Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
istanbuldan sonra gerçekten zor olmalı,nasıl aldınız bu kararı?? ben bazen burda yaşamaktan çok yoruluyorum ama yinede başka şehire gitmeyi düşünemiyorum

canım baba memur olunca mecburen dolanıyosun.aslende babam antepli zaten annemler pek yabancılık cekmediler.aslında küçük memleket olması bir yandan avantaj en azından ulasım problemimiz yok.istanbulda köy hizmetleri anadolu lisesine gidiyordum günümün 4 saati yolda geciyordu servisle gidiyordum servis en son beni bırakıyordu mahvoluyordum yaaa.ama sosyal acıdan küçük memleketde kısıtlanıyorsun gezmek istesen yapacak birsey yok.bi pikniğe gidebilirsin,pikniğide ben sevmem çok yoruluyorum:)))))))))

Kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım birazdan okumaya geçeceğim.Bu arada annem ile konuştum ben kızlar o çok istiyor tedavimi ertelemememi ,çok istiyorum kızım, yap nolursun dedi :5: karnımda ağrılarım başladı birkaç güne kalmaz adet olacağım ve hastaneyi arayacağım.Belli de olmaz Ege'ye hemen yapalım derse okey diyeceğim :13:

Son düzenleme:
Kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım birazdan okumaya geçeceğim.Bu arada annem ile konuştum ben kızlar o çok istiyor tedavimi ertelemememi ,çok istiyorum kızım, yap nolursun dedi :5: karnımda ağrılarım başladı birkaç güne kalmaz adet olacağım ve hastaneyi arayacağım.Belli de olmaz Ege'ye hemen yapalım derse okey diyeceğim :13:

hadi hayırlı olsun canım...Allah güzel gönlüne göre versin...anne ol inşallah...dualarım seninle...lütfen bizi hberdar et olur muuuuuu

ben en iyisi eşime aldığım vitaminlerden içeyim :)) radyodan bal siparişide verdim,çubuk tarçın alıp çayıma katayım,ananasa zaten beyılırım hani bir oturmaya bir tane yesem banamısın demem :)))
;))))))))))))
evet canım hormon ilaçlarının sonuçlarıyla nasıl baş edicez gerçekten önemli bir konu,ben mesela çok kolay kilo alıyorum iğne felan vurulurken iyice şişmem inşallah,yoğurt felan yesek faydası olurmu ki?? gerçi şimdide doğru dürüst yoğurt yok ama

dua için Allah razı olsun canım,çok şükür benimkisi bitti,artık regli dönemi bitincede çalışmalara başlarız :)) sırada husmeh var

ananası ben çok severim ,yarın alıp başlamayı düşünüyorum
;)) Funda bak yemeeeeee :) ben rejime başladım aldığım 4 kiloyu vermeye çalışacağım hormon ilaçları beni çok şişmanlatacak :((

canım programı ben izlemedim ama bazı şeyleri bence insanları islamiyetten soğutmak içinde ortaya atıyorlar,aslına bakarsan konuşulacak o kadar çok şey varki bu konu belkide en sonlarda dır,mesela kul ahkkını bol bol konuşsalarya...insan ilişkilerini,,helal kazancı,şu durumumuzda baksana resmen denize düştük ve sarılacak yılan arıyoruz,herkes durumumuzdan yararlanmaya çalışıyor,konuşmuştukya haberlerde ankarada birkaç yerden bahsediyordu bir kutu hapla bebek sahibi olabilecek kişilere bile tüp bebek yaptırıyorlarmış ...nerde kaldı vicdan...nerde kaldı Allah korkusu ,şöyle bir çevreye baktığımızda ne güzel kazançları olan insanlar var ama kaçtanesi helal kazanıyor?? kaçtanesi parasının hayrını görüyor????? ama biz bütün bunları geçtik iki eşmi tek eşmi ....valla diyecek birşey bulamıyorum
Burdan da yazalım o merkezi Ankara Anatolia H.Yaralı ve Bülent beymiş..
ay öküz deme adamcağıza kuzum ya:(
teyzem de hep öküz derdi sonunda olanlar oldu:)
ruh ikizimi ararken ruh öküzümü buldum derdi:)))

akrep nalan mı?çok hoşsun fundam...

