masalcım gönderdiğin resmi sanki ibrahim saraçoğlunun kitabında gördüm arıyorum resimli gönderemiyorum hocaya resimli msj atsana msj cevap veriyor
kız atıyorum hemen mail biliyodur de miiiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masalcım gönderdiğin resmi sanki ibrahim saraçoğlunun kitabında gördüm arıyorum resimli gönderemiyorum hocaya resimli msj atsana msj cevap veriyor
kız atıyorum hemen mail biliyodur de miiiii![]()
evde tek başıma bağıra çağıra ağlıyorum((((((((( içimden bunu yapmak geliyorr.kendime geleyim yazarım size..
aruna attım msj hayatım..bi de ne yedireyim cennet hurması mı trabzon hurması mı yoksa bunlar aynı şey mi..aktardan mı alcam kuzumben bunu bir kitapda gördüm birden demin aklıma geldi onun kitabı değilsede vallah yemek yapacaktım ama tüm kitapları indirdim bitkilerle ilgili vardır bunda da hayır var aklıma birşey geldimevsimi değil trabzon hurması sezon gelince söylerim bol bol yedir aktarda kurusu cennet hurması
evde tek başıma bağıra çağıra ağlıyorum((((((((( içimden bunu yapmak geliyorr.kendime geleyim yazarım size..
aruna attım msj hayatım..bi de ne yedireyim cennet hurması mı trabzon hurması mı yoksa bunlar aynı şey mi..aktardan mı alcam kuzum
bismillahirrahmanirrahim...korkutma bizi ne oldu yaiçim cız etti yemin olsun
cnm ikisi aynı şey sperm artırıcı ekim kasımda tazesi pazarda markette olluyor kurusu cennet hurması diye satılıyor kurusunu değilde geçen yıl tazesini çok kullanmıştı eşim tadıda fena değil hurma gibi tazesi domatesin turuncusu gibi
Selam kızlar, dün giremedim ve şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. Öncelikle fundacım şimdi kim için okuyorsunuz sureyi bilmiyorum ama o arkadaş için bir tane daha okuyacağım birazdan..
Melish inşallah sonuçların güzel çıkar canım.Merakla bekliyorum.Smyrna ya gelince, bir daha bende oraya gitmem diyorum ama bende büyük konuşmak istemiyorum. Bize
mikroenjeksiyon yaptıklarını söylediler tatlım,ne kadar doğru bilmiyorum. Ve biz smyrna da 7 milyara yakın harcamıştık,kredi çekerek tabii. Onun borcu bitti şimdi varikosel ameliyatı için
kredi çektik.. :84:
Biz emekli sandığı olmamıza rağmen, ödeyeceğimiz ameliyat tutarı 5 milyarmış kızlar. Bence de çok ama çok fazla , ama doktor mikrocerrahi özel tekniklerle kameralarla falan yapıyormuş ameliyatı.Bir buçuk saat süreceğini söyledi.. Varikosel dna hasarına sebep olabilirmiş, bizdede dna hasarı çok yüksek boyutta çıktığı için mecburen olucak bu ameliyatı.
Bence de fundacım,eğer çocuklarımız olursa doktor yapalım onları.Bu kadar para başka hangi meslekte dönüyor acaba
Hepinizi öpüyorum![]()
linkini buldum burdanda inceleyebilirsin
Tinctura Branca Ursului 50 ml - Produse naturiste si sanatate la MamaNatura.ro! - 8,50 RON
bebeğim benim biz burdayız seni çok seviyoruz Allahu Ekber ben ağlarken hep içimden bazen bağırarak söylerim Allah büyük
aruna attım msj hayatım..bi de ne yedireyim cennet hurması mı trabzon hurması mı yoksa bunlar aynı şey mi..aktardan mı alcam kuzum
bismillahirrahmanirrahim...korkutma bizi ne oldu yaiçim cız etti yemin olsun
meliscim lütfen yıpratma kendini merak ediyoruz seni.her şey yoluna gircek merak etme.herşeyde bi hayır vardır unutma lütfen
canım ağla içine atma ama kendini yıpratmadan yap inşş en kısa zamanda mutlukutan ağladığın günleri yaşarsın
melish83 kullanıcısından alıntı
Kızlar yarın eşimin test günü. Bakalım ilaçlar falan etki etmiş mi , bana dua edin olur mu.önemli olan morfoloji ve hızı umarım artış olmuştur.En azından tüp için umudum da artacak.test sonucunda da tedavimin adı belli olacak.bu arada ben de Ege üniversitesinde tedavideyim, hayırlısı artık.
melish canım belki sonucu öğrendiniz bilmiyorum ama sen hazırlıklı ol diye yazıyorum. morfoloji ye nerde baktırdığınız çok önemli. kişisel değerlendirme sonuçta. tüp bebek merkezleri pek itinalı bakıp sonucu genelde %0 ya da %1 çıkarıyorlar. ve malesef ilaçla kürle bu morfoloji denilen zımpırtı değişmiyor. yapıları hep bozuksa bozuk. ama biz moral bozmuyoruz. %1 se bize yeter çok şükür sayımız var diyoruz. hemen bir oran orantı %1 i buluyoruz. ki yumurtayı döllemeye zaten 1 tane yetiyor. farklı bi yer bakıyorsa sonuç tamamen farklı çıkabilir. moral olur güzel olur.
canım sen çok inançlı birisin inşallah dualarını allah kabul eder en iyi sonucu alırsınız. ben de dua ediyorum hemen şimdi içinden gözlerimi kapatarak....
