afiyet olsun tatlım ne güzel becerikli bir kayınvalide benden çook uzak:90:
valla benimki maşallah süper kayınvalide :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun tatlım ne güzel becerikli bir kayınvalide benden çook uzak:90:
yok tatlım tüpün yumurtlamayla ilgisi yok tüpün kapalı mı değil mi sadece filimle anlaşılıyor mesela sen sağdan yumurtluyorsun çatladı spermle buluştu sağ tüpten geçip rahime tutunup hamiş kalıyorsun o yüzden önemli bir cesaretimi toplasam çektireceğim radyomar diyor herkes ama anestesiz çok zor melisim anlatmıştı ama ben korkak tavuk kapalı değil yapışıksa rahim film açılıyor kapalıysa laparoskopi ile açılıyor bize dr kapalıysa hiç uğraşmadan tüp yap demişti devlet tedavinin ilk aşamasında yaptırıyor hatta histe...adını tam hatırlamıyorum onu bile yaptırıyor polip falan varsa temizliyor sonra tüp yapıyor yeter bilir diğre topikte dev tüp yaptıracak iki arkadaş anlatmıştı o yüzden tüp kapalıysa şansın yok zaten sperm olsada tedavi oluyorsun
kayınvalideme bizim için meryem suresi okumasını istedim mukabeledeki arkadaşlarına söylemiş ki gelinimin çocuğu olmuyor yüzüme söyledi birde onlar ne desin kendisi okuması lazım hem dua okumadılar hem de lafı yedim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebişlerini
yok tatlım tüpün yumurtlamayla ilgisi yok tüpün kapalı mı değil mi sadece filimle anlaşılıyor mesela sen sağdan yumurtluyorsun çatladı spermle buluştu sağ tüpten geçip rahime tutunup hamiş kalıyorsun o yüzden önemli bir cesaretimi toplasam çektireceğim radyomar diyor herkes ama anestesiz çok zor melisim anlatmıştı ama ben korkak tavuk kapalı değil yapışıksa rahim film açılıyor kapalıysa laparoskopi ile açılıyor bize dr kapalıysa hiç uğraşmadan tüp yap demişti devlet tedavinin ilk aşamasında yaptırıyor hatta histe...adını tam hatırlamıyorum onu bile yaptırıyor polip falan varsa temizliyor sonra tüp yapıyor yeter bilir diğre topikte dev tüp yaptıracak iki arkadaş anlatmıştı o yüzden tüp kapalıysa şansın yok zaten sperm olsada tedavi oluyorsun
Yavrimu, çektir gerçekten çektirenler hamile falan kalıyormuş :) hoş ben çektireli 3 ay oldu ama hala tık yok :)
YETERim güzelim çok geçmiş olsun ya gerçekten.
FUNDAm aşkım, biz okuyalım da Allahın izniyle şifalarını bulsunlar.Ama topiğe girmiyorlar bunu farkettim.Ayrıca azmine bayıldım.Bu arada evde yalınızım felaket korkuyorumtüm ışıklar açık iyi mi sanki ilk defa tek kalıyorum evde.
melisim iyiyim tatlım iki gündür okula gidiyorum biraz ortamım gergin hem eşim hem benimiçin süsleniyorum püsleniyorum gidiyorum
teşekkür etseydin ne güzel bak akıl vermişler....hay allahım yaaaböyle tiplere akıl fikir ver.....benimkine söylesem napar çok merak ediyorum ama bu tarz durumlar yaşamamak için hiçkimseye birşey söylemiyorum,biz burda birbirimize okuyoruz işte boşver başkasını
ohhh ne güzelmiş...al işte bir şey daha çıktı,valla ben şu sperm sonuçlarını bekliyorum,oluruna bıraktım artık uğraşamıcam,eğer doktor isterse yaptırırım,bu ne yaa tam birşeye alışıyoruz başka bir sorun çıkıyor,inşallah tıkalı felan değildir tüpler bana tıkalı değilmiş gibi geliyor :)))
teşekkür etseydin ne güzel bak akıl vermişler....hay allahım yaaaböyle tiplere akıl fikir ver.....benimkine söylesem napar çok merak ediyorum ama bu tarz durumlar yaşamamak için hiçkimseye birşey söylemiyorum,biz burda birbirimize okuyoruz işte boşver başkasını
Hahahaa :))melisim ben korkmam görüntüde bazen gündüz bile tedirgin olrum tv aç ses olsun tel konuş bilgisayarın hep açık kalsın artık elektrik faturasını eşin görünce![]()
Yavrimu, çektir gerçekten çektirenler hamile falan kalıyormuş :) hoş ben çektireli 3 ay oldu ama hala tık yok :)
YETERim güzelim çok geçmiş olsun ya gerçekten.
