Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
süleymaniye semiha şakir doğum evinde yaptık bütün işlemleri

orayı iyi diye duymuştum,yanılmıyorsam gazetede okumuştum ama tam emin değilim, peki siz çalışıyormusunuz ,işlemler nasıl zor oluyormu?? bizim bir sürü tahlil felan yaptırmamız lazım ve özelde yaptırırsak 1000 liraya yakın bir ücreti var :((

ayağımı sürtücem inşallah :)) valla melish başladıktan sonra banada birşey oldu, bismillah dedim ve bir adım attım,şimdi regli günümü sabırsızlıkla bekliyorum,inşallah herşey yolunda giderde sizlere umut vermiş oluruz tabii bebişlerimizede kavuşuruz :))
inşallah...ben ikinizden de umutluyum çok....herşey güzel olacak...
eşinle de inşallah sorunlarınızı aşarsınız..sen gerçekten mutlu olmayı fazlasıyla hakediyorsun.
rabbim yolunuzu açsın.
yıkacağız inşallah o duvarları merak etme,bu tarz insanlar malesef her zaman hayatımızda olacak ,işlerini güçlerini bırakıp başkalarının işlerine burun sokmaktan vazgeçmeyecekler ama boşverrrrrr, bol bol dua ,saçma insanlardanda uzaklaştık mı tamam ,bugünlerde akapuntura gidiyorum ya sürekli kendime pozitif olmalıyım deyip duruyorum :))) ee insan herşeyden önce kendinin doktoru olmalı değilmi

Allah iyilerle karşılaştırsın diyecek başka bişey yok...

grip oldum funda salya sümük yatıyorum..
işe gittim bu halde bi de iyice perişan oldum....yarın izinliyim inşallah toparlanırım.
seni gördüğüme inanılmaz sevindim...sen nasılsın başlıyosunuz artık tüpe....süper tek kelimeyle.
biz de görür müyüz o günleri?!

canım çok geçmiş olsun,
bende sanırım bugün biraz üşüttüm inşallah grip felan olmam,valla tedaviyede başlamayı düşünüyorum ateşim felan çıkarsa çok üzülürüm,inşallah sizde başlarsınız tedavinize, inan çok farklı bir duygu sanki bebeğim karnımda gibi hissediyorum ,inşallah en kısa sürede bu hayal bir gerçek olur,inşallah hepimiz anneliği zevkini yaşarız :))

orayı iyi diye duymuştum,yanılmıyorsam gazetede okumuştum ama tam emin değilim, peki siz çalışıyormusunuz ,işlemler nasıl zor oluyormu?? bizim bir sürü tahlil felan yaptırmamız lazım ve özelde yaptırırsak 1000 liraya yakın bir ücreti var :((

ben ev hanımıyım işlemler zor değil bir takım tahlillerden sonra eğer uygun görünürse tüp bebeğe geçiyorlar.tahlillerinize para vermeyin gidin süleymaniyede yada başka bir devlet hastanesinde yaptırın.biraz yoğun bi yer ama neresi yoğun değilki istanbulda?şahsen ben ve eşim memnun kaldık ve o hastane bize mucizeyi verdi.allah nasip ederse doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.

inşallah...ben ikinizden de umutluyum çok....herşey güzel olacak...
eşinle de inşallah sorunlarınızı aşarsınız..sen gerçekten mutlu olmayı fazlasıyla hakediyorsun.
rabbim yolunuzu açsın.

Allah iyilerle karşılaştırsın diyecek başka bişey yok...

canım benim Allah razı olsun,inşallah hepimiz mutlu olalım,

bu arada annen nasıl doktora gidecekti ,

ben ev hanımıyım işlemler zor değil bir takım tahlillerden sonra eğer uygun görünürse tüp bebeğe geçiyorlar.tahlillerinize para vermeyin gidin süleymaniyede yada başka bir devlet hastanesinde yaptırın.biraz yoğun bi yer ama neresi yoğun değilki istanbulda?şahsen ben ve eşim memnun kaldık ve o hastane bize mucizeyi verdi.allah nasip ederse doğumuda orda yapmayı düşünüyorum...

ben ev hanımıyım işlemler zor değil bir takım tahlillerden sonra eğer uygun görünürse tüp bebeğe geçiyorlar.tahlillerinize para vermeyin gidin süleymaniyede yada başka bir devlet hastanesinde yaptırın.biraz yoğun bi yer ama neresi yoğun değilki istanbulda?şahsen ben ve eşim memnun kaldık ve o hastane bize mucizeyi verdi.allah nasip ederse doğumuda orda yapmayı düşünüyorum.

