ben artık durmadan ölürsem ne olur düşünmeye başladım yane kadar kötü şey var aklıma geliyor hepsi..gece uykusu sıfır,nefes alamama,kalpte sıkışma,çarpıntı,soğuk terleme,uyuşma......
bi de yalnız kalmaktan acayip tırsıyorum..ve evde kalmak yaramıyor bana..üzülmek de...bu bayram tatili mahvetti ayrıca
namaz kılarkan bile ölüyorum sanıyorum halbuki en güvenli yer di mieşim de yok şimdi namaz hızlı kıldım Allah da biliyor ya
((
hemen açtım ışıkları tvyi bilgisayarı...kriz gelmesin de aman diyim..
ama dediğin gibi eskiden çok daha kötüydüm..süründüğümü hatırlıyorum merdivenlerde(((ölüyorum diye bağırdığımı
((
bu halime şükrediyorum anlayacağın..
kese ağıdıyla uyumuyorsam ve o salak ilaca başlamadıysam bu da benim için iyi bişeydir:))))
tekrar ruhumu ele geçirmeden bu hastalık ben kendime bi iş ve iyi bikaç kurs bulmalıyım venharcımmmm..
dun eczane aradık gece bulamadık
1 tane eczane bulamadık koca memelekette
nobetcı yazanara gıdıoruz kapalı
en son devlet hastanesıne gıttık
uzakta durdurdum
baktım kalabalık
ıcerı gırmeye cesaret edemedım
olecem sankı ben orda kalacam benı yogun bakıma alacaklarmıs dıe korkular sardı bırden
eve geldım
ılac ıctım ama
sabaha kadar hc uyumadım ılac ıctıgım halde
sanırım artık sınırlerım cok yıprandı
esıme karsıda böle bır tuhaflıgım var
neden bılmıorum
![]()
bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.