romanyada hiçbi kontağım yok kuzum.bulursam getirtirim size de...o kullanıp hamiş kalan arkadaşa yazdım ama cevap gelmedi..
o nası bişeymiş ya....biz o aşamaya gelemedik bi tane bile sperm yok ki arkadaş....
hayır bebekim hergün ilişki önerilmiyo bebek isteyenlere.bana jinekologum söylemişti..spermlerin sağlıklı bir şekilde yeniden yapımı en az 48 saat sürüyormuşbiz ilk bebek düşündüğümüzde baya araştırmıştım ama mazi oldu aklımdan bile uçup gitmiş..ne günlerdi, hemen bebek olcak sanmıştım
![]()
canım aşağıdaki yazıyı gözönünde bulundurucam bu ay :))) kararlıyım her gece :)))
Uzmanlar erkeklere hemen hemen her gün seks yapmayı öneriyor. Seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksekmiş.
Avustralya da yapılan bir araştırmaya göre, her gün seks yapan erkeklerin sperm kalitesi, 3-7 gün boyunca seks yapmayan erkeklere oranla yüzde 30 daha yüksek.
SEKSE ARA VERMEK KALİTEYİ YÜKSELTMEZ
Araştırmayı yürüten doktor David Greening, birçok kişinin sekse ara vermenin sperm kalitesini yükselttiğine inandığını, ancak bunun yanlış bir düşünce olduğunu söyledi.
Sperm vücutta kaldıkça DNA yapısının zarar gördüğünü belirten Greening, bu bozuklukların spermin yumurtayı dölleme olasılığını da azalttığını ve düşük yapma riskini artıırdığını ifade etti. Greening, erkeklere 2-3 günde bir cinsel aktivitede bulunmalarını önerdi.
o zaten bulunmuyomuş kolay kolay...ben de baya aradım dün...ot ot ot kafayı yicem ha:119: şu iyi diyolar hurra onu ara,bu iyi diyolar hurra bunu ara.psikopat oldukneye inancamızı şaşırdık.
rizede ki aktarları aramayı düşünüyorum bende ,internette bi tane rizeli aktar telefonu buldum,inşallah yarın felan ararım,keşke rizede tanıdığımız olsaydı
dualarım seninle melisim iyi haberlerle dön inşallah...namazdan sonra dua etcem sana
kızlar size bişey sorcam bahsetmiştim bi bitki fotosu var bende sperm gibi şekli çok iyimiş kısırlığa da adını bilmiyorum heryerde arıyorum bulamıyorum nerde sorsam ne yapsam ki
canım agaçlarnette bu bitkinin adı ne diye bir bölüm olması gerekiyor,resmi oraya gönderip özelliklerini yazarsan yardımcı olabilirler,denemekte fayda var