kızlar nasılsınız
sizi çok özledim gerçekten...dersaneye gittiğim için pek giremiyorum artık.....
aruna,funda,husmeh,esra,melis tüm arkadaşlarım nasılsınız eskileri okuyamadım maalesef
artık iyi haberler almak istiyorum buraya geldiğimde bi arkadaş acaba müjde vermiş midir diyorum ama bişey yok
meliscim tedavi gününüz belli oldu mu aklım kaldı?hadi ilk hamişimiz ol kuzummmmmm...
husmehcim nasılsın hayatım herşey yolundadır inşallah.
arunam canım benim var mı bi gelişme dediğin gibi alacaklarımı carrefourdan aldım süpersin.bi de gncye gittik orda hangi ürünü alıyodunuz arginmaxı mı bize onu önermediler işe yaramaz azospermde dediler
((bi de vücudumuzdaki yağ oranını ölçtürdük normal çıktı en azından bu iyi haber ama benim kas oraım çok düşükmüş spora başlıcam yine..
esra nerelerdesin canım özledik...
fundammmmmmm pozitif enerjine bayılıyorum....sen olmayınca bi tuhaf geliyo topik bana
onlinesin yehuuuuuu
nasıl gidiyor hayat?
sizi çok özledim gerçekten...dersaneye gittiğim için pek giremiyorum artık.....
aruna,funda,husmeh,esra,melis tüm arkadaşlarım nasılsınız eskileri okuyamadım maalesef

artık iyi haberler almak istiyorum buraya geldiğimde bi arkadaş acaba müjde vermiş midir diyorum ama bişey yok

meliscim tedavi gününüz belli oldu mu aklım kaldı?hadi ilk hamişimiz ol kuzummmmmm...
husmehcim nasılsın hayatım herşey yolundadır inşallah.
arunam canım benim var mı bi gelişme dediğin gibi alacaklarımı carrefourdan aldım süpersin.bi de gncye gittik orda hangi ürünü alıyodunuz arginmaxı mı bize onu önermediler işe yaramaz azospermde dediler

esra nerelerdesin canım özledik...
fundammmmmmm pozitif enerjine bayılıyorum....sen olmayınca bi tuhaf geliyo topik bana

onlinesin yehuuuuuu