Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fundam benim canım arkadasım işin rast gitsin insallah.bi sürü kaliteli yumusun olur umarım...aklım sende bilesin,tabi dualarımda:71:

kızlar eve geldim ama kendime yeni geldim, sabah10da randevumuz vardı ama trafiğe yakalanmayalım diye erken çıktık 8:30 da galiba ordaydık, rahat rahat hazırlandık, 10 da beni ameliyathaneye aldılar,toplamda yarım saat felan sürdü galiba uyanır uyanmaz ilk sorum kaç yumurta toplandı oldu, 7 adet toplanmış, sonra beni odaya aldılar eşimi çağırdılar eşimde sperm verdi,odamızda iki saat kadar dinlenip çıktık,

sonuç olarak akşam IVIyi aradı eşim ve sperm tahlilinin sonucunu sordu,sayı 2 milyona düşmüş :(( morfoloji ve hareketlilikte çok iyi değil demişler, o kadar heyecan yaptı ki garibim sperm sayısı etkilenmiş ,zaten odada ben hazırlanırken eşimin kalbi çıkacak gibi çarpıyordu ,dışardan bile belliydi,

daha sonrada erdal bey aradı beni, 7 yumurtadan 6 tanesini kulanabilmişler,yumurtalarım için çok kaliteli diyemem dedi ama çok kötüde değil dedi, yarın öğlende beni arayıp bilgi verecekler,inşallah herşey yolunda giderse cumartesi günü bebişlerime kavuşucam,ondan sonrada 10-15 günlük bir bekleme dönemi,çok stresli bu işlerrr çoookkkkk,

Rabbim hepimiz hakkında hayırısını nasip etsin,az önce eşime "şimdi bizim bebişler orda ve biz burda hiçbirşey yapamıyoruz" diyordum,inşallah yavrularımıza kavuşabiliriz,

fundam benim canım arkadasım işin rast gitsin insallah.bi sürü kaliteli yumusun olur umarım...aklım sende bilesin,tabi dualarımda:71:

sağol canım Allah razı olsun, eve geldikten sonra uyumuşum yeni uyandım ,zamansız uyuduğum için pek kendimde değilim ama çok şükür fazla bir ağrım yok,inşallah hayatım sizin tedavide başarılı olur ve bu günleri siizde yaşarsınız

arkadaşlar yazdıklarınızı okumaya çalıştım,dualarınız için çok sağolun,inşallah rabiim hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder, hafta sonu inşallah rahat rahat okuyup herkese cevap vermeye çalışıcam

kızlar eve geldim ama kendime yeni geldim, sabah10da randevumuz vardı ama trafiğe yakalanmayalım diye erken çıktık 8:30 da galiba ordaydık, rahat rahat hazırlandık, 10 da beni ameliyathaneye aldılar,toplamda yarım saat felan sürdü galiba uyanır uyanmaz ilk sorum kaç yumurta toplandı oldu, 7 adet toplanmış, sonra beni odaya aldılar eşimi çağırdılar eşimde sperm verdi,odamızda iki saat kadar dinlenip çıktık,

sonuç olarak akşam IVIyi aradı eşim ve sperm tahlilinin sonucunu sordu,sayı 2 milyona düşmüş :(( morfoloji ve hareketlilikte çok iyi değil demişler, o kadar heyecan yaptı ki garibim sperm sayısı etkilenmiş ,zaten odada ben hazırlanırken eşimin kalbi çıkacak gibi çarpıyordu ,dışardan bile belliydi,

daha sonrada erdal bey aradı beni, 7 yumurtadan 6 tanesini kulanabilmişler,yumurtalarım için çok kaliteli diyemem dedi ama çok kötüde değil dedi, yarın öğlende beni arayıp bilgi verecekler,inşallah herşey yolunda giderse cumartesi günü bebişlerime kavuşucam,ondan sonrada 10-15 günlük bir bekleme dönemi,çok stresli bu işlerrr çoookkkkk,

