Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm benim eşimde karadenizli üniversiteye kadar yemişte ne olmuş tatlım ben annesini karşıma aldım eşimden izin alrak oğlunuz kısır dedim evet acımasızca olabilir eşinden de tahmin edebilirsin aile yapısını benim yetişme tarzım klasik batı öyle iç içe değil annem babam sormaz ama ben konuşmama rağmen üstüne basmama rağmen hala annesi oğluma ne olacak diyor ya bana ses yok tüp yap diyor eşim bana kıyamıyor dedim sus pus kızına böyle dermiydi

malesef insanımız nedense oğlunuda problem oldğunu asla kabul edemiyor,benim kuzeniminde çocuğu olmuyordu,herkeste erkekte problem olduğunu biliyordu yinede annesi benim oğlumun birşeyi yok kapı gibi çocuk gelinin olmuyor diyordu heryerde,gelde çatlama,neyse sonra tüp bebekleri oldu

kesinlikle masalım şu an ismek kursları başlama dönemi benim vaktim olsa kesin giderdim kurdele nakışından ebruya eberuya gittim zevkli ama sabır gerekiyor ben sebat edemedim hem ücretsiz hemde zevkli konular var

ismek gerçekten süper,bende hep resim krusuna gitmeyi istemişimdir ama vakit yok malesef

fundacım dua sırası kimde ben dün 1 adet sıradaki arkadaşa diye niyet ederek okudum. sen listene ilave edersin.

arkadaşlar yazdıklarımı okurken sakın bu kızın sorunu yok rahat bizleri rahatlatmak içi kendince birşeyler yazıyor diye düşünerek okumayın,kaç kez depresyona girip çıktığımı inaın ben bile bilmiyorum,hatta bir seferinde yeter artık ben dayanamıyorum deyip pencereyi açıp atlamayı düşünmüştüm soğuk hava aklımı başıma getirdi ve kendimden korkup titreyerek yatmıştım, ama çok şükür ki her sorun bir şekilde bitiyor,iyi veya kötü ama bitiyor işte..sonra yeni bir tanesi başlıyor,ölene kadarda böyle gidecek galiba,Rabbim hepimizi şu an bulunduğumuz durumdan daha kötüsüyle sınamasın inşallah,en kısa sürede hepimiz sorunlarımızı atlatıp güzel günler görelim,tek derdimiz akşama bezelyemi yapsam yoksa fasulyemi olsun :)) veya acaba aveayamı kontur yuklesem diğer hattamı diye dertlenelim

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 2
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 3
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE -
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 19 oldu

ESRA ARKADAŞIMIZIN EŞİ İÇİNDE ŞİFA DUALARINDAN OKUYAN OLURSA SEVİNİRİZ,İNŞALLAH BAYRAM SONRASI GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA GELİR

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE]

bende namazımı kılayım sonra esra için birtane meryem suresi okuyayım,yemek olayı derken zaten saat 8 olur,bu akşam dizim başlıyor :)))
tekrar gelmeye çalışıcam,kocamann öpüyorumm:54::54::54::54::54::54::54:

erkekler cesur görünmeye çalışıyor ama en büyük korkak onlar aslında,eşimde testi erteleyebildiği kadar erteledi,inşallah bu hafta sonu için bi problem çıkartıp beni deli etmez,sonuçtan korkuyorlar ve önemsemiyormuş gibi yapıyorlar

inşallah test sonucunuz çok iyi çıkarda eşinde şok olur :)

ya fundacim hic sorma:(( temmuzda yaptiralim dedim istemedi,, turkiye de tatilde yalvardim gene orali olmadi:(

bende sinirden kuduruyorum ama gene de sesimi cikartmiyorum...ne hali varsa görsün..aslinda senin de dedigin gibi korkuyorlar yeniden sifirlarla yuzlesmekten..bence de onun icin umursamaz davraniyorlar...

