Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet yaa ciciler alırız ,minick patikler felan,

ya arkadaşlar aklıma gelmişken hamileyken biz nasıl beslenmeliyiz acaba,malum yediğimiz şeyler bebğin gelişimini zekasını etkiliyor,biraz da bunu mu incelesek acaba sonra pat diye panik olmayalım

valla benim bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok.hep olsun die cabaladıgımız için buna zaman kalmadı sanırım.tek bildiğim sütün çok önemli oldugu hamilelikte onun dısında bişi bilmiyorum:50:

tesekkür ederim canım benim.özünde kötü bir insan olmadıgını biliyorum ama neden böyle davrandıgına dairde bir fikrim yok.neden hep güzel rüyalar kısa sürüyorki.rabbim mutluluğunu bozmasın hergün dahada coğaltsın:71:

aminnn canim benim cümlemizin insallah

valla benim bu konuyla ilgili hiç bir fikrim yok.hep olsun die cabaladıgımız için buna zaman kalmadı sanırım.tek bildiğim sütün çok önemli oldugu hamilelikte onun dısında bişi bilmiyorum:50:

bence kendimizi hazırlamamız lazım değilmi,ceviz ve balıkta öenmli diye biliyorum,biz çok balık yiyemiyoruz acaba eşime aldığım omega 3ten bendemi içsem,

kizlar ben yakinda turkiye ye geliyorum:))

simdi size sorularim olacak lütfennnnnn bana yardim edin:))))))))

1.) ilk olarak hangi testi yaptirmam lazim esime,hatta bana da

bu testler nerde yapiliyor???

2.) hazir turkiye ye gelmisken esime neler aliyim yedirip icirmek icin...neler kullaniyorsun tavsiyleriniz neler????

3.) testten sonra doktora gideyim mi yoksa tedavime burda mi devam edeyim ne dersiniz:??

ben malesef turkiye de hic birsey bilmiyorum bana yol gösterirmisiniz..neler sorayim doktora mesela..

hazirlikli gideyim de degerlendireyim tatilimi bosa gecmesin..

bence kendimizi hazırlamamız lazım değilmi,ceviz ve balıkta öenmli diye biliyorum,biz çok balık yiyemiyoruz acaba eşime aldığım omega 3ten bendemi içsem,

ben nefret ederim balıktan hiç yediğimi bile hatırlamıyorum sadece bebekken annem balık yağı içirirmiş:59:aslında yemeyide hiç düşünmüyorum.

kizlar ben yakinda turkiye ye geliyorum:))

simdi size sorularim olacak lütfennnnnn bana yardim edin:))))))))

1.) ilk olarak hangi testi yaptirmam lazim esime,hatta bana da

bu testler nerde yapiliyor???

2.) hazir turkiye ye gelmisken esime neler aliyim yedirip icirmek icin...neler kullaniyorsun tavsiyleriniz neler????

3.) testten sonra doktora gideyim mi yoksa tedavime burda mi devam edeyim ne dersiniz:??

ben malesef turkiye de hic birsey bilmiyorum bana yol gösterirmisiniz..neler sorayim doktora mesela..

hazirlikli gideyim de degerlendireyim tatilimi bosa gecmesin..

kız allah iyiliğini versin pat diye nerden çıktı :)))) süper bir haber dur bi araştıralim ama sen önce nereye gideceğini söyleyani istanbul mu yoksa egemi yoksa ankaramı

isviçre bağlantısı olan bir yer varmı biliyormusun,sanki bir ara öyle şeyler okumuştum diye hatırlıyorumdur bu böyle pat diye verilecek bir cevap değil

gel birlikte yiyelim benim ki de yok aksam yemekte:))))

tesekkür ederim düşünceli arkadasım afiyet seker,pıt pıt et olsun derler bizim burada:61: neyse ben kaçıym iş yerindeyim hala bi toparlanayım 17:30 da cıkıcamda...hepinizi çok çok çok öpüyorum .aksam benim ali kaptandan pc yi alabilirsem girerim insallah.iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaaar:42:

Back
X