Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın funda tavşancıl otunun üzerinde yazan yazıları istemişsin bende var o topikten bi arkadaştan almıştım
birazdan yazacağım.

günaydın canım harbiden garip bir şeymiş,iş dönüşü inşallah ben bunu ağaçlar nette sorarım,bende merak ettim şimdi ne olduğunu,sanki spermin resmi büyütülmüş gibi

aktarlar bilmiyo kuzum internette de baya aradım ama senin o dediğin siteye bir sor bakalım.belki bişey çıkar..kuvvetle muhtemel bu mekke taraflarında olabilir ama hiç emin değilim...içinde birsürü tohum var..içi sırf tohum....türkiyede yok galiba.
ben bu bitkinin şifa olacağın düşünüyorum inşallah.

ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 1
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE -
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -

9 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
[/QUOTE]

Ben pazardan beri girmedim 3 tane daha okudum sıradaki arkadaş için

hakkaride 8 askerimiz şehit olmuş:43: Allah'ım nasıl bi acı bu böyle. sabah sabah tvde gördüm ağladım. çok üzgünüm çoooook:72:
buarada bugün 17 ağustos.....depremin etkilerini birileri kolay unuttu..ne hazırlık var ne bişey...şimdi sallansak gene aynı şey olacak..yine ders alamadık... gece yatınca ödüm kopuyor sabaha nasıl çıkıcaz bilmiyoruz....
bi haber daha....iftar için yaşlı bir amcayı bi kadın eve yemeğe götürüyor evde adam tecavüz etmeye kalkıyor..ne biçim millet olduk biz böyle...utandım insanlığımdan.
bizden bi cacık olmaz arkadaş....

hakkaride 8 askerimiz şehit olmuş:43: Allah'ım nasıl bi acı bu böyle. sabah sabah tvde gördüm ağladım. çok üzgünüm çoooook:72:
buarada bugün 17 ağustos.....depremin etkilerini birileri kolay unuttu..ne hazırlık var ne bişey...şimdi sallansak gene aynı şey olacak..yine ders alamadık... gece yatınca ödüm kopuyor sabaha nasıl çıkıcaz bilmiyoruz....
bi haber daha....iftar için yaşlı bir amcayı bi kadın eve yemeğe götürüyor evde adam tecavüz etmeye kalkıyor..ne biçim millet olduk biz böyle...utandım insanlığımdan.

Allah Rahmet eylesin.Ailelere sabır YA RAB
Haberleri artık takip etmiyorum,edemiyorumm..

Selam kızlar, dün giremedim ve şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. Öncelikle fundacım şimdi kim için okuyorsunuz sureyi bilmiyorum ama o arkadaş için bir tane daha okuyacağım birazdan..

Melish inşallah sonuçların güzel çıkar canım.Merakla bekliyorum.Smyrna ya gelince, bir daha bende oraya gitmem diyorum ama bende büyük konuşmak istemiyorum. Bize
mikroenjeksiyon yaptıklarını söylediler tatlım,ne kadar doğru bilmiyorum. Ve biz smyrna da 7 milyara yakın harcamıştık,kredi çekerek tabii. Onun borcu bitti şimdi varikosel ameliyatı için
kredi çektik.. :84:

Biz emekli sandığı olmamıza rağmen, ödeyeceğimiz ameliyat tutarı 5 milyarmış kızlar. Bence de çok ama çok fazla , ama doktor mikrocerrahi özel tekniklerle kameralarla falan yapıyormuş ameliyatı.Bir buçuk saat süreceğini söyledi.. Varikosel dna hasarına sebep olabilirmiş, bizdede dna hasarı çok yüksek boyutta çıktığı için mecburen olucak bu ameliyatı.

Bence de fundacım,eğer çocuklarımız olursa doktor yapalım onları.Bu kadar para başka hangi meslekte dönüyor acaba :19:

Hepinizi öpüyorum :54:

bende çok ağladım depremle ilgili bir ara okullarda eğitim veriyorduk artık yok sanki gelmiyecekmiş gibi babam inşaat mühendisi evimize baktırdık kaça kadar dayanacağını hangi bölümde durmamız gerktiğini gösterdi nafile birçoğumuz bile bile lades diyoruz Duhan suresini okuyalım

Selam kızlar, dün giremedim ve şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. Öncelikle fundacım şimdi kim için okuyorsunuz sureyi bilmiyorum ama o arkadaş için bir tane daha okuyacağım birazdan..

Melish inşallah sonuçların güzel çıkar canım.Merakla bekliyorum.Smyrna ya gelince, bir daha bende oraya gitmem diyorum ama bende büyük konuşmak istemiyorum. Bize
mikroenjeksiyon yaptıklarını söylediler tatlım,ne kadar doğru bilmiyorum. Ve biz smyrna da 7 milyara yakın harcamıştık,kredi çekerek tabii. Onun borcu bitti şimdi varikosel ameliyatı için
kredi çektik.. :84:

Biz emekli sandığı olmamıza rağmen, ödeyeceğimiz ameliyat tutarı 5 milyarmış kızlar. Bence de çok ama çok fazla , ama doktor mikrocerrahi özel tekniklerle kameralarla falan yapıyormuş ameliyatı.Bir buçuk saat süreceğini söyledi.. Varikosel dna hasarına sebep olabilirmiş, bizdede dna hasarı çok yüksek boyutta çıktığı için mecburen olucak bu ameliyatı.

Bence de fundacım,eğer çocuklarımız olursa doktor yapalım onları.Bu kadar para başka hangi meslekte dönüyor acaba :19:

Hepinizi öpüyorum :54:

ah canımın içi bir yıldır sürekli para gidiyor bazen arkadaşlarım ay çocuğun bezi maması ofluyor inanamıyorum Allah sağlık versin ödeyecek güç versin ve bebiş versin

kızlar bu bitkinin yaprağımı çiçeğimi yosa tohumumu kullanılıyormuş ilk bu soruyu sordular biraz araştırayım

masalcım gönderdiğin resmi sanki ibrahim saraçoğlunun kitabında gördüm arıyorum resimli gönderemiyorum hocaya resimli msj atsana msj cevap veriyor

Back
X