canım eşimde bende yoğun bir şekilde çalışıyoruz,ben şu an tüp bebeği yapmak için nasıl gidicem diye düşünüyorum ,bir iki gün belki izin almam gerekebilir,şirkettekilerde bizim böyle bir problemimiz olduğunu bilmiyorlar,bu yüzden devlet hastanesine gidemiyoruz, ama vakti olan diğer arkadaşlar için bir fikir olabilir ,keşke herkes şifa bulsa...

canım çok geçmiş olsun,
bende sanırım bugün biraz üşüttüm inşallah grip felan olmam,valla tedaviyede başlamayı düşünüyorum ateşim felan çıkarsa çok üzülürüm,inşallah sizde başlarsınız tedavinize, inan çok farklı bir duygu sanki bebeğim karnımda gibi hissediyorum ,inşallah en kısa sürede bu hayal bir gerçek olur,inşallah hepimiz anneliği zevkini yaşarız :))

inşallah funda ama ben umudumu kaybediyorum...
masallarda az gitmiş uz gitmiş bi bakmış bi arpa boyu yol alamamış deriz ya aynen öyle hissediyorum.
tek temennim masal gibi mutlu sonla bitmesi...

inşallah funda ama ben umudumu kaybediyorum...
masallarda az gitmiş uz gitmiş bi bakmış bi arpa boyu yol alamamış deriz ya aynen öyle hissediyorum.
tek temennim masal gibi mutlu sonla bitmesi...

aaaa umutsuzluk ne demek ,ben bile bak eşimle bu kadar sorun yaşamama rağmen ayakta durmaya çalışıyorum,sizlerden destek alıyorum,
aslında eşim tüp bebeğe sıcak yaklaşmıyordu ama sanırım babalık hormonları ağır bastı o da bugünlerde kabullendi,şimdi ikiz isterim diye tutturdu,birde bir erkek bir kız olacakmış :))))) sen bence şöyle bir sallan üzerindeki negatif enerjiyi at ,unutma imkansız diye birşey yok,

aaaa umutsuzluk ne demek ,ben bile bak eşimle bu kadar sorun yaşamama rağmen ayakta durmaya çalışıyorum,sizlerden destek alıyorum,
aslında eşim tüp bebeğe sıcak yaklaşmıyordu ama sanırım babalık hormonları ağır bastı o da bugünlerde kabullendi,şimdi ikiz isterim diye tutturdu,birde bir erkek bir kız olacakmış :))))) sen bence şöyle bir sallan üzerindeki negatif enerjiyi at ,unutma imkansız diye birşey yok,

tabiki çalışan için kolay değil.bu arada verdiğimiz para 410 hastaneye 800 ilaçlara.hepsi bu kadar.ilaçlar derken iğne oluyor bunlar ve göbekten :)

fundacım sağol şimdilik ilaç kullanıyordu yeni bitti...daha bi gelişme ya da olumsuz bi durum yok.
inşallah da hiç olmaz.....

hayatım nasıl evlat için yanıp tutuşuyorsam annemin sağlığı içinde aynen öyleyim,çok şükür bir problemi yok arada bir mide ağrısı felan çekiyor ama zarzor doktora götürüp ilaç felan kullandırıyorum,Rabbim hepimizin annelerine sağlık versin inşallah,onlar varken biz varız,benim annem aynı zamanda arkadaşım,en büyük desteğim eminim sizlerinkide öyledir

tabiki çalışan için kolay değil.bu arada verdiğimiz para 410 hastaneye 800 ilaçlara.hepsi bu kadar.ilaçlar derken iğne oluyor bunlar ve göbekten :)

valla süper bir fiyat ,biz bugüne kadar 5000 liradan fazla para harcadık,şimdi tüp bebek tedavisi ve iğneler için 4000 lira daha vericez üstelik bu kampanya fiyatı,tabi buna ilave sperm dondurma ücreti var,istenilen tahliller var , hamilelik gerçekleşirsede (inşallah gerçekleşir ) kullanılacak ilçalarda ayrıca para

ben ev hanımı olsam önce devlet hastanesini denerdim,erkekler zaten arada bir geliyor daha çok bizlerin işi oluyor,

imkansız değil tabi herşey Rabbimin ol demesine bağlı.....
bunun farkındayım funda ama yine de gel bunu kalbime dinlet...spermiogram sonucunu alıp g.tümüze baka baka dönüyoruz eve.ne kadar zaman oldu bi ilerleme yok :(

gerçekten uygunmuş..mikroteseye ne kadar verdinzi peki?

