Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlarrr,
gün geçtikçe bu fikre alışacağıma ümidim tükendiği için çok daha kötü oluyorum
p.tesi günü regl olucam ama olmak fikri test yapmama ve çıkmamasına rağmen beni mahvediyor
aslında biliyorum ama hep bi umut biryerlerde..... ya test den sonra olmuşsa
sonuçta çok küçükde olsa yumurtlama günü dışında hamile kalanlarda var
hem allah istedikten sonra dimi? ahhh ahh aaahh
beynim bana ne oyunlar oynuyor bir bilseniz!!!!
o evde olduğu için ağlayamazken; şimdi banyo ya girince ya da o yatmaya gidince sanki açlıktan ölmüş gibi ağlıyorum
"o" spermsanki hiç ihtimalimiz yok gibi geliyor
belki şimdi kullandıkları ilaçlar oluşmasını sağlayacak(dr.eraslan)
belki mikro tese yaptırsak çıkacak sperm yada olmamasına neden olan şey
ama belki belkii belkiii
onun için lütfen yapısı bozuk yada sayısı az diye üzülmeyin bunların hiçbiri belki değil
sonuçta biliyorsunuz ki var yanlızca çoğalacak ya da tedavi olacak
allah en yakın zamanda hepimimizi yavrularımıza kavuştursunnn.........
günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız
arkadaşlar 1 ay kaan hocanın söylediği gibi ilaçaları kullanıp cuma günü kan testimizi yaptırdık sonuçlarımız inanılmaz derecede yükselmiş.bu iyimi kötümü bilmiyorum.değerlerin bu kadar yükselmesi ben endişelendirdi.LH:12.24 FSH:40 TESTESTERON:1247 yorum yapabilecek olan varsa cok sevinirim.
ayrıca biz bu sonuçları cuma günü saat 16 da kaan hocaya yolladık hala cevap yazmadı.muaynaneyi aradın telesekreter cıktı.kaan hoca bir iki saat içinde cevap yazardı bu sefer niye bu kadar gecikti acaba? bir bilgisi olan varmı?
tatlım fsh yüksek görünüyor daha önce kaçtı
mutlaka cevap yazar canım endişelenme. değerler baya yüksek çıkmış ama doktor ne diyecek bakalım.
offfffffff ya gelse fdert gelmese dert canım ya ne zor kadın olmakyeterim günaydın bende kırmızı karttı bekliyorum iki gün gecikmeli ağrım çok ateşimde sıyırdı bir düşüyor bir çıkıyor tam benim ruh halim![]()
cnm hepimiz seni çok iyi anlıyoruz hele ki o ağlamalar bizim evimizde de çok yoğun rabbim muradını tez elden versin
arkadaşlar 1 ay kaan hocanın söylediği gibi ilaçaları kullanıp cuma günü kan testimizi yaptırdık sonuçlarımız inanılmaz derecede yükselmiş.bu iyimi kötümü bilmiyorum.değerlerin bu kadar yükselmesi ben endişelendirdi.LH:12.24 FSH:40 TESTESTERON:1247 yorum yapabilecek olan varsa cok sevinirim.
ayrıca biz bu sonuçları cuma günü saat 16 da kaan hocaya yolladık hala cevap yazmadı.muaynaneyi aradın telesekreter cıktı.kaan hoca bir iki saat içinde cevap yazardı bu sefer niye bu kadar gecikti acaba? bir bilgisi olan varmı?
tatlım yok tüpe 1 yıl sonra geçerim ikiz olsun diye ama yeni bir dr yola çıkmak için aslında buldum ama çoook tuzlu bakalım bende istiyorum bugün yiğenimin 1.yaş günüydü ceket papyonla harikaydı bende istiyorum diye ağlayabilirdim
eşim ve sülük hahayatta yaptırmaz.kız pekmezi zar zor içiyo bir de sülük desem napar acaba
ama daha öncede dediğim gibi sorun bizde olsaydı kimsenin iteklemesine hatırlatmasına gerek olmadan her haltı yer içerdik
erkekler bizim kadar önemsemiyo ana-baba olmayı sanırım
![]()
merhaba arkadaşlarrr,
gün geçtikçe bu fikre alışacağıma ümidim tükendiği için çok daha kötü oluyorum
p.tesi günü regl olucam ama olmak fikri test yapmama ve çıkmamasına rağmen beni mahvediyor
aslında biliyorum ama hep bi umut biryerlerde..... ya test den sonra olmuşsa
sonuçta çok küçükde olsa yumurtlama günü dışında hamile kalanlarda var
hem allah istedikten sonra dimi? ahhh ahh aaahh
beynim bana ne oyunlar oynuyor bir bilseniz!!!!
o evde olduğu için ağlayamazken; şimdi banyo ya girince ya da o yatmaya gidince sanki açlıktan ölmüş gibi ağlıyorum
"o" spermsanki hiç ihtimalimiz yok gibi geliyor
belki şimdi kullandıkları ilaçlar oluşmasını sağlayacak(dr.eraslan)
belki mikro tese yaptırsak çıkacak sperm yada olmamasına neden olan şey
ama belki belkii belkiii
onun için lütfen yapısı bozuk yada sayısı az diye üzülmeyin bunların hiçbiri belki değil
sonuçta biliyorsunuz ki var yanlızca çoğalacak ya da tedavi olacak
allah en yakın zamanda hepimimizi yavrularımıza kavuştursunnn.........
günaydın kızlar iyi pazarlar nasılsınız
eşimin yedikleride gerçekten mideye dokunacak gibi şeyler ,halada yerken zorlanabiliyor ama herşey bebiş için biraz dayanacaklar artık :))
Kaan hocanın yorumlarınıda paylaşırmısın
tedaviniz hayırlı olsun inşallah,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin,
Kaan hoca insanı gerçekten çok rahatlatıyor iyi bir doktor biz çok sevdik
hu hu masalım fundam melisim yadem yeterim yoncam![]()
tabiki canım paylaşırım. yarın kaan hocada randevumuz var bakalım neler söyleyecek bize. heyecanla yarını bekliyorum. söyleyeceklerini sizlerlede paylaşırım canım.