FUNDAm aşkım, biz okuyalım da Allahın izniyle şifalarını bulsunlar.Ama topiğe girmiyorlar bunu farkettim.Ayrıca azmine bayıldım.Bu arada evde yalınızım felaket korkuyorumtüm ışıklar açık iyi mi sanki ilk defa tek kalıyorum evde.
Hahahaa :))![]()
Eşim evdeyken zaten 3 lere kadar oyun oynuyor.![]()
Ben de laptopu alıyorum :)
Tv açık ışıklar açık.Allah bizi ıslah etsin.
süpersin vala.O gerginlik her yerde var malesef ya.Ben biraz salla modundayım bu bile bazılarına batıyor.İşi stress yapan bir yapım yok da bazen bu halime katlanamıyorlar.Napayım yaa
Biz okuyalım okuyalım.Okumaktan zarar gelmez.
ben de öyle diyorum inşallah hepimiz açıktır zaten tüp bebek lafı bundan dolayı çıkmış tüpü kapalı hatunlar için geliştirilmiş ilk bugünlere gelmiş
cnm yeterim seni çook seviyorum yüreğini ferah tut tatlım
Anneme gidecektim.Yeğenim hastalanmış annem abimlere gitti.Tekim malesef kuzum 3 yıldır sürekli tek kalıyorum aslında.Çok oluyor hem de.Ama arada geliyorlar bana :)))))))))))))tamam canım okuyalım,
eskiden bende evde tek kalamazdım,tuvaletin banyonun bile ışığını yakardım,sonra bir gce elektirk kesildi baktım yapacak birşey yok o geceden sonra bir dahada tüm ışıkları açmadım,eşin gece gelecekmi eve yoksa keşke annende kalsaydın
bu sayede evimizde kuran okunmuş oluyor :)))
bende tam tersi işiçok fazla stres yapıyorum,sonra giriyoruz milletle birbirimize,bu şirkette daha sakin olmaya çalışıyorum ama bir öncekinde estiriyordum,şimdi duruldum :))
ciddimisn bende bebeği tüp içinde yapıyorlar sanıyordum :))))))))))))
bak 35 yaşında ne öğrendim :)))
çok güldüm ben buna
dizim başladııııııııı..... 2a ydır bu anı bekliyorum :)))
ali kaptan ölmüş olsunnnnn
dizim başladııııııııı..... 2a ydır bu anı bekliyorum :)))
ali kaptan ölmüş olsunnnnn
Anneme gidecektim.Yeğenim hastalanmış annem abimlere gitti.Tekim malesef kuzum 3 yıldır sürekli tek kalıyorum aslında.Çok oluyor hem de.Ama arada geliyorlar bana :)))))))))))))
Aynen öylee..maşallah bize.
Ben gerçekten çok rahatım iş yerinde.Napayım ya zaten gerginliğin içinde buluyorum kendimi :) ben de olursam artık iyice deli moduna girerim.Tüm gün iyilik perisi modunda.millet çatlıyor haliyle.Belki 20 yıl sonra ben de onlar gibi olacağım kimbilir.:82:
Ben tüp bebeği başkasının bebeği sanıyordum.buna ne dersin hahhahah :))