvēti vel ard. Velē yeûdühû hifzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm

"Bahar Cicekleri Gibi Hepimiz Yavrularimizla Acacagiz"
inşallah....ne güzel söz kız bu ağzın bal yisin:1:

Back
X