Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın tatlıslarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
cnm diğer topikte yazmıştın ama sayfayı unuttum her gün bir yumurta karabiberli mi yeniyordu birşey daha yazmıştın unuttum
Arunam naben canım.Dişin nasıl oldu gittin mi ?
yok bebekim pzt gideceğim dr uzak biraz bugün kötüyüm eşimde okulda bırakamaz ancak okula gittim 2 saat kaldım geldim yattım
herkesin bildiği gibi birkaç gündür hastayım,eşimle bugün doktora gittik,hastalığın kötü yanı hamilelik belirtileri gösteriyorum,yani sürekli midem bulanıyor,başım ağrıyor,kokuya karşı çok duyarlıyım,parfüm kokusuna bile dayanamıyorum,yemek yapamıyorum, neyse doktorda dediki belki hamile labilrsin tahlil yapalım,tabi eşiminde benimde gözümüz parladı,keşke hamile olsam bu ağrıları seve seve çekerim dedim :))) ama az önce sonuçlara baktım
HCG<0.100 mIU/mL
GEBE OLMAYAN . - <2.9 mIU/ml 0 - 1 HAFTA GEBELİK 5 - 50 mIU/mL 1 - 2 HAFTA GEBELİK 50 - 500 mIU/mL 2 - 3 HAFTA GEBELİK 100 - 5000 mIU/mL 3 - 4 HAFTA GEBELİK 500 - 10000 mIU/mL 4 - 5 HAFTA GEBELİK 1000 - 50000 mIU/mL 5 - 6 HAFTA GEBELİK 10000 - 100000 mIU/mL 6 - 8 HAFTA GEBELİK 15000 - 200000 mIU/mL 8 - 12 HAFTA GEBELİK 10000 - 100000 mIU/mL
hayallerim yıkıldı yine((( birde ya hamileysem diye kaç gündür doğru dürüst ilaç kullanmıyordum,çektiğim ağrı yanıma kar kaldı
inşallah canım :)) bu arada senden birşey daha öğrendim demek 1000 üstü olunca ikiz oluyor :))
Hastalık: Erkek infertilitesi (kısırlık) sperm sayısı azlığı
Çare : Çakşırkökü suyu+ ginseng macunu
Çakşırkökü: Özellikle Hatay Bölgesinde yetişen çakşırkökü bitkisinin bulunduğu bölgelerde evlerde ve hayvanlarda ikiz üçüz doğumların çok fazla olduğu tespit edilmiştir.Yaklaşık 200 yıl önce afrodizyak ve sperm artırıcı etkisi keşfedilen çakşır kökü suyu padişahların kudret suyu olarak da bilinmektedir. Kısa sürede sperm kalitesinde ve sayısında inanılmaz derecede artış sağlar. Ayrıca erkekler için kuvvetli bir afrodizyaktır.
inşallah hepimizin ikizleri olur,bir araya geliriz de ortalığı inletiriz :)))
fundacım sakin olmak hep bize düşüyor maalesefben iki gündür eşimden uzak durmaya çalışıyorum.herkes gergin ve huzursuz olunca ev cehennem hattına dönüşüyor bizde.ayrı odalarda farklı şeylerle uğraşmak iyi geldi bana. beslenmesinide takmıyorum artık.anladımki ben üstüne düştükçe daha çok geriliyoruz.suskunluğa büründüm inşallah dönüşüm muhteşem olmaz.
![]()
akşam akşam eşim sinirlerimi zıplattı,hamile olmadığımı öğrendi ya bunalım takılıyor...geldiğinden beri herşeye itiraz ,suret asmalar bilmem ne..
dedim ki sabah gitmeden önce türk kahvesi iç,yok içmezmiş..ben kızıncada neden kızıyorsun tamam gitmeden içerim diyor...töbeee
bende tek depresyonda olan sen değilsin ben iki haftadır sancı çekip ilaç bile içemiyorum birazda beni düşün dedim,tabi yine küstük....
ne güzel değilmi 6 aydır aman stres yapmasın diye uğraşıp durayım tam adam sperm tahlili yaptırmaya gideceği gün halimiz bu....
fırçayı yedi şimdi tahlil yaptırmak için yer arıyor ,beni sinir etmeden yapsa şunları olmuyor ,illaki canıma okuyacak
ben ne haldeyim bilen yok,6 aydır onunpeşini toplamaya çalışıyorum,geldi yine heyheylerim......
cnm bugün aile hekimimi değiştirdim aile hekimim infertitiyi çok bilmiyorum ama araştıracağım dedi hemşire amerikan has bir dr önerdi ona git dedi bu ay hiçbirşey yapmıyacağım dedim gelecek ay gideceğim dedim ben hep dev has yaptırırım testleri iyi bir laboratuarda yaptır dediler bugün okulda bir öğretmen sonuçlarını hep yanlış çıktığını söyledi al dedim bir de burdan yak
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]FUNDA58 İÇİN OKUNAN MERYEM SURESİ
sıra bana geldi :))))
ARUNA ve EŞİ 3
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH -
LAMYAY -
MASAL5758 -
MAVİMENEKŞE 1
MELISH -
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA -
toplam 9 oldu
arkadaşlar alfabetik sıraya göre gidince yukardaki sıralama çıkıyor,adını unuttuğum kimse varsa lütfen hatırlatsın,
arkadaşlar sağolun herkes bende okurum dedi,ama bende okurum denince listeyi tam yapamıyorum,lütfen ben 3 tane okucam veya ben 2 tane bitirdim gibi yazarmısınız böylece daha sağlıklı takip edebilirim,birde bu mesaj üzerinden atarsanız çok memnun olurum :)))) şimdiden teşekkürler