Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
funda böyle bişey olsa doktorlar neden söylemesin ki di mi ama:/

belki yeni bulunan bir iğnedir,yanı etkileri olabilir veya doktorlar bizi fazla uğraştırıp daha fazla para kazanmak isiyor olabilir,insanın aklına bir sürü şey geliyr ama ben yinede iğnenin adını öğrenmek isterim

funda çinko kullanıyomusunuz siz canım..biz bi kutu aldık da başlamadık daha..e vitamini kullanıyor eşim ikisi bişey yapmaz inşallah

aarkadaşım hamileliğinde bi çinko ilacı kullanıyordu markasını hatırlamıyorum ama kuzenime sormuştum ben asla satmam onu sağlık bakanlığından onayı yok demişti,o günden sonra nedense bütün çinko ilaçlarına soğuk bakmaya başladım,e vitaminide kullanmıyoruz,

al hayatım çikolatayı al..bende bizimkine çiçek sözü verdim,kolaymı bu zamanda iyi ,anlayışlı ,hastayı bilgilendiren doktor bulmak,bak kadıncağız olaya yeni bir bakış açısı getirdi :)

yarın gideyim bi görüşeyim şu hatunla...
funda eşime desem bi çikolatamız eksikti der:9:ay napiiim o kadar kahrımızı çekiyo kadın......

belki yeni bulunan bir iğnedir,yanı etkileri olabilir veya doktorlar bizi fazla uğraştırıp daha fazla para kazanmak isiyor olabilir,insanın aklına bir sürü şey geliyr ama ben yinede iğnenin adını öğrenmek isterim
ne biliyim sen de haklısın....ben adını sorayım bakayım araştırırız..onu ara bunu ara:))))
aarkadaşım hamileliğinde bi çinko ilacı kullanıyordu markasını hatırlamıyorum ama kuzenime sormuştum ben asla satmam onu sağlık bakanlığından onayı yok demişti,o günden sonra nedense bütün çinko ilaçlarına soğuk bakmaya başladım,e vitaminide kullanmıyoruz,

hımmmm anladım çinko takviyesine başlayan azoluların bzısında sperm çıkıyo diye bi yerde okudum ama bulamıyorum tekrar aynı sayfayı...

yarın gideyim bi görüşeyim şu hatunla...
funda eşime desem bi çikolatamız eksikti der:9:ay napiiim o kadar kahrımızı çekiyo kadın......

canım hakedene vereceksin,bizde çiçek almak için bahçe dünyasına gidicez ama doktora teşekkür etmek istiyorum,Allah razı olsun hem eşimin hem benim kontrolümüzü yapıyor

ne biliyim sen de haklısın....ben adını sorayım bakayım araştırırız..onu ara bunu ara:))))

hımmmm anladım çinko takviyesine başlayan azoluların bzısında sperm çıkıyo diye bi yerde okudum ama bulamıyorum tekrar aynı sayfayı...

bol bol kabak çekirdeği yeidr :))
sen bana bakma canım bu ay ki sonuçlara göre bizde bakıcaz artık kullanmamız gerken ne varsa kullanıcaz mecburen

bu arada aklıma geldi eşimin sperm sonucunu bekleyen kaç kişi var acaba :))))) 6 ay oldu sonuçta tedavi nasıl sonuçlandı eminim benime birlikte pek çok kişi merak ediyordur

bol bol kabak çekirdeği yeidr :))
sen bana bakma canım bu ay ki sonuçlara göre bizde bakıcaz artık kullanmamız gerken ne varsa kullanıcaz mecburen

kabak çekirdeğini seviyorda yiyor allahtan ama bu kez elinden alamıyorum tombul olcak sonra:9:
ya keşke spermiogramlarımız iyi çıksa funda...
az da olsa sağlıklı sperm çıksa teseye gerek kalmasa yaaaa...
diyorsun ya evde kalmak bana yaramıyor diye asıl bana yaramıyor..hep azoyu düşünüyorum enerjim yok oluyo iyimi:26:

bu arada aklıma geldi eşimin sperm sonucunu bekleyen kaç kişi var acaba :))))) 6 ay oldu sonuçta tedavi nasıl sonuçlandı eminim benime birlikte pek çok kişi merak ediyordur

senle biz de bekliyoruz baksana:9:merak ediyoruz artık biz de..seviniriz inşallah sonuçları alınca canım hadi bakalım okadar uğraştın....

