selam arkadaslar.. cokkkk uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim...o kadar cok özledimki sizleri anlatamam..
en son türkiyeye tatile giderken ayrilmistik o zamandan sonra bir turlu vakit bulup gelemedim...gelir gelmez ise basladim..malesef eskisi kadar vaktim olmuyor evde pc basinda oturmaya.
tatilim guzel ama baya bi yorucu gecti...esimi bir turlu ikna edip doktora falan götüremedim

zar zor bi test yaptirdik malesef sonuc gene sifir cikti

bende ondan sonra herseyi biraktim...kendisi hic gayret etmeyince bende tek basima mucadele etmekten yoruldum..
su aralar zaten icimden de biseyler yapmak gelmiyor...kendimi ise verdim o sekilde rahatliyorum..bakalim zaman ne gösterecek..inanin bende hic bilmiyorum...
FUNDACIM senin bu yolda kazandigin basari ve azmin beni inanilmaz mutlu etti....yazilarini okurken mutluluktan agladim...o kadar cokkkkkkkkkkkk sevindim ki sanki kendim baslamis kadar mutluyum...insallah rabbim en kisa zamanda hayirli bir sonucla evlatlarina kavusturur...cani gönilden istiyorum..
rabbim sana da enisteme de güc kuvvet ve bolllllllllll mutluluk versin...hayirli sonuclarla mutlulugunuz artsin insallah...
butun dualarim seninle guzel kardesim...uzun zaman sonra seni bu kadar ilerlemis görmek beni cok azimlendirdi..darisi basimiza insallah... rabbim butun kudretiyle yaninda olsun,,bebislerin sana tutunsun hic birakmasin fundacim....
teyze olacagim insallah sayende....
melisim sende görüsmeyeli tedavi görmüssün ama uzulme kardesim rabbim herseyin hayirlisini biliyor..demekki su anda daha zamani degilmis..bundan sonraki insallah seni de enisteyi de cokkkkkk mutlu etsin...hersey de bi hayir vardir rabbim buyuktur melisim...
hele bi kendinizi toparlayin cok da fazla ara vermeden kaldigin yerden devam edin... inaniyorum melisim bizde bir gun insallah anne olacagiz...seni cokkkk öpüyorum dualarimdasin..
hepinizi cok özledim hepinizi cok seviyorum iyiki varsiniz