Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bnm aynı örnekleri bende verecektim ama fundam benden önce yetişdi;)endişelenmene gerek yok bnm arkadasıma %15 demişti kızı var şimdi 1,5 yasında masallah turp gibi...malesef doktorlar bunu herkese yapıyor

sağol canım,yarın seninde hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah.ablamda korktuğumuzla kalır umarım. Ay olmaz dert olur dert ne zormuş ya. ya da eskiden ne kolaymış.

sağol canım,yarın seninde hayırlı haberlerini duymak nasip olsun inşallah.ablamda korktuğumuzla kalır umarım. Ay olmaz dert olur dert ne zormuş ya. ya da eskiden ne kolaymış.

evet valla gerçekten eskiden daha kolaymış,hemen hamile kalıp pırt diye doğum yapıyorlarmış,öyle test felan da yok

hayatım zor olmazmı insanın bütün psikolojisini bozuyorlar,hepimiz birer yolunacak kaz gibiyiz,arkadaşımdanda test istemişlerdi kız sonuçları alana kadar öyle bir stres yapmıştıki bütün vücudunda kırmızı lekeler çıktı,bu durumda ablanın yapacağı birşey yok gidecek ve kaz gibi yolunacak ,Rabbim yardımcısı olsun ,Rabbim hepimizin yardımcısı olsun,iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah,Allahizin veride bizde hamile kalırsak yapacak birşey yok gidip yolunucaz,neyse olan paraya olsun inşallah sonuçlar temiz çıksında

doğru valla fundacım gerçekten bizi gören doktorların gözü parlıyor galiba.Allahım düşmanımı bile evladıyla sınamasın diyorum artık.

fundacım bişey sorucam.ben arapça bilmiyorum meryem suresini türkçe okusam olur mu? birde burdaki listedeki kişilerin adını not alıcam bikaç sayfa geride gördüm listeyi eksik yok değil mi herkesin adına önce birer tana okumak istiyorum.daha önce söylemiştim içimden sizlere yazmadan önce öyle geçmişti.sakın listeye beni ekleme canım.ben böyle niyet ettim.

fundacım bişey sorucam.ben arapça bilmiyorum meryem suresini türkçe okusam olur mu? birde burdaki listedeki kişilerin adını not alıcam bikaç sayfa geride gördüm listeyi eksik yok değil mi herkesin adına önce birer tana okumak istiyorum.daha önce söylemiştim içimden sizlere yazmadan önce öyle geçmişti.sakın listeye beni ekleme canım.ben böyle niyet ettim.

canım arapça bilmiyorsan türkçesindende okuyabilirsin herhalde ,listeye neden girmek istemiyorsun,sonuçta başkası için yapılan dualarda makbul biliyorsun böylece senin içinde farklı kişiler dua okumuş olur,gönlünden nasıl geliyorsa ,Allah kabul etsin inşallah

canlar ben kaçıyorum artık,hepinize iyi geceler,doktorları felan boşverin onar ne zaman olumlu konuştuki,iyi olsun diyelim iyi olsun herşey,doktorlara inat Rabbime sığınalım ,inşallah Rabbim bize hayırlı ,sağlıklı,şirin mi şirin,güzel mi güzel evlatlar nasip etsin :)))))))

Canım,ben sizlere yazmadan önce bu bölümdeki topiklerden çok şey öğrendim.o zaman üye değildim.her güzel dileğinize amin diyip eşlik ediyordum.sonra dua okumaya başladınız.bende içimden öyle niyet etmiştim.Herkesin ki bitince biri Allah razı olsun derse bu benim için herşeye değer.inşallah gerek kalmaz ama başka dualar okumaya başlarsanız o zaman katılırım listeye.içimden gelerek ve isteyerek canım emin ol.

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH 2
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

umarım eksik isim yoktur. okudukça kimlere okuduğumu yazarım canım

canlar ben kaçıyorum artık,hepinize iyi geceler,doktorları felan boşverin onar ne zaman olumlu konuştuki,iyi olsun diyelim iyi olsun herşey,doktorlara inat Rabbime sığınalım ,inşallah Rabbim bize hayırlı ,sağlıklı,şirin mi şirin,güzel mi güzel evlatlar nasip etsin :)))))))

amin canım iyi geceler :))

Kızlar nabersiniz geçmişi okuyamadım birazdan okumaya geçeceğim.Bu arada annem ile konuştum ben kızlar o çok istiyor tedavimi ertelemememi ,çok istiyorum kızım, yap nolursun dedi :5: karnımda ağrılarım başladı birkaç güne kalmaz adet olacağım ve hastaneyi arayacağım.Belli de olmaz Ege'ye hemen yapalım derse okey diyeceğim :13:

annen öyle diyorsa öyle yap tabi tatlım, belki içine doğmuştur olucağı, kim bilir.. inşallah bu kararın sizin hakkınızda en hayırlı karardır ve pozitif sonuçlar alırsınız , âmiin..

