Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bi bakayım ya...e temiz mi kız oteller..ben heryerde kalamam pansiyon da olsa otel de olsa konfordan ziyade temizlik arıyorum yani:)))
değişiklik olsun yeter:) eşime diyorum ki bigün dans edelim bi yere gidip....biyer var taksimde oraya götüreyim dedi e iyi bari:)madem bebemiz yok biz de çılgınlar gibi eğlensek mi ne:))))))
önerilere açığım funda,güzel nersi var başka?

canım biz akşamları dışarı çıkmadığımız için bir yer öneremiyorum,adalardaki otelleride bilmiyorum malesef ama tahminimce çokta kötü değildir,butik oteldi galiba,bence sen fırsat bu fırsatı takip et bazen çok uygun kahvaltılar felanda oluyor,

beni eskiden en çok rahatlatan şey balığa gitmekti,sabah erkenden gidip çayımı içerdim oltayı hazırlar ya kısmet derdim :))) sarıyerin üst kısmında telli babaya çıkarken güzel yerler var ,

sanırım ben sana yardımcı olamıcam,en iyisi sen yaptıklarını yaz biz sizi takip edelim :)))))

boğazın ayaklarının dibinde bi çaybahçesi vardı eskiden çınaraltı mı çınardibi mi neydi adı:)
orası duruyosa oraya gidin....çok güzel manzarası var fundam

ee iyi fikirmiş:)
ben bi de raftingi merak ediyorum böyle düşsen yüzsen çıksan kürek çeksen ne güzel:)buralarda yok galiba?
biz bu yıl tatilde yapamadık doğru dürüst...var ya bizim gibi enayi yoktur:)egede bi sürü beş yıldızlı otelde tanıdık var gelin para vermeyin kalın diyolar biz de gidip bungolovda bişeyde kalıyoruz:)

bizde tatil yapmadık :(( 2 haftamız var bakalım ne yapıcaz
rafting pek bana göre değil bende fıtık var ama zevkli olmalı

neriscim çoban çökerten çayı yapmayı düşünürmüsün? ben eşime sabah ve akşam içiriyorum,diğer isimleri demir dikeni,Tribulus terrestris ,istersen internette biraz araştır,biz eşimde faydası olduğuna inanıyoruz,inşallah oluyordur ,tabi bunu kanıtlayacak birşeyimiz yok, varikosel bildiğim kadarıyla bacaklarda oluşan varis gibi oluyor ve bunun için çok faydalıymış,ama düzenli kullanmak gerekiyor tabiki

bi araştırayım ben de onu fundam, valla ne yapacağımızı şaşırdık artık. keçiboynuzu tozu öylece duruyo, dr ısırgan otu çayı dedi, o da duruyor içmiyor eşim. bi severek çiğ badem yiyordu artık onu da yemiyor,galiba bıktı. ne olacak bilmiyorum.

canım biz akşamları dışarı çıkmadığımız için bir yer öneremiyorum,adalardaki otelleride bilmiyorum malesef ama tahminimce çokta kötü değildir,butik oteldi galiba,bence sen fırsat bu fırsatı takip et bazen çok uygun kahvaltılar felanda oluyor,

beni eskiden en çok rahatlatan şey balığa gitmekti,sabah erkenden gidip çayımı içerdim oltayı hazırlar ya kısmet derdim :))) sarıyerin üst kısmında telli babaya çıkarken güzel yerler var ,

sanırım ben sana yardımcı olamıcam,en iyisi sen yaptıklarını yaz biz sizi takip edelim :)))))

ben balığa çıkmayı sevmiyorum iki saat bekle bekle:)))
bi kere eşimle gittik çanakkale tarafında bi yere:)yaklaşık üç saat uğraştık sonuç bir tane minicik balık:)
o da ellemeyin dedi bi adam çarpar dedi:)
çok komikti yani:)
biz de doğru dürüst bişey yapamıyoruz bu ara eskiden çok gezerdik...kafamıza esti mi arabaya atlar giderdik ama azodan sonra daha dikkatli harcama yapalım diye kendimizi çektik herşeyden...sonuç ortada:)
hayatım ikiye ayrıldı ya Azodan önce A.Ö.
Azodan Sonra A.S. :))))

canım bizimde aynen senin dediğin gibi,babamın tarafı cenaze evindekileri bile güldürür,anne tarafım biraz daha ağırdır eşimin ailesinde ise herşey yasaktır, konuşmak yasak,gülmek yasak herkesin oturacağı yer bile bellidir, düşünsene kahve vereceksin diyelim en büyükten başlaman gerekiyor ben nerden bileyim milletin yaşını :))))ama bir yönden şanslıyım çok iyi insanlar benden bu kurallara uymamı beklemiyorlar ve çok şükür beni olduğum gibi kabullenip sevdiler, sanırım samimiyetimi anladılar,bende elimden geldiğince kurallarına uymaya çalışıyorum bazen komikte oluyor ,mesela düşünün bir odada benden küçükler var diyelim ben odaya girdiğimde hepsi ayağa kalkıyor :)) çok tatlılar yaaa öyle alışmışlar işte naparsın ama çok şükür bugüne kadar hiçbirinden terbiyesizlik felan görmedim Allah bozmasın....

