Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
al benden de o kadar......
bikaç haftaya kadar iş bulur çalışırım ya da dersaneye giderim kpss için...bi şekilde meşgul olurum diye düşünüyorum...iş keyfekeder olunca canımız istemiyor hiçbişey yapmak....spora gitmek mantıklı...ama benim eşim erkekler var diyor sadece bayanların gittiği yerler de var ama ikna edemedim adamı..
neyse bulurum bişey ya:)))
buarada film çekmeye başlıyoruz ben de oynuyorum kızlar:)))
çok acıklı bişe:)))
eşimle ben oynuyoruz kaynım da yönetmenlik yapıyo:))okanın programa göndercekler beni de zorla oynatıyolar bunlar:))))

ben işe gitmek istemiyorum o konuda çok şanssızım gerçekten çok dedikoducu acımasız iş arkadaşlarım var iki aydan sonra görecem laf sokmaya başlarlar kilomu aldın kız yoksa hamilemisin yok a geçiktirme ya da imalı allah verir ya da bir grup sessiz seyrederler

ben bugünlerde gel gitler yaşıyorum yine,aslında almayı düşünüyorum ama bir yandanda acaba gerek varmı diye düşünüyorum,şimdilik sadece kırmızı ginseng kullanıyorum bakalım artık moralimin iyi olduğu bir ana denk gelirse alırım herhalde

cnm fundam erkek infertisi erkeğin bazen bunu kabullenmemesi sorunlar sorular yoruyor insanı bence sen al iç derim yakındır gelecek bebişler:66:

ben işe gitmek istemiyorum o konuda çok şanssızım gerçekten çok dedikoducu acımasız iş arkadaşlarım var iki aydan sonra görecem laf sokmaya başlarlar kilomu aldın kız yoksa hamilemisin yok a geçiktirme ya da imalı allah verir ya da bir grup sessiz seyrederler

bizim iş yerindekiler bu konuda pek birşey sormuyorlar artık bana,iltihap için tedavi görüyorum sanıyorlar

bizim iş yerindekiler bu konuda pek birşey sormuyorlar artık bana,iltihap için tedavi görüyorum sanıyorlar

cnm ben eşimle aynı okuldayım bu da biraz kıskançlık yaratıyor birde bazıları dünya görüş açısından hoşlanmıyorlar özellikle eşimden namaz filan kılıyor iş yerimiz huzurlu değil onlarda en zayıf noktamızı biliyorlar çoğuyla mesafeliyim ama bu yıl 25 yaşındaki öğretmenimizin bebişi oldu 2 öğretmenimizde hamile tabi laf çarpmalar birde veliler onlar iyi niyetli ama :84:

merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.

canım doktora gitmeden sadaka ver bence,birde çevrende yetim varsa sevindir,büyük birşey olması gerekmiyor LCWde 4-5 tlye tshirler felan var onlar bile bazıları için ulaşılamaz olabiliyor bazen,içini ferah tutmaya çalış,iyişeyler düşünmeye çalış,biliyorum çok zor sana akıl verirken bunu ben yapabilirmiyim bunuda bilmiyorum ama yinede hep diyoruz ya iyi düşünelim iyi olsun,birde tek bir doktorla sakın karar almayın,gerçi doktorunuzun kim olduğunu bilmiyorum,inşallah iyi sonuçlar alırsınız,umarım herşey yolunda gider
sagol tatlım ınsallh gusel haberler alırız
canım bu düşnceler bizi hasta ediyor işte...sabah panikatak sayfasında okudum yazdıklarını..bende de panik atak vardı yıllar önce psikoloğa gide gele eşimle ozaman daha evli değildik o destek ola ola geçmişti...şimdi tekrarlıyor...15 gündür falan...kriz geliyor ara ara...çok zorlanıyorum..kalbim çok sıkışıyor dün sol tarafım tamamen uyuştu nefes alamadım kaldım öyle...eşime seslenmeye çalıştım ama uyumuştu eşim sesim de çıkmadı zaten boğuluyorum sandım...içimden dua ettim...iyi şeyler düşündüm...hafifledii sonra tekrar uyumam zaman aldı...sabah kaltığımda kötü hissediyordum yarım yamalak uyuduğum için..
kese kağıdıyla uyuycaz yine anlaşılan:)))
masal ben tup bebek ılaclarından dolayı böle oldum atak gecırıorum
agr depresyon gecırıorum
ılacta uyutmaz oldu :(
zor gunler gecırıoum bugunlrde rabbm yardımcımız olsun ınsallh
benım bunyeme hormon ılacları yaramamıs
heralde bır kac deneme daha yapsam kafayı tıklatırım :(((((
esram sana geçen günde yazdım telefondada anlatım zordur b,liyorum benzeri olayı (eşimin sağlığıyla ilğili )bende yaşadım dr ağzından çıkacak her cümleye baktım eşim ameliyata girmeden dr %30 kurtulma ümidi var dediğinde dünya başıma yıkıldı patoloji sonucu gelene kadar aklım çıktı ama canım biliyormusun hala atlatamadım çok kötyüm 6 ay oldu ama kabuslarla uyanıyorum rüyalarımda eşim ölmüş bende onun başındayım bir uyanıyorum kii nefes alamıyorum çok şidetli bulantılarla kendimi lavaboya zor atıyorum bazansa uyandığımda eşimin burnunun önüne elimi koymuşum nefes alıyormu diye kontrol ederken buluyorum kendimi vs vs ...... sana bunları neden yazıyorum biliyormusun şu anda bütün üzüntün sonrasında allahın izni ile eşinle evinize döndüğündüzde sıkıntı olarak geri geliyor sağlam dur ama kendini yıpratmadan (nasıl olacak onu bilmiyorum ben başaşaramadım )ama sende benim gibi sıkıntılar yaşama