hayatım nasıl evlat için yanıp tutuşuyorsam annemin sağlığı içinde aynen öyleyim,çok şükür bir problemi yok arada bir mide ağrısı felan çekiyor ama zarzor doktora götürüp ilaç felan kullandırıyorum,Rabbim hepimizin annelerine sağlık versin inşallah,onlar varken biz varız,benim annem aynı zamanda arkadaşım,en büyük desteğim eminim sizlerinkide öyledir

annem başkadır dünya bi yana annem bi yana funda..hiç kıyamam anneme..Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın....hele ki anneyle:(

imkansız değil tabi herşey Rabbimin ol demesine bağlı.....
bunun farkındayım funda ama yine de gel bunu kalbime dinlet...spermiogram sonucunu alıp g.tümüze baka baka dönüyoruz eve.ne kadar zaman oldu bi ilerleme yok :(

hayatım şöyle düşün pek çok insana göre büyük ilerlemeler gösterdik,birincisi evliyiz,benim yaşımda olup bekar olan arkadaşlarım var hala, sonra bir problemimiz olduğunu biliyoruz, ve çok şükür bunun çözümsüz olmadığını tıbbın çok ilerlediğini biliyoruz,olacak inşallah ,bi kırılma noktası vardır mutlaka ,iyi gelecek birşey,inan neyin iyi geleceğinide hiçbirimiz bilemiyoruz, ben bu hafta eşime yine demir dikeni çayı yapmaya başlıcam inşallah biraz ara vermiştik,damar açıcı özelliği felan var,inşallah bence umudunuzu kaybetmeden deneyin ,sonuçta biz dualarımızda Allah yalavarıyoruz ve imkansız diye birşey yok,ol demsi yeterli , ilk spermiogramda biz heşyeden vaz geçmiş olsaydık hayat ne kadar zor olacaktı ,ama şimdi sizleri buldum ve içim gerçekten umut dolu,inanç dolu burda neler neler okuduk ,bence sen kalbine bunu anlat ,önce inandır kalbini devamı gelir inşallah,bir tek sağlıklı sperm bile yeteli inşallah daha fazlası olur

gerçekten uygunmuş..mikroteseye ne kadar verdinzi peki?

annem başkadır dünya bi yana annem bi yana funda..hiç kıyamam anneme..Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın....hele ki anneyle:(

bak işte bir umut kapısı açıldı,aynı hastaneye gidip aynı doktorda tedavi görebilirsin :)) inşallah iyi ,vicdanlı doktorlarla karşılaşırız hepimiz, ama şunu belirtmeden geçemicem gerçekten erkek doktorlar daha anlayışlı

amin canım inşallah annelerimiz daha uzunnn yıllar bizlerle olur,torunlarını büyütede bize yardımcı olurlar :))

hayatım şöyle düşün pek çok insana göre büyük ilerlemeler gösterdik,birincisi evliyiz,benim yaşımda olup bekar olan arkadaşlarım var hala, sonra bir problemimiz olduğunu biliyoruz, ve çok şükür bunun çözümsüz olmadığını tıbbın çok ilerlediğini biliyoruz,olacak inşallah ,bi kırılma noktası vardır mutlaka ,iyi gelecek birşey,inan neyin iyi geleceğinide hiçbirimiz bilemiyoruz, ben bu hafta eşime yine demir dikeni çayı yapmaya başlıcam inşallah biraz ara vermiştik,damar açıcı özelliği felan var,inşallah bence umudunuzu kaybetmeden deneyin ,sonuçta biz dualarımızda Allah yalavarıyoruz ve imkansız diye birşey yok,ol demsi yeterli , ilk spermiogramda biz heşyeden vaz geçmiş olsaydık hayat ne kadar zor olacaktı ,ama şimdi sizleri buldum ve içim gerçekten umut dolu,inanç dolu burda neler neler okuduk ,bence sen kalbine bunu anlat ,önce inandır kalbini devamı gelir inşallah,bir tek sağlıklı sperm bile yeteli inşallah daha fazlası olur

sağol funda,elbette devam edicez uğraşıcaz ama insan ilerleme olsun istiyor.
Allahım yardım etsin...inşallah sen de tez zamanda anne olursun...bize de umut olursun..
çok öptüm seni..ben çıkıyorum şimdi grip rahat vermiyor:(
kendine iyi bak...

Back
X