Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
balılı havuz fikride güzel,ben hep eve büyük akvaryum almak istemişimdir hatta geçen gün eşimle konuşuyorduk,ölen balıkları atabileceksen alalım dedi ve bizim akvaryum maceramız başlamadan bitti

bahçeli evim olursada ırmak kenarında istiyorum,alabalıkta yetiştiricem inşallah :)))
zamanında sağlıklı beslenseydik şimdi belkide böyle sperm di bilmem neydi uğraşmayacaktık

fundacim benim evimde yillardir akvaryumum var inanilmaz terapi ediyor beni....herkese tavsiye ederim cok rahatlatiyor..geceleri uyuyamadigim zaman onlari izlemek,,hele birde bebekleri oldugunu görmek inanilmaz mutluluk verici...
temizligi biraz zor evet,ama deger bence baliklara...ilk zamanlar ölen baliklara cok agliyordum uzuluyordum ama alistim..sende alisirsin bence...bebekleri olunca onlari unutursun...

eskiden benim oturdugum evin bahcesinden irmak geciyordu:)) icinde baliklar da vardi...birde bahcemde kocaman bir havuz vardi..icinde rengarenk baliklar..balkona oturur onlari izlerdim...hele o su sesi yokmu offff offfff:(((

malesef ordan tasindik simdi daha uzaga:((( öyle özluyorum ki....ama bende özlemimi evdeki akvaryumumla gideriyorum....
temizlikten hic korkma ve hemen al bence,en iyi psikolog o guzelim...

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

hos geldin yetercim...uzulme hemen sakin ol bitanem..belki bi yanlislik vardir..icini ferah tut..pozitif düsünelimde iyi olsun...aman kötü seyler aklina getirme cekersin yoksa onlari kendine...

hepbirlikte dua edelim de bi yanlislik olsun,sonuclar temiz olsun insallah...uzlme tatlim sen

canim benim herkes kendi yasadigini biliyor...disardan bizi görenler ne kadar mutlu,herseyleri var hic dertleri yok saniyor.ama rabbim bundan kötü dertler vermesin gene de sükür..birde ben cok neseliyimdir disari hic belli etmem..hep icime atarim dertleri...ben bir anlatsam neler yasadim sayfalar almaz..ama herseye ragmen ayaktayim yikilmadim cok sükür..
evlendigimde 50 kiloyken depresyonlar beni 100 kiloya ulastirdi:(( sagligim duzenim herseyim bozuldu.

ama en guzel tedavi morel bizler icin...takmiyacaksin herseyi kafaya..ne kadar uzulsen de parcalansanda hersey olacagina variyor...olan sana oluyor...inan kimsenin umurunda bile olmuyor..allah kimsenin basina vermesin depresyon ve panik atak cok kötü...ben hala izlerini yasiyorum....geceleri nefesim kesiliyor,kalbim daraliyor...sabahlara kadar hic uykusuz geziyorum...dualarla ayakta duruyorum...herseyden korkuyorum...kimseyi görmek istemiyorum...insanlardan nefret ediyorum...telefonlara bile cikmiyorum...ben sadece burada sizlerle birlikte olunca cok rahatliyorum..

bir suredir calismiyorum evdeyim,gene benim keciler yavas yavas yoklamaya basladi:)) o yuzden hemen biran evvel tekrar calismam lazim..is bana inanilmaz terapi oluyo...yorulsam bile ordaki ortam,muhabbet falan bi nevi rahatlama...yoksa evde otur otur kafayi yememek elde degil...bebek te yokki ugrasalim vakit gecsin...

gerçekten çalışmak gibisi yok,evden çıkıp gitmek işlere boğulup dertleri unutmak ..herkese birşeylerle uğraşmasını tavsiye ederim,illaki iş olması gerekmiyor,kurslar olabilir,kafayı dağıttıracak herşey olur,

bende aynı senin gibi çok neşeliydim ama malesef artık eskisi gibi olamıyorum,birden parlayabiliyorum,bazen sesimi ben bile tanımıyorum,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah,biran önce bebişlerimize kauşsak keşke,kafayı yicez Allah korusun

hayatım diyorum ya al birini vur ötekine :))
ya korkacağına çaresine bak değilmi..ne kadar ertelenirse bizim için o kadar vakit kaybı oluyor
bakalım inşallah eşim bu cumartesi yaptıracak tahlili,şimdie nerde yaptıracağımız konusunda kararsızım

aman fundacim sen bari yaptir da bize de morel olsun..sabirsizlikla bekliyorum inanki...benimki heralde turkiye de yaptirir..zaten simdi hemen randevu da vermezler burda:(((( tam dayaklik benim ki valla..

daha once yaptirdigin yere yaptirsan iyi degilmi fundam????