feminist mi takılıyosunuz kızlar:))

bencedeeeee...bebek gelsin yüzler gülsün:)

iyi ettin kız ohhhh...boşver içine atma ben attım da noldu bak hastalık buldum..

bu nedir bilgisi olan?bunu başka topikte de okudum ama içerik vs yazmamışlar...

melis başla kuzum tedaviye....en uygun zamanı beklersen hiç gelmez ozaman....ilk hamiş sen ollllll:)

bizim çocuklar geçen yıl diyordu ki:
caroline'i bana verseler öyle bir geçer zaman ki:)))))
paylaşıyım dedim:)

:43:
İnşallah canım benim.başlıyorum Allahın izniyle.Annecim çok etkili oldu.Kızım bekleme yaptır dedi.çok istiyoo :( Kıslar Allah rızası için dua edin.inşallah hakkımızda hayırlısı budur.
hadi hayırlı olsun canım...Allah güzel gönlüne göre versin...anne ol inşallah...dualarım seninle...lütfen bizi hberdar et olur muuuuuu

Tabiiki....sabahtan beridir kasıklarımda bir ağrı var.Dünde Fuardaki lunaparkta tepetaklak döndüm ;) aştım kendimi nasıl olsa tüpe geçiyorum diye bindim o oyuncaklaraaaaa :52::52::52:

kızlar eşimin dikiş yerinden açık pembe renkte akıntı oluyor damla damla ve çok endişeleniyoruz,doktoru arayıp sordu eşim ama bundan bişey olmayacağını söyledi
yine de ya iltihap olduysa korkuyoruz. ne yapıcaz şaşırdık. başına böyle bi olay gelen varmı??

canım baba memur olunca mecburen dolanıyosun.aslende babam antepli zaten annemler pek yabancılık cekmediler.aslında küçük memleket olması bir yandan avantaj en azından ulasım problemimiz yok.istanbulda köy hizmetleri anadolu lisesine gidiyordum günümün 4 saati yolda geciyordu servisle gidiyordum servis en son beni bırakıyordu mahvoluyordum yaaa.ama sosyal acıdan küçük memleketde kısıtlanıyorsun gezmek istesen yapacak birsey yok.bi pikniğe gidebilirsin,pikniğide ben sevmem çok yoruluyorum:)))))))))

evet istanbulun trafiği işkence gibi,yazın ne rahattım şimdiokullar açıldı evden yarım saat erken çıkıyorum,insanın memleketinde olması güzel tabi ama ne bileyim biz böyle alışmışız galiba,işkence çeksekte istanbuldayız :)))

canım hayırlısı olsun inşallah,en önemli şeylerden biride anne duası biliyorsun :)) madem öyle istiyor kırma kadıncağızın kalbini,sende kendi kalbini ferah tut,içinde acabalar yaşama, aldığın ilaçları felan yine kullanın ,aşin tedavisini bırakmasın sonuçta ikinci çocuk noraml yolla olur belki :))))

;))))))))))))

;)) Funda bak yemeeeeee :) ben rejime başladım aldığım 4 kiloyu vermeye çalışacağım hormon ilaçları beni çok şişmanlatacak :((

bende inşallah meşhur pazartesi başlıcam :))))))

Burdan da yazalım o merkezi Ankara Anatolia H.Yaralı ve Bülent beymiş..
Allaha havale ediyorum.....