insallah test sonuclarimiz bari iyi cikarda hepimize morel olur...tabi yaptirabilirsek o ayri meselede:(((bilmiyorum tatlim ya simdi gene baska bahara birakti benimkisi:(((( adini dursun koyduk bekliyoz:((

arkadaşlar yazdıklarımı okurken sakın bu kızın sorunu yok rahat bizleri rahatlatmak içi kendince birşeyler yazıyor diye düşünerek okumayın,kaç kez depresyona girip çıktığımı inaın ben bile bilmiyorum,hatta bir seferinde yeter artık ben dayanamıyorum deyip pencereyi açıp atlamayı düşünmüştüm soğuk hava aklımı başıma getirdi ve kendimden korkup titreyerek yatmıştım, ama çok şükür ki her sorun bir şekilde bitiyor,iyi veya kötü ama bitiyor işte..sonra yeni bir tanesi başlıyor,ölene kadarda böyle gidecek galiba,Rabbim hepimizi şu an bulunduğumuz durumdan daha kötüsüyle sınamasın inşallah,en kısa sürede hepimiz sorunlarımızı atlatıp güzel günler görelim,tek derdimiz akşama bezelyemi yapsam yoksa fasulyemi olsun :)) veya acaba aveayamı kontur yuklesem diğer hattamı diye dertlenelim

canim benim herkes kendi yasadigini biliyor...disardan bizi görenler ne kadar mutlu,herseyleri var hic dertleri yok saniyor.ama rabbim bundan kötü dertler vermesin gene de sükür..birde ben cok neseliyimdir disari hic belli etmem..hep icime atarim dertleri...ben bir anlatsam neler yasadim sayfalar almaz..ama herseye ragmen ayaktayim yikilmadim cok sükür..
evlendigimde 50 kiloyken depresyonlar beni 100 kiloya ulastirdi:(( sagligim duzenim herseyim bozuldu.

ama en guzel tedavi morel bizler icin...takmiyacaksin herseyi kafaya..ne kadar uzulsen de parcalansanda hersey olacagina variyor...olan sana oluyor...inan kimsenin umurunda bile olmuyor..allah kimsenin basina vermesin depresyon ve panik atak cok kötü...ben hala izlerini yasiyorum....geceleri nefesim kesiliyor,kalbim daraliyor...sabahlara kadar hic uykusuz geziyorum...dualarla ayakta duruyorum...herseyden korkuyorum...kimseyi görmek istemiyorum...insanlardan nefret ediyorum...telefonlara bile cikmiyorum...ben sadece burada sizlerle birlikte olunca cok rahatliyorum..

bir suredir calismiyorum evdeyim,gene benim keciler yavas yavas yoklamaya basladi:)) o yuzden hemen biran evvel tekrar calismam lazim..is bana inanilmaz terapi oluyo...yorulsam bile ordaki ortam,muhabbet falan bi nevi rahatlama...yoksa evde otur otur kafayi yememek elde degil...bebek te yokki ugrasalim vakit gecsin...

genelde azosperm istemiyorlar bence yanlış yapıyorlar çünkü 1 sperm bile döllüyorama tüpler kapalıysa hamile kalman imkansız bu da muayene ile anlaşımıyor ben geçen ay kararlıydım ama bu ay saldım çayıra durumundayım yumurtlama dönemindeyim çok umursamamıyorum galiba kızlar gerçekten yıprandık çevremiz çok yoruyor:59:

tatlim nerlerdesin sen özledim seni:71::71::71: nasilsin bakim seker??????

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

bunların aynısını belki fazlasını yaşadım 6 yıl aralıklarla.6 yıl antidepresan içtim.geçen yaz bebek te düşündüğümüz için dr kontrolünde bıraktım.ALLAH'a şükürler olsun ki bıraktığım günden sonra çok sıkışsam da geri başlasam mı acaba ilaca desem de başlamadım.bebek çalışmaları vardı çünki.eğer öyle olmasaydı belkide geri başlardım.şimdi sadece arada çok çok sıkışırsam uyku veren ve rahatlatan bir ilaç var ondan alıyorum yarım doz o kadar.şükür halime beterin beteri var ama çok çok mu iyiyim değilim sadece alıştım sanırım hastalığıma.ama hala sık sık zorlandığım olur.zor bir durum yani anlıyorum sizi hemde en iyi anlayanlardanım.ALLAH yardımcımız olsun ve bize sağlıklı bir bebek versin tüm sıkıntılarımız onunla beraber atalım inşallah.