Rabbim hepimiz hakkında hayırısını nasip etsin,az önce eşime "şimdi bizim bebişler orda ve biz burda hiçbirşey yapamıyoruz" diyordum,inşallah yavrularımıza kavuşabiliriz,

arkadasım cok sukur kı yumurtaların kullanılıyo cogu sen spermı derd etme
onemlı olan bebıslerın sana gelıp dokuzzzzzzzzz ay sende kalmaları
allh kolaylıkla atlatasın o 10 15 gunuu cnm:49:

inşallah herşey yolunda gider dualarımız seninle sabah namaz kıldığımda aklıma geldin ve dua ettim senin için...
valla allahım nasip ettikten sonra kaliteye falan bakmıyor bu iş sen bunları çok iyi biliyorsun... benim eşimin tezyesinin kocası da azospermdi onun 3-4 tane çıkıyormuş ama ölü olarak içinden tek bir tane canlı olanı buldular ve yumurtayı döllediler ve tuttu da 20 yıl sonra çocuğu oldu şuan 9 yaşında...
demek ki rabbim vermek istesin hiç birşey engel değil....
moralinizi yüksek tutun hayırlısı neyse o olsun herşeye hazırlıklı olun ki olumsuz birşeyde çok yıpratmayın kendinizi... akıl vermiyorum ne biliyim sadece içimden öyle geldi öyle diyorum :)
inşallah bebeklerine kavuşursun bize de umut olursun... allahım hayırlısını versin diyorum canım bu arada geçmiş olsun :16:

canım allaha şükür bunu da atlattın...
sen merak etme rabbim nasip ettiyse herşekilde gelir sana bebişlerin...
allahın izniyle herşey yolunda gidecek ve 10-15 gün sonra güzel haberini alıcağız :49:
9 ay sonrada ikiz yiğenlerimiz gelir artık sağlıcakla :emir_bebek::emir_bebek:
dualarımız hep seninle canım allah yardımcınız olsun :16:

fundacım inşallah rabbim evladına hayırlısıyla kavuşmanı nasip etsin.hadi bakalım hepimize umut olucaksın inşallah hamileyim diye çığlık atacaksın inşallah rabbim yüzüne gülecek inşallah

kızlar basit bir yöntemle inferiliteyi yendim başılığına bi bakarmısınız bi ilaçtan bahsediyolar.
baharcım sende almışsın galiba bu ilaçtan nedir bi anlatsana bana anlamadım ben bu ilaçı.
gercekten işe yarıyormu bu ilaç?

cnm benim çok heyecanlıyım senin için bebişlerine kavuşmana ne kaldı:46:

arunam Rabbim yardımcınız olsun,inşallah eşin en kısa sürede şifa bulur,dün seni arayacaktım işlere öyle bir dalmışım ki unuttum kusura bakma bugün inşallah aramaya çalışıcam,eşin çok iyi bir insan,kalbi temiz sende öylesin inanıyorumki cuma gün güzel sonuçlar nalacaksınız inşallahhhhhh,bu hormon ilaçları hepimizi maffetti :(( Rabbim hepimize yardımcı olsun,eşimde sanırım bugünden sonra ağzına vitamin felan sürmez, çoooook öpüyorum,Allaha emanet olun

canım arkadaşım bende yoğunluktan ve yorgunluktan arayamadım saat 7 de iğnemiz var o biraz sersemletiyor saat 10 da ilaç cnm bugün hep aklımdaydın hep dua ettim inşallah gelecek meleklerin

Fundacım,forumda eskisi kadar zaman geçiremiyorum ama tedaviye başlamışsın,inşallah çok güzel sonuçlar alırsın..
Meliscim bizim sonuçlarımız yükseldi ama çok fazla yükselmedi, sperm sayısı 12 milyona ulaştı, hızlı hareketli de %30 olmuş ama morfolojisi düzeldi mi bilmiyoruz. çünkü testte morfoloji yoktu. Bizim için asıl önemli olan morfolojiydi aslında. Artık yapıcak bişey kalmadı beklemekten başka, olmazsa tüp bebek deneriz tekrar ne yapalım, kaderde bunları yaşamamız varmış. 41 meryem suresi okumaya başlayacağım,fetih ve rahman suresiyle birlikte. dua etmekten başka yapıcak bişey kalmadı..