duydum ve geldim :)))
çok şkür namazımı kıldım,esracım için birtane meryem suresi okudum,yemek yapmayacağım çok şükür çünkü kayınvalkidemlere gidicez en sevdiğim yemeği yapacak

hosgeldin,,pek bi sevindirik oldum:62::62::62:

allah kabul etsin fundacim rabbim dualarini geri cevirmesin...

ne pisirecek kiz kaynanan:)))) kiskandim simdi:))))

kızlar mrhb nasılsınız ben biraz karışığım canlar bu gün kontrolümüz vardı dr kafamı karştırdı mr sonucunu endokrin dr gösterdim onda konsitasyon yazdı beyin cerahisine gönderdi neden dedim ne alalkası var burada 4 cm likbir şeyden söz ediliyor inceleyip tekrar opreson yapılması gereke bilir dedi
çıktım beyin cerahiye gittim o dr eski tekikleri getir dedi bende evde hepsi dedim peşbe gün al gel abkalım dedi ne oluyor dedim ya hemen kötü düşünme burada bir şeylerden söz eiliyor ama bu ameliyatta çıkartılan kistin yeri olabalir ben ameliyata girmedim nereden ne çıkartıldı bilmiyorum perşebe gün (kendi dr prof la )bakalım konuşalım dedi aynı şeyleri tekrar aşamaktan orkuyorum

canım allah yardımcın olsun,inşallah birşey çıkmaz,bazen bu doktorlar yok yere insanı gerebiliyor,belki dediği gibi ameliyatta alınan kistin yeridir ve sorun yoktur

gerçekten çalışmak gibisi yok,evden çıkıp gitmek işlere boğulup dertleri unutmak ..herkese birşeylerle uğraşmasını tavsiye ederim,illaki iş olması gerekmiyor,kurslar olabilir,kafayı dağıttıracak herşey olur,

bende aynı senin gibi çok neşeliydim ama malesef artık eskisi gibi olamıyorum,birden parlayabiliyorum,bazen sesimi ben bile tanımıyorum,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah,biran önce bebişlerimize kauşsak keşke,kafayı yicez Allah korusun

evet ya turkiyede ne kadar guzel kurslar var bayanlar icin...tv de görüyorum icim gidiyor..ne kadar üretici bizim hanimlar...

kiz funda bebis bebis diyoruz da insallah onlari beklerken kafadan olmayalim:))))

fundacim benim evimde yillardir akvaryumum var inanilmaz terapi ediyor beni....herkese tavsiye ederim cok rahatlatiyor..geceleri uyuyamadigim zaman onlari izlemek,,hele birde bebekleri oldugunu görmek inanilmaz mutluluk verici...
temizligi biraz zor evet,ama deger bence baliklara...ilk zamanlar ölen baliklara cok agliyordum uzuluyordum ama alistim..sende alisirsin bence...bebekleri olunca onlari unutursun...

eskiden benim oturdugum evin bahcesinden irmak geciyordu:)) icinde baliklar da vardi...birde bahcemde kocaman bir havuz vardi..icinde rengarenk baliklar..balkona oturur onlari izlerdim...hele o su sesi yokmu offff offfff:(((

malesef ordan tasindik simdi daha uzaga:((( öyle özluyorum ki....ama bende özlemimi evdeki akvaryumumla gideriyorum....
temizlikten hic korkma ve hemen al bence,en iyi psikolog o guzelim...

biz apartmanların arasında sıkıştık kaldık :(( nerde havuz,,nerde ırmak ,nerde deniz,sabahın köürnde evden çıkıp işe sonrada eve geliyorum,bekarken gider deniz kenarında saatlerce otururdum,bir sürü arkadaşım olmuştu ama şimdi hiçbirşey kalmadı,acaba alsak mı şu akvaryumu,eşimle b,ir konuşayım,biz atamazsakta kayınvalidem atar belki ölen balıkları :)))
siz berndeki ırmağın kenarındamı otruyordunuz,çok hoşuma gitmişti orası benim,aslında isviçre tam benim yaşayacapım yer ama ....

aman fundacim sen bari yaptir da bize de morel olsun..sabirsizlikla bekliyorum inanki...benimki heralde turkiye de yaptirir..zaten simdi hemen randevu da vermezler burda:(((( tam dayaklik benim ki valla..

daha once yaptirdigin yere yaptirsan iyi degilmi fundam????

daha önce medical parkta yaptırmıştık,medical parktan öyle nefret etmişizki artık orda yaptırmak istemiyorum,tümlabı düşünüyordum ama onlarda tahlilleri felan karıştırmışlar,labistanbula gitsek diyorum telefon açmıştım konuşan kızın ses tonuna sinir oldum,bakalım ya tümlab olacak ya da labistanbul olacak galiba aklıma başka yer gelmiyor

hosgeldin,,pek bi sevindirik oldum:62::62::62:

allah kabul etsin fundacim rabbim dualarini geri cevirmesin...