amin canim arkadasim rabbim hepimize guc kuvvet ve bol sabirlar versin...ilaclar falan hic cözüm degil...tedavi bitince sorunlar ayni sekilde karsimiza cikiyor...onemli olan inancli ve güclü olmak..

insallah bebeklerimiz olurda depresyona girecek vaktimiz olmaz:)))

kızlar bu konuyla ilgili her yerde doğal ve hormonsuz beslenme sözünü duyunca çıldırıyorum.neden mi? eşim üniversiteye gidene kadar köyden okula geliş gidiş yapan yani köyde yaşayan bir köy çocuğu.sütü kendi ineklerinden,sebzeyi bahçelerinden,yumurtayı köy tavuklarından,babası arıcılık yaptığından balıda kendi kovanlarından çıkararak yemiş biri.doktor fındık diyor kendilerinde bahçe var (karadenizde yaşıyoruz) en tazesini yiyerek büyümüş biri.balığı canlı canlı alıyoruz denizden çıkar çıkmaz.yinede sperm miktarı 2 milyon ya da daha az çıkıyor ben daha ne yapayım?doktor inceleyip karar vermek için verilen miktara yetersiz diyor.moral vermeye çalışıyorum ailesi stres topu yapıyor adamı.işinde huzuru yok.nereye yeteceğimi şaşırdım.koca adam karşımda yeğenini nasıl sevdiğini anlatırken ağladı biraz önce.bir düşersem kalkamayacağım ama ayakta durmaya takatım yok.beni düşünen yok.oğlum sana da versin Allah diyen çok.bu kız nasıl diyen yok.ben insan evladı değilmiyim.bu gece çıldırttılar beni.kusura bakmayın yazıp rahatlamak istedim.

canim oncelikle hosgeldim aramiza...eskiden olsa inanmazdim bu kadar cok azolu olduguna...ama simdi basimiza gelince görüyorum ki inanilmaz artma var...rabbim hepimizin yardimcisi olsun...sabirli ve zor bir sürec hepimizi bekliyo...insallah tez zamanda hayirlisiyla variriz mutlu sona..insallah yeniler katilmaz aramiza....

sakin sende uzulme kardesim,alis herseye....o kadar cok seyler duyarsinki sabrini sinarsin...ama allaha havale et rabbim herkesi görüyo...burada gel bizimle paylas inan bana cok rahatlarsin..yoksa bizi bizden baska kimseler anlamiyor...allah yardimcimiz olsun guzel kardesim

ESRA8 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ

ARUNA -
ARUNANIN EŞİ 4
BAHARB 2
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA 4
HUSMEH
LAMYAY 1
MASAL5758 1
MAVİMENEKŞE -
MELISH 3
NERIS2000 1
YADE78 3
YETER -
YONCA -

toplam 20 oldu

ESRA ARKADAŞIMIZIN EŞİ İÇİNDE ŞİFA DUALARINDAN OKUYAN OLURSA SEVİNİRİZ,İNŞALLAH BAYRAM SONRASI GÜZEL HABERLERLE ARAMIZA GELİR

arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,

arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler[/QUOTE][/QUOTE]

ya fundacim hic sorma:(( temmuzda yaptiralim dedim istemedi,, turkiye de tatilde yalvardim gene orali olmadi:(

bende sinirden kuduruyorum ama gene de sesimi cikartmiyorum...ne hali varsa görsün..aslinda senin de dedigin gibi korkuyorlar yeniden sifirlarla yuzlesmekten..bence de onun icin umursamaz davraniyorlar...

insallah test sonuclarimiz bari iyi cikarda hepimize morel olur...tabi yaptirabilirsek o ayri meselede:(((bilmiyorum tatlim ya simdi gene baska bahara birakti benimkisi:(((( adini dursun koyduk bekliyoz:((

hayatım diyorum ya al birini vur ötekine :))
ya korkacağına çaresine bak değilmi..ne kadar ertelenirse bizim için o kadar vakit kaybı oluyor
bakalım inşallah eşim bu cumartesi yaptıracak tahlili,şimdie nerde yaptıracağımız konusunda kararsızım

Back
X