Neden bu kadar çok kural var fundacım onlarda ??

bi araştırayım ben de onu fundam, valla ne yapacağımızı şaşırdık artık. keçiboynuzu tozu öylece duruyo, dr ısırgan otu çayı dedi, o da duruyor içmiyor eşim. bi severek çiğ badem yiyordu artık onu da yemiyor,galiba bıktı. ne olacak bilmiyorum.

canım ısırgan otu içeren dikkat edin erkeklerin DİŞİ ısırgan otu içmeleri gerekiyormuş,biz pazardan taze ısırgan otu alıp kurutmuştuk ,kuruken düşen tüm tohumlarıda pencereden arka bahçeye attım para vermektense bahçeden toplarım :))))) benim eşimde ilk başta yemek konusunda direndi ama baktı ki iş ciddi kabullendi artık ne versm yiyor :))

hangi semtte?? çengelköydekimi,evlenmeden önce giderdik....inan ben dolmabahçede bile oturmaya razıyım

evet çengelköyde...
Istanbul güzel şehir....her yeri başka güzel ama hiçbişeyin keyfini süremiyosun...orman var piknik yapamıyosun,çime basma,denizde yüzme..e ne anladık..öyle bakıyosun trene bakar gibi:))
aha hürrem gene mi doğuruyo len?

canım ısırgan otu içeren dikkat edin erkeklerin dişi ısırgan otu içmeleri gerekiyormuş,biz pazardan taze ısırgan otu alıp kurutmuştuk ,kuruken düşen tüm tohumlarıda pencereden arka bahçeye attım para vermektense bahçeden toplarım :))))) benim eşimde ilk başta yemek konusunda direndi ama baktı ki iş ciddi kabullendi artık ne versm yiyor :))

ısırganın d cinsiyeti mi oluyo:)))
dişi mi içcez pekiii

ben balığa çıkmayı sevmiyorum iki saat bekle bekle:)))
bi kere eşimle gittik çanakkale tarafında bi yere:)yaklaşık üç saat uğraştık sonuç bir tane minicik balık:)
o da ellemeyin dedi bi adam çarpar dedi:)
çok komikti yani:)
biz de doğru dürüst bişey yapamıyoruz bu ara eskiden çok gezerdik...kafamıza esti mi arabaya atlar giderdik ama azodan sonra daha dikkatli harcama yapalım diye kendimizi çektik herşeyden...sonuç ortada:)
hayatım ikiye ayrıldı ya Azodan önce A.Ö.
Azodan Sonra A.S. :))))

sizinkide şans işte :)))) Allahtan uyarmışlar

benim hayatımda E.Ö ve E.S yani evlenmeden önce ve evlenmeden sonra diye ayrıldı

evet çengelköyde...
Istanbul güzel şehir....her yeri başka güzel ama hiçbişeyin keyfini süremiyosun...orman var piknik yapamıyosun,çime basma,denizde yüzme..e ne anladık..öyle bakıyosun trene bakar gibi:))
aha hürrem gene mi doğuruyo len?

aynen dediğin gibi,istanbulun keyfini burda yaşayanlar çıkaramıyor ,şehir dışından bir hafta gezmeye gelenler bizim bir yılda gezmediğimiz kadar geziyor ne güzel valla

canım ısırgan otu içeren dikkat edin erkeklerin DİŞİ ısırgan otu içmeleri gerekiyormuş,biz pazardan taze ısırgan otu alıp kurutmuştuk ,kuruken düşen tüm tohumlarıda pencereden arka bahçeye attım para vermektense bahçeden toplarım :))))) benim eşimde ilk başta yemek konusunda direndi ama baktı ki iş ciddi kabullendi artık ne versm yiyor :))

Söylediğin için sağol canım, e peki nerden anlıcaz cinsiyetini, yani biz marketten doğanın ısırgan otu çayını almıştık

canım ısırgan otu hormon tedavisinde kullanıldığı için cinsiyeti çok önemliymiş,karşı cinsi içmek gerekiyormuş,yani bayanlar erkek ısırgan otu içecekler,erkeklerse dişi ısırgan içmeliymiş
ay ne garip:)
sizinkide şans işte :)))) Allahtan uyarmışlar

benim hayatımda E.Ö ve E.S yani evlenmeden önce ve evlenmeden sonra diye ayrıldı
:9::9::9::9::9::9:
canlar ben kaçıyorum ,sabhaları uyanamıyorum nedense gidip yatatım,öpüyorum siziiiiiiiiiiiiii:54::54::54::54:

iyi geceler bebekim...

kızlar ya hürrem gene doğurdu ay kadına bak kuluçka makinesi gibi:)

Back
X