"......... sonunda anne olmayı nasip et ya rabbim. "amin.
Mavimenekşe Sağol kuzu Rabbim dualarını kabul etsin.
Bu arada kk daki forumlarda bulunur mu ki şu ot![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/bitki-sozlugu-f572/
http://www.kadinlarkulubu.com/bitkisel-kurler-sifa-receteleri-f573/
Kızlar eşimin test sonuçları 1,5'ta belli oluyor , çok gerginim !![]()
hakkaride 8 askerimiz şehit olmuşAllah'ım nasıl bi acı bu böyle. sabah sabah tvde gördüm ağladım. çok üzgünüm çoooook
buarada bugün 17 ağustos.....depremin etkilerini birileri kolay unuttu..ne hazırlık var ne bişey...şimdi sallansak gene aynı şey olacak..yine ders alamadık... gece yatınca ödüm kopuyor sabaha nasıl çıkıcaz bilmiyoruz....
bi haber daha....iftar için yaşlı bir amcayı bi kadın eve yemeğe götürüyor evde adam tecavüz etmeye kalkıyor..ne biçim millet olduk biz böyle...utandım insanlığımdan.
bizden bi cacık olmaz arkadaş....
canım aradım ama telefonu duymadın galiba,inşallah sonuçlar güzel çıkmıştır
Selam kızlar, dün giremedim ve şimdi okuyabildim yazdıklarınızı. Öncelikle fundacım şimdi kim için okuyorsunuz sureyi bilmiyorum ama o arkadaş için bir tane daha okuyacağım birazdan..
neriscim esma 16 için okuyoruz,senin adına 1 tane okundu diye yazdım ama bir tane daha okuyacağım yazınca acaba 2 tanemi okudun diye merak ettim,
Melish inşallah sonuçların güzel çıkar canım.Merakla bekliyorum.Smyrna ya gelince, bir daha bende oraya gitmem diyorum ama bende büyük konuşmak istemiyorum. Bize
mikroenjeksiyon yaptıklarını söylediler tatlım,ne kadar doğru bilmiyorum. Ve biz smyrna da 7 milyara yakın harcamıştık,kredi çekerek tabii. Onun borcu bitti şimdi varikosel ameliyatı için
kredi çektik.. :84:
para tuzakları,insanı en can alıcı noktasından vuruyorlar,bu para kolay kazanılmıyor ki(( Allah hepimizin yardımcısı osun,inşallah yarattığı otlar sebep olurda tüp bebeğe felan gerek kalmadan şifa buluruz, ben eşim için sülük tedavisinide araştırmıştım,1 adet sülük 2-3 tl gibi evde yapılırsa yani maliyeti çok ucuz ama ben sülüğün resmini bile görmeye dayanamadığım için sülük koyan birini aradım adam hacamat yapıyorum bugünlerde sülükle uğraşamam dedi ve bizi kabul etmedi,eğer kabul etseydi her gidişimizde 50 tl alacaktı.....sonra bu konuada eğitim görmüş birini aradım adını hatırlamıyorum o da yanılmıyorsam ilk seans 150 sonrasında her seans 100 tl gibi birşey söylemişti,toplamda 12 kez felan gitmek gerekiyordu, şimdi düşünün 5-6 sülükle 10-15 liraya felan halledilecek bir olay diyelim ki 12 seans sürdü toplamda 150 tllik felan sülük kullanılacak birisinde yardım almaya kalkınca 600 tl ile 1500 tl arasına yükselebiliyor.......en doğal yöntem bile bu kadar pahalı yani,denize düşen yılana sarılırmış bizde sarıldık yılanlara malesef z
Biz emekli sandığı olmamıza rağmen, ödeyeceğimiz ameliyat tutarı 5 milyarmış kızlar. Bence de çok ama çok fazla , ama doktor mikrocerrahi özel tekniklerle kameralarla falan yapıyormuş ameliyatı.Bir buçuk saat süreceğini söyledi.. Varikosel dna hasarına sebep olabilirmiş, bizdede dna hasarı çok yüksek boyutta çıktığı için mecburen olucak bu ameliyatı.
Bence de fundacım,eğer çocuklarımız olursa doktor yapalım onları.Bu kadar para başka hangi meslekte dönüyor acaba :19
vicdanlı doktorlardan olsunlar ama
Hepinizi öpüyorum![]()