Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))) sizde tedaviyi çok ertelemeyin bizimkilere arkadaş lazım :))

aslında senin anlattıklarınla korkum azalıyor bugün 3.günüm dr gideyim dedim sadece kan testi yaptırdım sorun yoktu eşimede taptırdım fsh yerlerdeydi klomen mlomen yok ya ben karışığım bir rahim filmi çektireyim diyorum bir aşılama diyorum yok ilkbaharda direk tüp diyorum önce teyzoş olayım sonra ...

selam arkadaslar.. cokkkk uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim...o kadar cok özledimki sizleri anlatamam..

en son türkiyeye tatile giderken ayrilmistik o zamandan sonra bir turlu vakit bulup gelemedim...gelir gelmez ise basladim..malesef eskisi kadar vaktim olmuyor evde pc basinda oturmaya.

tatilim guzel ama baya bi yorucu gecti...esimi bir turlu ikna edip doktora falan götüremedim:( zar zor bi test yaptirdik malesef sonuc gene sifir cikti:( bende ondan sonra herseyi biraktim...kendisi hic gayret etmeyince bende tek basima mucadele etmekten yoruldum..

su aralar zaten icimden de biseyler yapmak gelmiyor...kendimi ise verdim o sekilde rahatliyorum..bakalim zaman ne gösterecek..inanin bende hic bilmiyorum...

FUNDACIM senin bu yolda kazandigin basari ve azmin beni inanilmaz mutlu etti....yazilarini okurken mutluluktan agladim...o kadar cokkkkkkkkkkkk sevindim ki sanki kendim baslamis kadar mutluyum...insallah rabbim en kisa zamanda hayirli bir sonucla evlatlarina kavusturur...cani gönilden istiyorum..
rabbim sana da enisteme de güc kuvvet ve bolllllllllll mutluluk versin...hayirli sonuclarla mutlulugunuz artsin insallah...
butun dualarim seninle guzel kardesim...uzun zaman sonra seni bu kadar ilerlemis görmek beni cok azimlendirdi..darisi basimiza insallah... rabbim butun kudretiyle yaninda olsun,,bebislerin sana tutunsun hic birakmasin fundacim....
teyze olacagim insallah sayende....

melisim sende görüsmeyeli tedavi görmüssün ama uzulme kardesim rabbim herseyin hayirlisini biliyor..demekki su anda daha zamani degilmis..bundan sonraki insallah seni de enisteyi de cokkkkkk mutlu etsin...hersey de bi hayir vardir rabbim buyuktur melisim...
hele bi kendinizi toparlayin cok da fazla ara vermeden kaldigin yerden devam edin... inaniyorum melisim bizde bir gun insallah anne olacagiz...seni cokkkk öpüyorum dualarimdasin..

hepinizi cok özledim hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz

yadem yadem :21::21::21::21::21::21::21::21:

aaaa olmazmı cnm ben anestezi sırasını beklerken gideyimde 2. iğnemide hemşireye yaptırayım dedim hemşire ne dersin beyenirsin biz size öğrettik siz kendiniz yapıcaksınız dedi ısrarlarıma rahmen yapmadı uyusssss. bende gittim wc de kendim yaptım iyide oldu öğrenmiş oldum cnmda yanmadı ;)))))bugün dünden daha iyiyiym dün ilk günün stresi ilk iğnesi beni etkilemişti bugün no problem ;)))

Allahından bulsun ne diyeyim :((
bende daha rahatım ilk günlerde eşim yapabilecekmi diye korkuyordum ama çok şükür sorun yok,atlatıcaz inşallah bugünleri :))

aslında senin anlattıklarınla korkum azalıyor bugün 3.günüm dr gideyim dedim sadece kan testi yaptırdım sorun yoktu eşimede taptırdım fsh yerlerdeydi klomen mlomen yok ya ben karışığım bir rahim filmi çektireyim diyorum bir aşılama diyorum yok ilkbaharda direk tüp diyorum önce teyzoş olayım sonra ...