ne pisirecek kiz kaynanan:)))) kiskandim simdi:))))

tavukçorbası,ama o kadar güzel yapıyor ki anlatamam,birde kayınvalidem çok becerikli,ne yapsa lezzetli oluyor,oturu bir tencere yersin

evet ya turkiyede ne kadar guzel kurslar var bayanlar icin...tv de görüyorum icim gidiyor..ne kadar üretici bizim hanimlar...

kiz funda bebis bebis diyoruz da insallah onlari beklerken kafadan olmayalim:))))

ismek istanbul için çok iyi oldu,herşey var,ev hanımları ücretsiz meslek sahibi oluyorlar,ben çalışmasam herhalde hergünbi kursa giderdim

kafayı yemeyi inşallah,çocuk yetiştirmek çok sabır isteyen birşey,tedavi süresinde sabrımız tükenmese bari..gerçi sanırım biz hamile olduğumuzu öğrendiğimiz anda herşeyi unutucaz :))

biz apartmanların arasında sıkıştık kaldık :(( nerde havuz,,nerde ırmak ,nerde deniz,sabahın köürnde evden çıkıp işe sonrada eve geliyorum,bekarken gider deniz kenarında saatlerce otururdum,bir sürü arkadaşım olmuştu ama şimdi hiçbirşey kalmadı,acaba alsak mı şu akvaryumu,eşimle b,ir konuşayım,biz atamazsakta kayınvalidem atar belki ölen balıkları :)))
siz berndeki ırmağın kenarındamı otruyordunuz,çok hoşuma gitmişti orası benim,aslında isviçre tam benim yaşayacapım yer ama ....

insallah hic ummadigin bir anda rabbim kavusturur seni en guzel hayalindeki eve... bence hemen al akvaryumu...hatta sana bisey diyeyim mi belki guleceksin ama, balik öldügü zaman eger hemen görmessen kendileri cenazelerini kaldiriyorlar:)))) yani bir guzel afiyetle yiyorlar:))) senin almana gerek yok yani:))

benim defalarca oyle oldu,görmediklerimi hep yemisler kendileri....acayip bi hayvan bu baliklar:)))

yok fundam biz bern de degiliz...biliyosun burda nerdeyse heryer irmak ve göl...tek denizi eksik...nehirde geciyor burdan...

doga ve yesillik bakimindan yasanilacak bir yer ama cok rutin bir hayat var:((( bana cok SIKICI geliyo....ben daha cok sehir ve kalabalik bir ortamdan geldigim icin burasi cok durgun...ama alistim ya....

daha önce medical parkta yaptırmıştık,medical parktan öyle nefret etmişizki artık orda yaptırmak istemiyorum,tümlabı düşünüyordum ama onlarda tahlilleri felan karıştırmışlar,labistanbula gitsek diyorum telefon açmıştım konuşan kızın ses tonuna sinir oldum,bakalım ya tümlab olacak ya da labistanbul olacak galiba aklıma başka yer gelmiyor

canim ya istanbulu da hic bilmiyorum ki yardimci olsam...ama icine en cok sinen bir yer olsun.icinde kusku kalmasin...ben hala icime sindiremedim burdakini,illahi turkiye de yaptirmak istiyorum mesela

insallah hic ummadigin bir anda rabbim kavusturur seni en guzel hayalindeki eve... bence hemen al akvaryumu...hatta sana bisey diyeyim mi belki guleceksin ama, balik öldügü zaman eger hemen görmessen kendileri cenazelerini kaldiriyorlar:)))) yani bir guzel afiyetle yiyorlar:))) senin almana gerek yok yani:))

benim defalarca oyle oldu,görmediklerimi hep yemisler kendileri....acayip bi hayvan bu baliklar:)))

yok fundam biz bern de degiliz...biliyosun burda nerdeyse heryer irmak ve göl...tek denizi eksik...nehirde geciyor burdan...

doga ve yesillik bakimindan yasanilacak bir yer ama cok rutin bir hayat var:((( bana cok SIKICI geliyo....ben daha cok sehir ve kalabalik bir ortamdan geldigim icin burasi cok durgun...ama alistim ya....

ığğğ şimdi birbirlerini yediklerini düşününce midem bulandı,napalım doğanın kanunu :))

ben isviçreye bayılmıştım,istanbulun kalabalığından sonra bana çok iyi gelmişti,trafik yok,miss gibi yaaa
birde şey çok güzel medeniyetin içinde köy hayatı yaşanıyor,gürültü yok, uff yaaa aklıma geldi yine,

canim ya istanbulu da hic bilmiyorum ki yardimci olsam...ama icine en cok sinen bir yer olsun.icinde kusku kalmasin...ben hala icime sindiremedim burdakini,illahi turkiye de yaptirmak istiyorum mesela

güvenilir bir yer yok malesef,şnasa kalmış artık,inşallah iyi insanlarla karşılaşırız

Back
X