İnşallah canım benim.başlıyorum Allahın izniyle.Annecim çok etkili oldu.Kızım bekleme yaptır dedi.çok istiyoo :( Kıslar Allah rızası için dua edin.inşallah hakkımızda hayırlısı budur.

canım benim hakkında hayırlısı olsun,inşallah bebişinize en kısa sürede kavuşursunuz,

Tabiiki....sabahtan beridir kasıklarımda bir ağrı var.Dünde Fuardaki lunaparkta tepetaklak döndüm ;) aştım kendimi nasıl olsa tüpe geçiyorum diye bindim o oyuncaklaraaaaa :52::52::52:

ben lunaparka gitmeyeli kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile :((((

sabah haberlerde dinlemiştim :Kanseri yendi 53 yaşında anne oldu

kızlar eşimin dikiş yerinden açık pembe renkte akıntı oluyor damla damla ve çok endişeleniyoruz,doktoru arayıp sordu eşim ama bundan bişey olmayacağını söyledi
yine de ya iltihap olduysa korkuyoruz. ne yapıcaz şaşırdık. başına böyle bi olay gelen varmı??

canım panik yapmayın,doktor birşey yok dediyse inşallah herşey yolundadır,bazen ameliyat sonrası olabiliyor galiba,yarın tekrar bakarsınız

canım hayırlısı olsun inşallah,en önemli şeylerden biride anne duası biliyorsun :)) madem öyle istiyor kırma kadıncağızın kalbini,sende kendi kalbini ferah tut,içinde acabalar yaşama, aldığın ilaçları felan yine kullanın ,aşin tedavisini bırakmasın sonuçta ikinci çocuk noraml yolla olur belki :))))

canım sana bişi sorucam eşim bugun gelirken çakşır otu kökü almış,suyunu aradım ama bulamadım dedi.nasıl kullanılacagına dair bir fikrin var mı? çok gergin ve heyecanlıyım bu gece yarında sperm tahliline gidiyo sanırım iş yerinde kafasına bişiler düştü bizim ali kaptanın:)))))))))))))))

canım sana bişi sorucam eşim bugun gelirken çakşır otu kökü almış,suyunu aradım ama bulamadım dedi.nasıl kullanılacagına dair bir fikrin var mı? çok gergin ve heyecanlıyım bu gece yarında sperm tahliline gidiyo sanırım iş yerinde kafasına bişiler düştü bizim ali kaptanın:)))))))))))))))

hayatım eşinin aklı başına geliyor demek ki :))
çakşır otunu biz suyunu içmiştik,internette baktım Çakşır Otu Doğal Afrodizyak Viegra Etkisi Nasıl Kullanılır | MetroSexuel Erkek Metro Seksuel Erkekler
hadi bakalım hayırlısı:)))

canım tekrar gecmiş olsun,yatıp kalkarken dikiş zorlanmıştır belki iltihap değildir o bnm eşimdede olmustu tanıdık bir doktor vardı rica etmiştik eve gelmişti,endişelenecek birsey olmadıgını söylemişti.sakin ol tamam mı:40::40::40:

kızlar hepinize merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi okuyamadım.ben bugun de kötü bir gün yaşadım.Aslında bu aralar herşey üst üste geliyor.ablam geç evlendi 43 yaşında ve hamile.bugün dörtlü tarama sonucuna göre 250 de % 10 down senromu riski çıktı.acilen amiyosentez için istanbula yönlerdi.yaşta ileri olunca bu testi yaptırmamak çılgınlık olur dedi doktor.26 sına randevu almaya çalışacağını söyledi doktor.ablamı sakinleştirdim ama kendim evde duygu patlaması yaşadım.ablam istanbulda ben ankarada aynı tarihte çırpınıyor olacağız.

kızlar hepinize merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi okuyamadım.ben bugun de kötü bir gün yaşadım.Aslında bu aralar herşey üst üste geliyor.ablam geç evlendi 43 yaşında ve hamile.bugün dörtlü tarama sonucuna göre 250 de % 10 down senromu riski çıktı.acilen amiyosentez için istanbula yönlerdi.yaşta ileri olunca bu testi yaptırmamak çılgınlık olur dedi doktor.26 sına randevu almaya çalışacağını söyledi doktor.ablamı sakinleştirdim ama kendim evde duygu patlaması yaşadım.ablam istanbulda ben ankarada aynı tarihte çırpınıyor olacağız.

