- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya şaşırdım zeytinburnunda belediyenin mi yoksa özel mi bilmiyorum botanik bahçe vardı ordan belki bilgi alınabilir aslında böyle rüyalar anlatılmaz dün rüyamda fatma annemizi gördüm acaba onun otundan da mı bulsak o da mekke de sadece
biliyorum ben o yeri de orda bilmezler ki..orda bu tarz bitkiler yok..
senin bahsettiğin ne otu bi de fatma annemizle ilgisi nedir ben bilmiyorum..
bi de canım bu tarz rüyaları kimseciklere anlatma bi daha göremezsin Allah korusun.
dua kime okunuyor şuanda?
ohhh şifa niyetine biz de meyve yiyorduk eşim görmüş saraçoğlu mail atmış diye..baktım şimdi. numara vermişler arayın diye..fos çıktı yani bitkinin adını sorduk alt tarafıııııı...ürün satmaya çalışıyolar..kendisi cevap vermiyo galiba
sorma ya benim de hep namaz kılarken aklıma türlü türlü şey geliyo..canım sıkılıyo bu duruma![]()
afiyet şeker olsun ben çook yedim yığıldım bizim yengeyi seyrettim yarın tüple hamiş kalan ve daha birçok liseden arkadaşımla buluşacağım fundacım dr isimleri kabarık oldu herkesten isim aldım gitmeyi düşündüğüm prof. show çıktı eşime bağırıyorum hamiş kalınca gitmek istediğim dr diyeiyice dellendim
![]()
hadi ya şaşırdım zeytinburnunda belediyenin mi yoksa özel mi bilmiyorum botanik bahçe vardı ordan belki bilgi alınabilir aslında böyle rüyalar anlatılmaz dün rüyamda fatma annemizi gördüm acaba onun otundan da mı bulsak o da mekke de sadece
esma16 için okuyoruz
ARUNA 2
BAHARB -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 2
HUSMEH -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH -
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA 2
16 olduuuu varmı artıran :)))
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler
gitmeyi düşündüğün profun adı ne??? keşke bizde kaan hoca gibi tatlı birini bulsak
kaan hocadan cevap geldi...
emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor..
emre bey genetik testi bekleyelim dedi biliyorsunuz zaten...kaan bey gerek yok buraya gelin iğnelere başlayalım diyor.
emre bey genetik kötüyse bişey yapmam diyor.kaan bey pek takmıyor.
emre bey ilaç iğne işe yaramaz bitkisel kullanmayın diyor.kaan bey kullanın diyor.
şaştıııııım
kaan bey tıkanıklık yoksa iğne verecekmiş.bu iğne ne işe yarayacak yazmıştım...ona bişey yazmamış...buraya gelsin eşiniz yazmış.
ben elbette onlar kadar iyi bilemem ama genetik test sonucunu beklemek mantıklı gibi geliyor..ona göre şekillenir tedavi ama kaan hoca önemi yok demiş.neyse en iyisi biz genetik sonuçlarını alıp emre beyle konuşup sonra da kaan beye gidelim...bakalım ne diyecekler.
gitmedik doktor bırakmayalım![]()
kaan hocadan cevap geldi...
emre beyin söylediklerinin tam tersini söylüyor..
emre bey genetik testi bekleyelim dedi biliyorsunuz zaten...kaan bey gerek yok buraya gelin iğnelere başlayalım diyor.
emre bey genetik kötüyse bişey yapmam diyor.kaan bey pek takmıyor.
emre bey ilaç iğne işe yaramaz bitkisel kullanmayın diyor.kaan bey kullanın diyor.
şaştıııııım
kaan bey tıkanıklık yoksa iğne verecekmiş.bu iğne ne işe yarayacak yazmıştım...ona bişey yazmamış...buraya gelsin eşiniz yazmış.
ben elbette onlar kadar iyi bilemem ama genetik test sonucunu beklemek mantıklı gibi geliyor..ona göre şekillenir tedavi ama kaan hoca önemi yok demiş.neyse en iyisi biz genetik sonuçlarını alıp emre beyle konuşup sonra da kaan beye gidelim...bakalım ne diyecekler.
gitmedik doktor bırakmayalım![]()