korkmana gerek yok hayatım,inan iğneler korktuğumuz gibi değil,vurulurken sinek sokması gibi sonradan da biraz acısı var ama inan korkulacak birşey değil,

bugün ne yaptım biliyormusun dolapları düzeltmiştim,baktım bebeğimiz olursa diye aldığımız tshirtü buldum,sonra yine minicik bir çorap almışım onları çıkarttım, sevdim biraz,içinde bebeğimin kollarını ayaklarını hayal ettim :)) düşünmesi bile zevkli,tek sorun 1 tane almnışız :)) şimdi gidip 2. almak lazım :)) daha iğne aşamasındayım ama ikiz fikrine çok alıştım

merhaba kızlar
tedavideki arkadaşlar inşallah burada hayırlı haberlerinizi alır seviniriz beraber

korkmana gerek yok hayatım,inan iğneler korktuğumuz gibi değil,vurulurken sinek sokması gibi sonradan da biraz acısı var ama inan korkulacak birşey değil,

bugün ne yaptım biliyormusun dolapları düzeltmiştim,baktım bebeğimiz olursa diye aldığımız tshirtü buldum,sonra yine minicik bir çorap almışım onları çıkarttım, sevdim biraz,içinde bebeğimin kollarını ayaklarını hayal ettim :)) düşünmesi bile zevkli,tek sorun 1 tane almnışız :)) şimdi gidip 2. almak lazım :)) daha iğne aşamasındayım ama ikiz fikrine çok alıştım

ay cnm benim ne güzel anlatmışsın rabbim güzel gönlüne göre versin

ay cnm benim ne güzel anlatmışsın rabbim güzel gönlüne göre versin

hayatım inşallah hepimiz o günleri yaşarız,minicik ayaklarını,minicik ellerini severiz,tombiş enselerinden öperiz,ahh arunam yaaa çok heveslendim ben,hastane çıkışlarına bayıldım,ikiz bebek arabaları herşey çok güzel

hayatım inşallah hepimiz o günleri yaşarız,minicik ayaklarını,minicik ellerini severiz,tombiş enselerinden öperiz,ahh arunam yaaa çok heveslendim ben,hastane çıkışlarına bayıldım,ikiz bebek arabaları herşey çok güzel

cnm ah düşün arabalarında bebişler sürüyorsun deniz kenarında biri erkek diğeri kız hayal etmesi bile içimi ısıttı şu dünyadaki herşeyi güzelleştirdi bu ay çoook dua edelim

Fundacim cansunidacim bakıyorum karşılıklı yapıyorsunuz iğneleri :))) hadibakalim Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah cümlemize nasip etsin :(

amin cnm inş herkezin bebeği olur. göbek iğneleri çok basitmiş ;) iğnelerimiz ne büyük tesadüfki denk geldi fundayla. sizin tedaviniz hangi aşamada inş. herşey güzel olur hepimiz için.

iyi aşkım çok şükür,ben çamaşır asmaya gittiğimde çıkmışsın galiba karşılaşamadık :((

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR FUNDAM HELEDE SENİN GÜZEL HABERLERİNİ OKUDUKÇA DAHADA İYİ OLUYORUM...DARISI BASIMIZA İNSALLAH TABİ TÜM BENİM GİBİ BEKLEYEN ARKADASLARIMA.DÜN KARSILASAMADIK MALESEF SENİNLE...SEN NELER YAPIYORSUN ÇİÇEĞİM NASILSIN,EŞİNLE ARAN NASIL TEDAVİ SÜRECİNDESİNİZ ŞİMDİ EŞİNİNDE İÇİ İÇİNE SIĞMIYORDUR EMİNİM.FUNDAM DUA OKUYORDUK EN SON BENDE KALMISTI Bİ EL ATSANDA LİSTEYİ BİTİRİP BASTAN BASLASAK MALUM TEDAVİ SÜRECİNDE OLAN SİZİN GİBİ ARKADASLARIMIZIN DUAYADA İHTİYACI VAR.ÇOK ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM SENİ:nazar:

amin cnm inş herkezin bebeği olur. göbek iğneleri çok basitmiş ;) iğnelerimiz ne büyük tesadüfki denk geldi fundayla. sizin tedaviniz hangi aşamada inş. herşey güzel olur hepimiz için.