Canım,ben sizlere yazmadan önce bu bölümdeki topiklerden çok şey öğrendim.o zaman üye değildim.her güzel dileğinize amin diyip eşlik ediyordum.sonra dua okumaya başladınız.bende içimden öyle niyet etmiştim.Herkesin ki bitince biri Allah razı olsun derse bu benim için herşeye değer.inşallah gerek kalmaz ama başka dualar okumaya başlarsanız o zaman katılırım listeye.içimden gelerek ve isteyerek canım emin ol.

ARUNA ve EŞİ 4
BAHARB 1
BAHARB EŞİ -
EKİN79 1
ESMA 16 -
ESRA8 -
FUNDA -
HUSMEH 1
LAMYAY -
MASAL5758 2
MAVİMENEKŞE 3
MELISH 2
NERIS2000 -
YADE78 3
YETER -
YONCA 4

umarım eksik isim yoktur. okudukça kimlere okuduğumu yazarım canım

Allah razı olsun,hakkını helal et :)) bu dua okuma işi çokiyi oldu böylece bizimevde kuran açılmaya başladı,yoksa herşeye vakit bulan ben Allahım affetsin ama kurana okumaya pek fırsat bulamıyordum :((

canım tekrar gecmiş olsun,yatıp kalkarken dikiş zorlanmıştır belki iltihap değildir o bnm eşimdede olmustu tanıdık bir doktor vardı rica etmiştik eve gelmişti,endişelenecek birsey olmadıgını söylemişti.sakin ol tamam mı:40::40::40:

çok teşekkür ederim canımm, içim rahatladı.. :54:

kızlar hepinize merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi okuyamadım.ben bugun de kötü bir gün yaşadım.Aslında bu aralar herşey üst üste geliyor.ablam geç evlendi 43 yaşında ve hamile.bugün dörtlü tarama sonucuna göre 250 de % 10 down senromu riski çıktı.acilen amiyosentez için istanbula yönlerdi.yaşta ileri olunca bu testi yaptırmamak çılgınlık olur dedi doktor.26 sına randevu almaya çalışacağını söyledi doktor.ablamı sakinleştirdim ama kendim evde duygu patlaması yaşadım.ablam istanbulda ben ankarada aynı tarihte çırpınıyor olacağız.

Rabbim çok büyük, inşallah bebeğini sağlıcakla ablana bağışlasın.. Arkadaşların dediği gibi doktorlar yanılıyorda olabilir , inşallah yanılıyordur bu konuda. Allah yardımcınız olsun canım..

selam kızlar ben yine uzuuuuuun bir aradan sonra geldim.reğli dönemindeyim sanki düşük yapıyormuş gibi hissediyorum.yumurtalarım gitmeyin diye yalvarasım geliyor...

bu arada geçmişi okuyamadım 50 sayfa kadar olmuş. fundacım msure için hindistandan bilgi gelecek diyordun geldimi acaba? yazdıysanda ben kaçırmış olabilirim kusura bakma canım benim.
buraya giremediğim hergün acaba biri hamileyim diye başlık atmışmıdr diye düşündüm.böyle düşünüp kendimi mutlu etmiştim ama şimdi görüyorum ki kimse yok sizlere üzüldüm kendime üzüldüm... sonra üzülorum diye kendime kızdım.... içim bitti.... içim bitti artık... havlu atmak istiyoum ben savaşmak istemiyorum artık ....
sürekli bunu düşünmekten bıktım yoruldum sürekli başım ağrır oldu kalbim sıkıştırmaya başladı ben afalladım iyice arkadaşlar toparlayamıyorum kendimi...

canım hayırlısı olsun inşallah,en önemli şeylerden biride anne duası biliyorsun :)) madem öyle istiyor kırma kadıncağızın kalbini,sende kendi kalbini ferah tut,içinde acabalar yaşama, aldığın ilaçları felan yine kullanın ,aşin tedavisini bırakmasın sonuçta ikinci çocuk noraml yolla olur belki :))))
Yok ilaçlara devam ediyoruz inşallah onları yapacağım.İnşallah bebeklerim olur ;) Annem bekleme artık kızım deyince anneme teslim oldum.Akışına bıraktım.vardır bunda da bir hikmet..
ben lunaparka gitmeyeli kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile :((((

sabah haberlerde dinlemiştim :Kanseri yendi 53 yaşında anne oldu
Fuar olmasa ben de gitmem herhalde , büyüdük haltettik.İyi ki fuar her yıl var.