kabak çekirdeğini seviyorda yiyor allahtan ama bu kez elinden alamıyorum tombul olcak sonra:9:
ya keşke spermiogramlarımız iyi çıksa funda...
az da olsa sağlıklı sperm çıksa teseye gerek kalmasa yaaaa...
diyorsun ya evde kalmak bana yaramıyor diye asıl bana yaramıyor..hep azoyu düşünüyorum enerjim yok oluyo iyimi:26:

bizde de tam tersi ben kabak çekirdeğini yemeye başlayınca duramıyorum :))
inşallah hayatım sonuçlar iyi çıkar,bende bu hafta acaip gerginim sonucu merak ediyorum
birde kayınvalidem işten çık evde otur diyor bana:))) bilse evde otursam herşeye saırcam eminim bu düşüncesinden vaz geçer

bizde de tam tersi ben kabak çekirdeğini yemeye başlayınca duramıyorum :))
inşallah hayatım sonuçlar iyi çıkar,bende bu hafta acaip gerginim sonucu merak ediyorum
birde kayınvalidem işten çık evde otur diyor bana:))) bilse evde otursam herşeye saırcam eminim bu düşüncesinden vaz geçer

sen evde otursan ne olacak...bırakma işi canım insan evde psikopat oluyor herşeye kafayı takıyorsun,çünkü kafayı yoracak başka şey yok:20:
bence sizin sonuçlar iyi çıkar funda..inşallah:16:

sen evde otursan ne olacak...bırakma işi canım insan evde psikopat oluyor herşeye kafayı takıyorsun,çünkü kafayı yoracak başka şey yok:20:
bence sizin sonuçlar iyi çıkar funda..inşallah:16:

çalışmaktan çok yoruldum ama evde oturmak beni öldürür gibi geliyor,insan bir günde kaç saat temizlik yapabilir ki,veya kaç gün misafir çağırıp kaç gün bir yere gidebilir??en sonunda hepsi sıkar gibi geliyor,hayırlısı bakalım

inşallah canım yaa keşke iyi çeıksa ama son zamanlarda biraz boşverdik gibi ,eşim yine kilo almış :(( zaten hep bu tatiller maffediyor insanın hayatını

funda çinko kullanıyomusunuz siz canım..biz bi kutu aldık da başlamadık daha..e vitamini kullanıyor eşim ikisi bişey yapmaz inşallah

cnm biz 2 kutu kullanmıştık önce solgar sonra gnc şu an pek bulamıyoruz sperm için çok iyi vallah hepsini birden kullanmıştık

bazen çok komik geliyor,herkes birbirinin özelini biliyor :))) hemde en özelini :)))

funda bitkiselleri kastetmiştim:17:yanlış anlama oldu galiba:9:ama doğru söylüyorsun herşey ortada artık:9:
eşimle konuşuyoruz eşim diyor ki ayıp falan kalmadı gelen giden elliyor:9:

cnm biz 2 kutu kullanmıştık önce solgar sonra gnc şu an pek bulamıyoruz sperm için çok iyi vallah hepsini birden kullanmıştık

arunammmmm kaç mg aldınız bebekim...bize dr solgar yazmadı berko yazdı...bir de canım hormonlara aile hekimi bakıyor sağlık ocakları...
bizim de işimize geliyor açıkçası hem kalabalık değil hem yakın hem dr tanıdık hem de tamamen duygusaaallll:9:

şu tahlil sonuçlarını bekliyorum,inşallah iyi çıkar ve başka birşey kullanmamız gerekmez,ama istediğimiz sonucu alamazsak GNCyi ziyaret edicez gibi

Back
X