Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
tatlım sen neler kullanıyorsun

canım daha önce eşim bi bitkisel kullanmıştı ama hiçbir faydasını görmedik adını da tam hatırlamıyorum.. Şu anda eşim klomen kullanıyor. Onun yanında da artık klasikleşmiş keçi boynuzu tozu, yaş badem fındık ve bol yeşil yapraklı sebzeler tüketiyoruz. Doktor öyle söyledi çünkü,kırmızı et sperm üretimini azaltıp değerleri düşürüyormuş kırmızı et yok artık hayatımızda. Şimdi ameliyata kadar klomen kullanıcak,ameliyattan sonra bu bitkiselleri deneriz diyorum :)

bu bitkiyi arayan arkadaşlar...mantıklı hiçbi sebebim yok bunu belirteyim...sadece kısırlıkta kullanıldığını biliyorum hepsi bu.ben kullanmayı düşünüyorum... isteyen arar benle...ben uyarayım da sonra demedi demeyin..
nerden buldun diyonuz ben vebalini almam valla kimsenin bişey paylaştım sizle...
belki inanılmaz bi bitki değildir hatta belki işe yaramaz ama belki yarar.bitkiyle ilgili başka yeminle bişey bilmiyorum.
bu bitkinin adını falan bilmem...sadece tahminen hac tarafında olabilir..
ben risk alıp kullandırcam bu kadar basit.

olsun canım oyalanacak birşey çıktı işte :))

olmadı hayatım yaaaaaa,,acaba kaybını yitirenlerin yapması gereken dualar var onları okusak bulurmuyuz ???

bulmadık ki kaybedelim:1: kızlar sorumluluk almıyom ona göre..sonra kullanır kötü olursa bana gelmeyin:1: iyi gelirse ne ala...
bi de bize göre mi değil mi bilmiyoruz henüz...
başta da deiğim gibi delice işte... kullanmak isteyen kullanır...hatta ben bulsam gönderirim bile size...

kızlar ben kaçıyorum,namazımı kılıp bir tane meryem suresi okumaya çalışıcam,hepinizi çokkkk seviyorummmm iyiki varsınız :)))))))

canım daha önce eşim bi bitkisel kullanmıştı ama hiçbir faydasını görmedik adını da tam hatırlamıyorum.. Şu anda eşim klomen kullanıyor. Onun yanında da artık klasikleşmiş keçi boynuzu tozu, yaş badem fındık ve bol yeşil yapraklı sebzeler tüketiyoruz. Doktor öyle söyledi çünkü,kırmızı et sperm üretimini azaltıp değerleri düşürüyormuş kırmızı et yok artık hayatımızda. Şimdi ameliyata kadar klomen kullanıcak,ameliyattan sonra bu bitkiselleri deneriz diyorum :)

tatlım varikosel ameliyatı mı ameliyattan sonra mutlaka proxeed ya da argımax çinko e vitami gnc gerek yok evicap sperm morfojisini düzeltmeye yarayan vitamin e vitamini tansiyon yoksa hergün türk kahvesi kabak çekirdeği vitamin almadan bitkiyle olmuyor tek başına hepinize hayırlı iftarlar bu aralar çok uykum var namazıda dualarıda aksatıyorum allah affetsin

ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 2
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2

16 olduuuu varmı artıran :)))

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler

tatlım varikosel ameliyatı mı ameliyattan sonra mutlaka proxeed ya da argımax çinko e vitami gnc gerek yok evicap sperm morfojisini düzeltmeye yarayan vitamin e vitamini tansiyon yoksa hergün türk kahvesi kabak çekirdeği vitamin almadan bitkiyle olmuyor tek başına hepinize hayırlı iftarlar bu aralar çok uykum var namazıda dualarıda aksatıyorum allah affetsin

Varikosel ameliyatı olacak,az kaldı zaman. Ameliyattan sonra bu ilaçlara başlarız Allah nasip ederse canım.. Ben de aksatıyorum bazen namazlarımı
ama aksatmamamız gerekiyor. Allah güç versin diyelim.

çok şükür Allahıma yemeğimizi yedik,kahvemizi içtik :))
ohhh şifa niyetine biz de meyve yiyorduk eşim görmüş saraçoğlu mail atmış diye..baktım şimdi. numara vermişler arayın diye..fos çıktı yani bitkinin adını sorduk alt tarafıııııı...ürün satmaya çalışıyolar..kendisi cevap vermiyo galiba
Varikosel ameliyatı olacak,az kaldı zaman. Ameliyattan sonra bu ilaçlara başlarız Allah nasip ederse canım.. Ben de aksatıyorum bazen namazlarımı
ama aksatmamamız gerekiyor. Allah güç versin diyelim.

sorma ya benim de hep namaz kılarken aklıma türlü türlü şey geliyo..canım sıkılıyo bu duruma:50:

çok şükür Allahıma yemeğimizi yedik,kahvemizi içtik :))

afiyet şeker olsun ben çook yedim yığıldım bizim yengeyi seyrettim yarın tüple hamiş kalan ve daha birçok liseden arkadaşımla buluşacağım fundacım dr isimleri kabarık oldu herkesten isim aldım gitmeyi düşündüğüm prof. show çıktı eşime bağırıyorum hamiş kalınca gitmek istediğim dr diye :37:iyice dellendim:37::37::37:

ohhh şifa niyetine biz de meyve yiyorduk eşim görmüş saraçoğlu mail atmış diye..baktım şimdi. numara vermişler arayın diye..fos çıktı yani bitkinin adını sorduk alt tarafıııııı...ürün satmaya çalışıyolar..kendisi cevap vermiyo galiba

sorma ya benim de hep namaz kılarken aklıma türlü türlü şey geliyo..canım sıkılıyo bu duruma:50:

hadi ya şaşırdım zeytinburnunda belediyenin mi yoksa özel mi bilmiyorum botanik bahçe vardı ordan belki bilgi alınabilir aslında böyle rüyalar anlatılmaz dün rüyamda fatma annemizi gördüm acaba onun otundan da mı bulsak o da mekke de sadece

Back
X