kızlar basit bir yöntemle inferiliteyi yendim başılığına bi bakarmısınız bi ilaçtan bahsediyolar.
baharcım sende almışsın galiba bu ilaçtan nedir bi anlatsana bana anlamadım ben bu ilaçı.
gercekten işe yarıyormu bu ilaç?

canım bahsettiğin topiğin ilk sayfasını okursan aris ayrıntılı bi şekilde anlatmış daha açıklayıcı olur...
işe yarıyor mu kesin bişey yok öyle olduğu söyleniyor...
benim kocişte 1 şişe içti bu tentürden..
inş kullananlara şifa olur...

meraba sizlere bir sorum olucaktı
benim ablamında bebeği olmuyor eniştemin sperm sayısı sıfırmış
şuan tedaviye başladılar ama yaşlarıda küçük değil ablam 32 eniştem 37
sperm sayısı o olup tedaviye sonuç veren varmı yada yaşları etkilermi tedaviyi
alahımdan tek dileği bütün herkeze bebek nasip etsin

kızlarbi arkadaş eşi azosperm olanlar burada dertleşelim topiğinde demişki
sperm üretmeyen testislerde kanser riski çok çok fazla..
3-5 yılda bi patolojiye görünmeleri gerekiyo.
buzamana kadar araştırıyorum iç böyle bişey duymadım.
sizin bu konuda bilginiz varmı?
bunu duyunca bi garip oldum..
akşamdan beri aklımdan çıkmadı..
lütfen bilgisi olan bişeyler yazabilirmi...

cok cok cok gecmiş olsun fundam.insallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur sen o yüce duyguya kavusursun bizde teyzoş oluruz:))bide sana bişi diycem transverden sonra nasıl yapacaksın yani iş durumunu fln?yatıp dinlenmen gerekiyormu 12 gün boyunca:44: bizim bi tanıdık tüp yaptırmıstı kadını battaniye arasında cıkarttılar evine ve hiç kıpırdamadan yattı şimdi çok şükür ikiz kızları var.bazılarındada duyuyorum sadece transver oldugu gün dinleniyor ertesi gün ağır işler yapmamak kaydıyla işe baslıyorlar:44:

Funda inşallah pozitif sonuç alırsın bol bol dua et bu 15 günlük süreçte.Rabbim yüzünü güldürsün..

meraba sizlere bir sorum olucaktı
benim ablamında bebeği olmuyor eniştemin sperm sayısı sıfırmış
şuan tedaviye başladılar ama yaşlarıda küçük değil ablam 32 eniştem 37
sperm sayısı o olup tedaviye sonuç veren varmı yada yaşları etkilermi tedaviyi
alahımdan tek dileği bütün herkeze bebek nasip etsin

canım kadında ysş önemlidir ama erkekte çok sorun olmaz
eniştene tese yapılır eğerki tesede sperm bunursa tüp bebk yapılır ama bundan önce bu işte iyi olan üroloğlar var onlarda tedvai olup azda olsa sprm çıkışı yakalayanlar var inşşşş ablan (tüm arkadaşalrım )daha fazla beklemez

arkdaşlar bugün IVIden erdal bey aradı ,3 adet yumurta döllenmiş,yarın tekrar arayacaklar ve ne durumda olduklarını söyleyecekler,inşallah Rabbim yardım ederde iki tanesi dayanır ve ikizlerime kavuşurum,iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,lütfen dualarda unutmayın,hepinizi öpüyorummm

aruna dün akşamdan beri seni arıyorum ama ulaşamadım malesef,dün çaldı açılmadı bugünse hep kapalı,inşallah herşey yolundadır

Back
X