canım ablana söyle içi rahat olsun,doktorlar bunu herkese yapıyorlar,kaç kişiden duyduk down sendromlu dediler hepsi çok şükür normal doğdu,inşallah ablanın çocuğuda sapasağlam doğar, geçen gün işyerinde hatta bu konuyu konuşuyorduk,arkadaşım anlattı onun arkadaşına kesin hasta demişler kız herşeye rağmen ben aldırmam demiş,şimdi çok sağlıklı çocuğu var,yine benim yardımcımın anneside geç yaşta doğum yaptı ve doktor onada down sendromu demiş onun kardeşide çok sağlıklı maşallah,bir sürü örnek var ama hepsini yazmayayımi,stersen,inşallah ablanın çocuğuda çok sağlıklıdır,insanı böyle neden grerler anlamam

canım ablana söyle içi rahat olsun,doktorlar bunu herkese yapıyorlar,kaç kişiden duyduk down sendromlu dediler hepsi çok şükür normal doğdu,inşallah ablanın çocuğuda sapasağlam doğar, geçen gün işyerinde hatta bu konuyu konuşuyorduk,arkadaşım anlattı onun arkadaşına kesin hasta demişler kız herşeye rağmen ben aldırmam demiş,şimdi çok sağlıklı çocuğu var,yine benim yardımcımın anneside geç yaşta doğum yaptı ve doktor onada down sendromu demiş onun kardeşide çok sağlıklı maşallah,bir sürü örnek var ama hepsini yazmayayımi,stersen,inşallah ablanın çocuğuda çok sağlıklıdır,insanı böyle neden grerler anlamam
canım çok sağol her mesajımda doğrusu her imdaatt dediğimde yetişiyorsun Allah razı olsun. İnsanın kafasını karıştırıp sonrada karar sizin diyorlar ya deli oluyorum o zaman.benim çevremde de çok örnek var haklısın ama zor ve yıpratıcı bir bekleme süreci geçireceğiz yinede.bu işlemin düşük riskini artırdığınıda biliyorum bu ihtimal de canımı
sıkıyor.

canım bnm aynı örnekleri bende verecektim ama fundam benden önce yetişdi;)endişelenmene gerek yok bnm arkadasıma %15 demişti kızı var şimdi 1,5 yasında masallah turp gibi...malesef doktorlar bunu herkese yapıyor

canım çok sağol her mesajımda doğrusu her imdaatt dediğimde yetişiyorsun Allah razı olsun. İnsanın kafasını karıştırıp sonrada karar sizin diyorlar ya deli oluyorum o zaman.benim çevremde de çok örnek var haklısın ama zor ve yıpratıcı bir bekleme süreci geçireceğiz yinede.bu işlemin düşük riskini artırdığınıda biliyorum bu ihtimal de canımı
sıkıyor.

hayatım zor olmazmı insanın bütün psikolojisini bozuyorlar,hepimiz birer yolunacak kaz gibiyiz,arkadaşımdanda test istemişlerdi kız sonuçları alana kadar öyle bir stres yapmıştıki bütün vücudunda kırmızı lekeler çıktı,bu durumda ablanın yapacağı birşey yok gidecek ve kaz gibi yolunacak ,Rabbim yardımcısı olsun ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,Allahizin veride bizde hamile kalırsak yapacak birşey yok gidip yolunucaz,neyse olan paraya olsun inşallah sonuçlar temiz çıksında

canım bnm aynı örnekleri bende verecektim ama fundam benden önce yetişdi;)endişelenmene gerek yok bnm arkadasıma %15 demişti kızı var şimdi 1,5 yasında masallah turp gibi...malesef doktorlar bunu herkese yapıyor

evet işin ilginç yanıda hasta denen bu çocuklar daha zeki oluyor :))) herhalde Rabbim siz karışmayın benim işime diyor veya anneler çok sıkıntı çektiği için ödül olarak daha zeki çocuklar veriyor

Back
X