bnde nefes lamkata zorluk cekıorum
cogu zamn olmeyı tercıh edıorum bu agr yukten dolayı
ısyan deıl yorgunluk artık
dun gozum acık esıme seslenecem sesım cıkmıor
durtucem kollarım uyusmus vazıyetteydı
asırı carpıntı yasıorum
bır bak aylarca aglayamıorum bır bak gun boyu susmuorum :(

öyle doluyumki günlerce sizleri okuyup bak herkes böyle şeyler yaşıyormuş sadece benim çevremde densiz yokmuş diye teselli ediyorum kendimi.okullar açılıyor ve kimseyi görmek dert anlatmak istemiyorum.söylediğim halde peşimi bırakmıyorlar.eeee ne yaptınız ne oldu? doktor ne dedi sorularından bıktııımmm artık.söylemekte söylememekte işe yaramıyor.seri katil adayı var karşınızda

Son düzenleme:
öyle doluyumki günlerce sizleri okuyup bak herkes böyle şeyler yaşıyormuş sadece benim çevremde densiz yokmuş diye teselli ediyorum kendimi.okullar açılıyor ve kimseyi görmek dert anlatmak istemiyorum.söylediğim halde peşimi bırakmıyorlar.eeee ne yaptınız ne oldu? doktor ne dedi sorularından bıktııımmm artık.söylemekte söylememekte işer yaramıyor.seri katil adayı var karşınızda

cnm sende öğretmen misin

cnm ben eşimle aynı okuldayım bu da biraz kıskançlık yaratıyor birde bazıları dünya görüş açısından hoşlanmıyorlar özellikle eşimden namaz filan kılıyor iş yerimiz huzurlu değil onlarda en zayıf noktamızı biliyorlar çoğuyla mesafeliyim ama bu yıl 25 yaşındaki öğretmenimizin bebişi oldu 2 öğretmenimizde hamile tabi laf çarpmalar birde veliler onlar iyi niyetli ama :84:

canım benim yaa,ne kadar efendi bir eşin var oysa bence işyerindekiler kıskanıyorlardır,
bu tarz insanlara çok fazla şey söylemek istemiyorum,Allah görüyor ,en iyisini o bilir....

evet canım en dedikoducu camiadanım. birde anasınıfı öğretmeniyim. ben siteyi yeni keşfediyorum hatalarım olabilir kusura bakmayın

cnm al benden de birde birçoğuyla problemliyim bu konu onlar için koz kaç yaşındasın tatlım ne kadardır evlisin tam sorunun nedir cnm

merhaba kızlar,uzun zamandır sessiz ve derinden takip ediyorum sizleri.üye oldum sonunda. bende sizlerle aynı sorunları yaşıyorum.benide kabul edermisiniz aranıza.

hayatım inşallah sorunlarınız en kısa sürede çözülür ve bebişinize kavuşursunuz,tanışmak için birkaç soru sorsam umarım seni sıkmam
*tam olarak roblem nedir
*ne zamandır tedavi görüyorsunuz
*nerde tedavi görüyorsunuz
*kullandığınız ilaç veya bitkisel varmı,varsa kullandıktan sonra düzelme oldumu
sanırım şimdilik bu kadar soru yeter hemen daraltmayayım seni :))

Back
X