Masalım ne oldu tatlım seni, kimler üzdü seni bakimm..tam anlayamadım ben üzüntünün sebebini.
Selam arkadaşım.Git tabi Ege ya da başka bir yer git mutlaka.Ben de Ege'deyim tatlım sormak istediğin olursa buralardayım :)
Nazarlara mı geldin arkadaşım :))
Maşallahhhhhhhhhhhh
Aşkım vala bilmiyorum olabilir.Apaçık yatıyorum, duştan da çıkmıyorum olabilir.Hala ağrıyor biliyor musun.Arada kasıklarıma anlık saplanıyor bir şey.Hehehehhe buna da şükür yumurtam var ki ağrıyor :))
Yardımcı olurum canım.
nazar nazar kesin nazar...
Linki bana da atsana fundaa , ben bulamadım bakamadım daaha doğrusu![]()
İyi düşünelim her şeyy iyi olsun.İyilikler bizi bulsun inşallah.Dualardasın canım..
vAyyy bizim arkadaşımız neymiş maşallah...ben de merak ediyorum beni de haberdar edin pliss..
Ben de bugün evde sıkıldım.Eşime diyorum ki haydi beni bir yerlere götür.Sızdı adeta..ben de size bakayım dedim..Nabersiniz kızlar..Sohbete direkt daldım ama.Bayramınız nasıl geçti.Ben bol bol gezdim akrabaları,Gerçekten ben sevmiyorum bu gezmeleri ya(( sohbetler dönüp dolaşıp bir yere geliyor.Ama çok üzüldügüm bir şey oldu.Benim kuzenim askerdeydi ve eşi de 9 aylık hamileydi.Kız ölü doğum yapmış ya nasıl üzüldüm.Kuzeminin askerliğine bitmesi de 15 gün vardı.Apartopar izin almış asker ocağından.Yazık ben gitmek istiyorum ama gidemedim o sahneyi görmek istemiyorum şu anda
(((
![]()
bebekim hoşgeldin......biz de dertleşiyoruz işte gördüğün gibi....eşeğe fazla değer verirsen kendini atsanırmış sözüm meclisten dışarı..benimki de o hesap..bayram tatilim zehir oldu...ben sustukça insanlar üstüme geldiler ona bozuldum..ama iyiyim Allaha havale ettim...
film daha çekmeye başlamadık senaryo bitti heralde başlarız çekince haberdar etcem..sizin de fikrinizi alırım:*
bi de kuzeninin eşine üzüldüm