Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aşkolsun masalım sana,ne bu umutsuzluk,sen yapman gerekenleri yap gerisini Rabbime bırak,ne demişler tedbiri al takdiri Allaha bırak :)) bu arad bu test devlet hastanesinde yapılıyormu acaba

cnm progesteron testtimi medicalde yaptırmayacağım dev yapıyor adet düzenin kaç günde

canımsın bu bitkiyi bulacağız benim velilerim var karadenizli orman mühendisi resme bakalım bulacağız

hemde orman mühendisi :))) bitkinin küpüne düşeriz bu gidişle ,bitkinin diğer adları Bilinen diğer isimleri ise Öğrek otu ile Kamşam ‘dır bu isimlerlede sorabilirsin hayatım

canım anlatsam da inanmazsın boşver.. diyorum ya sadece kısırlıkta çok iyi olduğunu biliyorum o kadar...hatta sperme benziyo aynı.. bana deli deme ben bu bitkiyi kullandırcam kocama...

tamam canım o zaman sormuyorum nerden buldun diye,bu bitkiyi kullandırmak delilik diyorsan bende delirip eşime kullandırabilirim :))) yeterki bulalım

hemde orman mühendisi :))) bitkinin küpüne düşeriz bu gidişle ,bitkinin diğer adları Bilinen diğer isimleri ise Öğrek otu ile Kamşam ‘dır bu isimlerlede sorabilirsin hayatım

eşime söyleyeyim o yarın araştırır etrafımızda birçok orman mühendisi var bende faceden yazarım tatil olmasıydı hemen öğrenirdim herkes biryerde

canım benim aradığım başka..karadenizde aradığımız başka..karadenizde aranılan tavşancıl otu..benim aradığım o değil...türkiyede yok galiba bu arabistan tarafında var..
ya ben resmi koyarım bakarsınız olur mu ben ne zamandır arıyom deli oldum az da siz arayın:1: bulsam dünyaya duyururum da bulamadım daha.. aktar aktar geziyorum...
bitki ile ilgili başka bişey bilmiyorum.
size manyakça gelebilir ama benim haklı sebeplerim var aramakta..

canım her iki otun farklı olduğunun farkındayım ben ikisinede ulaşmaya çalışıyorum :))
otun adını bulursak skypeden araplarla tanışıp sorabiliriz :)))) madem sen bu kadar innıyorsun her yolu deneriz :))

canım her iki otun farklı olduğunun farkındayım ben ikisinede ulaşmaya çalışıyorum :))
otun adını bulursak skypeden araplarla tanışıp sorabiliriz :)))) madem sen bu kadar innıyorsun her yolu deneriz :))

kuzenim ürdünlülerle ıraklılarla çalışıyor ona sorayım ama ondan haber geç gelebilir müşteriye bağlı ihracat işinde arabistanlı var mı

canlar ben çıkıyorum,aslında bir saat önce namazı kılıp yatmam gerekiyordu ama sizin sohbetinize doyum olmuyor :)))
hepinizi öpüyorum iyigecelerrrrr

ne güzel bir aile olduk eşime görevini anlattım adamlar anlamaz mı sorunumuzu diyor ona güldüm:66:

otun pek çok şeye faydası var içlerindn birini seçip bunun için diyebilirsiniz :)) ben öyle yapıyorum,ev ottan çöpten geçilmiyor ya,ballar için eşim çok öksürüyor öksürük kesici diyorum,kavun çekirdeği yağını ben kansızlık için içiyorum diyorum,demir dikeni çayını dolaşım bozukluğu için içiyorum diyorum ,her birine ayrı bir yalanım var,pinokyo oldum iyice :))))))

$dosya2.webp $dosya.webp
koydum resmiiiii:64:

tavsancıl otu deılmı bu ?
benm esım aktar turkıyede bulunmaz dıor ama tam net bılgıye sahp deılız

Back
X