Amiiinnnn... Biz ikinci denememiz için çıktık yola bakalım bu sefer Kaan hocayla beraberiz ilaç tedavisine başladık Ocak ayinda da görüşmemiz var doktorla bakalım??? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu çok farklı bir acı :(((

merhaba sanırım sizdede aynı sorun var,geçmiş olsun inşallah en kısa sürede sizde şifa bulursunuz,

öncelikle iyi bir doktor bulduk,eşim kaan aydosun hastası ve doktorun dediklerini harfiyen uygulamaya çalıştık,
bitkisellere çok önem verdim,eşimi bu konularda ikna etmek ve bitkiselleri kullandırmak zor oldu ama çok şükür kavga döğüşte olsa kullandı,

sigarayı bıraktı ve birazda kilo verdi,ayrıca elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,

bitkiseller derken hemen hemen duyduğum herşeyi yedirdim ve içirdim diyebilirim,eşimde hormon bozukluğu vardı bu yüzden dişi ısırgan otu çayı yapmıştım, sonra demir dikeni çayını kullandı,balla karşım aldık 5 kutu felan bitirmiştir herhalde macunlardan,sonra badem,fındık,kabak çekirdeği vs. Faydalı duyduğum herşeyden verdim, bir ara yine kavun çekirdeği yağı içirdim,sonra çörek otu yedirdim,hurma yedi, arginmax men, selenyulu e vitamini,omega 3, c vitamini kullandı,sanırım 1,5 aydır felanda proxeed plus kullanıyor, ve en önemlisi rabbim ol dedi galiba yoksa bizden çok daha uzun zamandır uğraşanlar var,çok şükür biz şanslı çıktık

aklıma gelenleri yazdım,birde kırmızı etten uzak durdu,çok fazla tüketmedik

saol canım teşekkür ederim...allah razı olsun...
Umarım biz de olumlu netice alırız...allah kimsenin kucağını boş bırakmasın...

senin yazdıklarından sonra zaten tüp bebek düşünen bir tanıdığa süleymaniyeyi tavsiye ettim ama çok fazla detaya giremedim çünkü bizim tüp bebek tedavisi gördüğümüzü bilmiyor kimse,sadece gazetede okudum süleymaniye hem iyi hemde uygunmuş dedim,

inşallah 9 ay 10 günüde sağlıkla bitirip bebişini kucağına alır,sağlıkla büyütürsün

inşallah herkese nasip olur.

İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR FUNDAM HELEDE SENİN GÜZEL HABERLERİNİ OKUDUKÇA DAHADA İYİ OLUYORUM...DARISI BASIMIZA İNSALLAH TABİ TÜM BENİM GİBİ BEKLEYEN ARKADASLARIMA.DÜN KARSILASAMADIK MALESEF SENİNLE...SEN NELER YAPIYORSUN ÇİÇEĞİM NASILSIN,EŞİNLE ARAN NASIL TEDAVİ SÜRECİNDESİNİZ ŞİMDİ EŞİNİNDE İÇİ İÇİNE SIĞMIYORDUR EMİNİM.FUNDAM DUA OKUYORDUK EN SON BENDE KALMISTI Bİ EL ATSANDA LİSTEYİ BİTİRİP BASTAN BASLASAK MALUM TEDAVİ SÜRECİNDE OLAN SİZİN GİBİ ARKADASLARIMIZIN DUAYADA İHTİYACI VAR.ÇOK ÇOK ÇOK ÖPÜYORUM SENİ:nazar:

haklısın hayatım çok tembellik yaptım,aslında ipin ucunu kaçırınca tutması biraz zor oldu,yoksa dua zincirimiz ne güzel gidiyordu,hangi tarihte kalmıştı hiç hatırlmaıyorum ama bakıcam inşallah,bu hafta başlamaya çalışıcam

ben iş-ev-annemler-IVI arasında mekik dokuyorum :)) yarın sabah inşallah doktorda randevum var,sanırım iğnelerin sonucuna bakacak doktor,inşallah herşey yolundadır,çok fazla aklıam gteirmemeye çalışıyorum,

eşimde dediğin gibi çok heyecanlı,sperm sayısı arttığı içinde çok mutlu,çok şükrediyor,bizim aramızı sorarsan......... aynı evde yaşıyoruz işte

canım eşinin sperm çıkışı olur ve tedaviniz başlar inşallah, bu günleri sizde görürsünüz,hatta daha iyi günleriniz olsun,herşeye rağmen insanın içi umut doluyor

bende seni kocamnnnnnnnnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmm

Amiiinnnn... Biz ikinci denememiz için çıktık yola bakalım bu sefer Kaan hocayla beraberiz ilaç tedavisine başladık Ocak ayinda da görüşmemiz var doktorla bakalım??? Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu çok farklı bir acı :(((

KAan hoca süppperrrrr,inşallah sizde Kaan hocanın yanından mutlu ayrılırsınız

Back
X