Rabbim çok büyük.
kızlar hepinize merhabalar umarım hepiniz iyisinizdir.geçmişi okuyamadım.ben bugun de kötü bir gün yaşadım.Aslında bu aralar herşey üst üste geliyor.ablam geç evlendi 43 yaşında ve hamile.bugün dörtlü tarama sonucuna göre 250 de % 10 down senromu riski çıktı.acilen amiyosentez için istanbula yönlerdi.yaşta ileri olunca bu testi yaptırmamak çılgınlık olur dedi doktor.26 sına randevu almaya çalışacağını söyledi doktor.ablamı sakinleştirdim ama kendim evde duygu patlaması yaşadım.ablam istanbulda ben ankarada aynı tarihte çırpınıyor olacağız.
Canım gerçekten kızların dediği gibi ileri yaş hamileliğinde bunu tüm dr söylüyor.
Bu aradaaaaaaaaaaaaaaaaa en yakın arkadaşımmmmmmm hamile ya, sevindim ama kıskandım mı bilmiyorum ;( eşinde varikosel vardı.8 ay öncesinde ameliyat olmuştu.ve bana daha geçen ay biz çalışmalara başladık dedi tutmuş.maşallah inşallah bize de olur.
annen öyle diyorsa öyle yap tabi tatlım, belki içine doğmuştur olucağı, kim bilir.. inşallah bu kararın sizin hakkınızda en hayırlı karardır ve pozitif sonuçlar alırsınız , âmiin..
Aminnnn nerisiim Allah razı olsun.vardır bunda da bir hikmet.şu protokoller var ya zaten hemen olur mu onu da bilmiyorum , uzun protokol olursa zaten kasımı bulur :))
bu arada geçmişi okuyamadım 50 sayfa kadar olmuş. fundacım msure için hindistandan bilgi gelecek diyordun geldimi acaba? yazdıysanda ben kaçırmış olabilirim kusura bakma canım benim.
buraya giremediğim hergün acaba biri hamileyim diye başlık atmışmıdr diye düşündüm.böyle düşünüp kendimi mutlu etmiştim ama şimdi görüyorum ki kimse yok sizlere üzüldüm kendime üzüldüm... sonra üzülorum diye kendime kızdım.... içim bitti.... içim bitti artık... havlu atmak istiyoum ben savaşmak istemiyorum artık ....
sürekli bunu düşünmekten bıktım yoruldum sürekli başım ağrır oldu kalbim sıkıştırmaya başladı ben afalladım iyice arkadaşlar toparlayamıyorum kendimi...

Canımmm üzme kendini , zaman zaman hepimiz yaşıyoruz bunu.Ama yılmak yok..

Ya benim yazdım ya yukarıya yakın arkadaşım hiç stress yapmyordu.eşi varikosel olmuştu hatta olmaz demiş dr yine..bana da umut oldu bu ..

iyi akşamlar

ben de seni özledim...giriyorum arada kuzum da pek zamanım lmuyor eskisi kadar:(
aklım sizde arunam yaaaaaaa

iyi fikirmiş:))))

istinyeyi,yıldız parkını,anadolu hisarı,bebek,ortaköy,kapalıçarşı,kanlıca taraflarını istemiyorum kuzum hep oraya gidiyoruz:( ama polonezköy biz de düşünmüştük ata bineriz diye kaldı hatırlattığın için sağol kuzum orası da olabilir:)
şu koruları da hiç bimiyorum gitmek istiyorum kuzum bunlar ne tarafta arunammmmmm

süslü şeyyyyy:)
bi kadın varmış aruna düğüne gitmiş oyna derlermiş oynamam günah dermiş:)
oyna derlermiş oynamam günah dermiş:)
en son kadın kalkmış oynamaya başlamış, oynarken dermiş ki Allahım günah yazma,Allahım günah yazma...
sonra kadın açılmış tabi,bu kez de İster yaz,ister yazma,ister yaz,ister yazma:)))
sen de o hesap bebekim...oynamam diyen daha çok oynar genelde:)))))

saçımı önce boyattım sonra gölge yaptırdım bayağı tuzluydu ama sevdim çok oynadım :66:iyi geldi tatlım arberotum bahçeköyde gölet var nilüferler ördekler çok romantiktir ama yiycek içecek yasak fethipaşa mihribah üsküdarda polonezköyde bende ata binmeyi seviyorum hayvanatbahçesi aynı zamanda panayır gibi lokantalarda var :54:artık koyverdim kendim uğraşmaya başladım yok yumurtladım mı yok kaliteli mi 21.gün testim yerle bir sürekli akıntım var eşim bugün özelde yaptıralım dedim yok dedim kendimi dinlemiyeceğim dr dr gezmiyeceğim onun yerine süsleneceğim 1 yıl önceki hayatıma dönmeye çalışacağım spor yapacağım saçımı bile yumurtlama zamanı boyattım bebiş yokken bebek varmış gibi yaşamıyacağım yoksa bu ağırlık beni ezer:58:

ben gezi yapılan tur tekneleri olurya onların ikinci katndan atlıyordum :))) bazen kendimden şüpheye düşüyorum acaba tahtalarımda eksik felan mı var diye :))))

süpersin ben fena değilimdir iyi yüzerim ama tekneden tutuna tutuna bir yelekle inerim yelekle zaten hiç zevkide olmaz

hayatım bu hafta sonu eğer eşimle kavga etmeden eve gelmeyi başarırsak bundan sonra bende gezmeye başlıcam,arabayı kullanmak benim için biraz yorucu olacak belki ama napalım eşimin dırdırını çekmektense kullanırım olur biter,inşallah güzel bir hafta sonu geçririrzde artık bizde gezmeye başlarız

al bir korkum daha ehliyetim var ama trafiğe çıkmak bir zülüm benim için kullan tatlım gezin bizde cmtsi yıldız parkına gideceğiz

Back
X