Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok cok cok gecmiş olsun fundam.insallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur sen o yüce duyguya kavusursun bizde teyzoş oluruz:))bide sana bişi diycem transverden sonra nasıl yapacaksın yani iş durumunu fln?yatıp dinlenmen gerekiyormu 12 gün boyunca:44: bizim bi tanıdık tüp yaptırmıstı kadını battaniye arasında cıkarttılar evine ve hiç kıpırdamadan yattı şimdi çok şükür ikiz kızları var.bazılarındada duyuyorum sadece transver oldugu gün dinleniyor ertesi gün ağır işler yapmamak kaydıyla işe baslıyorlar:44:

canım bu akşam izne çıktım 1 hafta izinli olucam inşallah ,doktorun söylediğine göre bir iki gün dinlemem yeterliymiş ama ben 1 hafta yatmayı düşünüyorum,inşallah herşey yolunda gider,bugün dahada çok heyecanlanmaya başladım,

kızlar eve geldim ama kendime yeni geldim, sabah10da randevumuz vardı ama trafiğe yakalanmayalım diye erken çıktık 8:30 da galiba ordaydık, rahat rahat hazırlandık, 10 da beni ameliyathaneye aldılar,toplamda yarım saat felan sürdü galiba uyanır uyanmaz ilk sorum kaç yumurta toplandı oldu, 7 adet toplanmış, sonra beni odaya aldılar eşimi çağırdılar eşimde sperm verdi,odamızda iki saat kadar dinlenip çıktık,

sonuç olarak akşam IVIyi aradı eşim ve sperm tahlilinin sonucunu sordu,sayı 2 milyona düşmüş :(( morfoloji ve hareketlilikte çok iyi değil demişler, o kadar heyecan yaptı ki garibim sperm sayısı etkilenmiş ,zaten odada ben hazırlanırken eşimin kalbi çıkacak gibi çarpıyordu ,dışardan bile belliydi,

daha sonrada erdal bey aradı beni, 7 yumurtadan 6 tanesini kulanabilmişler,yumurtalarım için çok kaliteli diyemem dedi ama çok kötüde değil dedi, yarın öğlende beni arayıp bilgi verecekler,inşallah herşey yolunda giderse cumartesi günü bebişlerime kavuşucam,ondan sonrada 10-15 günlük bir bekleme dönemi,çok stresli bu işlerrr çoookkkkk,

Rabbim hepimiz hakkında hayırısını nasip etsin,az önce eşime "şimdi bizim bebişler orda ve biz burda hiçbirşey yapamıyoruz" diyordum,inşallah yavrularımıza kavuşabiliriz,

arkdaşlar bugün IVIden erdal bey aradı ,3 adet yumurta döllenmiş,yarın tekrar arayacaklar ve ne durumda olduklarını söyleyecekler,inşallah Rabbim yardım ederde iki tanesi dayanır ve ikizlerime kavuşurum,iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,lütfen dualarda unutmayın,hepinizi öpüyorummm

aruna dün akşamdan beri seni arıyorum ama ulaşamadım malesef,dün çaldı açılmadı bugünse hep kapalı,inşallah herşey yolundadır

canım çoksevindim herşey yoılunda gidiyor allahın izniyle.
bundan sonrasıda inşallah çook güzel olacak bebişlerinin kalp atışlarını duyacaksın. bizi mutlu edeceksin.
heyecanla senden gelecek güzel haberleri bekliyorum. inşallah herşey çook güzel olacak dualrım seninle...

arkdaşlar bugün IVIden erdal bey aradı ,3 adet yumurta döllenmiş,yarın tekrar arayacaklar ve ne durumda olduklarını söyleyecekler,inşallah Rabbim yardım ederde iki tanesi dayanır ve ikizlerime kavuşurum,iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,lütfen dualarda unutmayın,hepinizi öpüyorummm

aruna dün akşamdan beri seni arıyorum ama ulaşamadım malesef,dün çaldı açılmadı bugünse hep kapalı,inşallah herşey yolundadır

canım birkaç gündür giremiyordum oooo neler olmuş neler :)) çok sevindim hayırlı olsun inşallah muradınıza erersiniz inşallah inşallah rabbim kavuştursun.. Ben bu hafta çok yoğunum ama sırf seni merak ettiğim için girmeye çalışıcam :) inşallah haftasonu güzel haberlerini alırımm veeeee 15 gün sonrada gelsin pozitif sonuçlar :emir_bebek::emir_bebek:

arkdaşlar bugün ıvıden erdal bey aradı ,3 adet yumurta döllenmiş,yarın tekrar arayacaklar ve ne durumda olduklarını söyleyecekler,inşallah rabbim yardım ederde iki tanesi dayanır ve ikizlerime kavuşurum,iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,lütfen dualarda unutmayın,hepinizi öpüyorummm

eh cnm hayırlı olsun cogu gıttı azı kaldı
hadı ıkızler gelsın:13::13:

arkdaşlar bugün IVIden erdal bey aradı ,3 adet yumurta döllenmiş,yarın tekrar arayacaklar ve ne durumda olduklarını söyleyecekler,inşallah Rabbim yardım ederde iki tanesi dayanır ve ikizlerime kavuşurum,iyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim,lütfen dualarda unutmayın,hepinizi öpüyorumm

canım benim hadi gözün aydın negüzel herşey yolunda gidiyor allaha şükür...
inş ikiside yerleştirilir ve 10-15 gün sonra güzel haberlerini alırız :49:
bu güzel dönemin her anını bizde sabırsızlıkle bekliyoruz...
bebişlerinin kalp atışlarını duyacağın tekmelerini hissedeceğin sağlıcakla kucağına alacağın günlerde gelecek hayırlısıyla :16:
dualarımız hep seninle canım benim allah yardımcınız olsun :54::54::54:

Son düzenleme:
fundacım tedaviniz hayırlı olsun canım.....
çok sevindim inan bu aşamaya gelmeniz bile harika bi durum.Allahım bize de nasip etsin hayırlısıyla.
herşeyin gönlüne göre olmasını diliyorum gerçekten bunu fazlasıyla hakettin çünkü..
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..kimseyi bu mücadelede boynu bükük bırakmasın..
kimsenin evledında kucağında kalmasın gözümüz..kucaklarımızı doldursun Yaradanım...
açılışı sen yap sonra biz dökülelim peşinden ne dersin:34:
arunayla husmehle esrayla baharla kızların hiçbiriyle irtibat halinde değilim ya:14:
hepsini özledim....ama girince kimseyi bulamıyorum zaten pek giremiyorum..kızlar hepinizi öptüm..geri sayfaları okumaya vaktim olmuyor..inşallah hepinizin hayatı yolunda gidiyordur...

çok sevindim inan bu aşamaya gelmeniz bile harika bi durum.Allahım bize de nasip etsin hayırlısıyla.
herşeyin gönlüne göre olmasını diliyorum gerçekten bunu fazlasıyla hakettin çünkü..
Rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın..kimseyi bu mücadelede boynu bükük bırakmasın..
kimsenin evledında kucağında kalmasın gözümüz..kucaklarımızı doldursun Yaradanım...
arunayla husmehle esrayla baharla kızların hiçbiriyle irtibat halinde değilim ya:14:
hepsini özledim....ama girince kimseyi bulamıyorum zaten pek giremiyorum..kızlar hepinizi öptüm..geri sayfaları okumaya vaktim olmuyor..inşallah hepinizin hayatı yolunda gidiyordur...

bebekimmm bizde seni çok özlüyoruz inan :70:
ama okadar yoğunsun ki girememen çok normal canım benim...
sen sıkma canını güzel haberler alırsak senide bilgilendiririz biz :34:
allaha şükür şimdilik herşey yolunda...
23 aralıkta kociş genartta sperm testi yaptıracak demiştim ya 2 hafta var ama bizi şimdiden heyecan bastı :18:
inş güzel haberler alırız bakalım hayırlısı...
bende seni çok öptüm bebekimmm kendine iyi bak görüşmek üzere :54::54::54:

bebekimmm bizde seni çok özlüyoruz inan :70:
ama okadar yoğunsun ki girememen çok normal canım benim...
sen sıkma canını güzel haberler alırsak senide bilgilendiririz biz :34:
allaha şükür şimdilik herşey yolunda...
23 aralıkta kociş genartta sperm testi yaptıracak demiştim ya 2 hafta var ama bizi şimdiden heyecan bastı :18:
inş güzel haberler alırız bakalım hayırlısı...
bende seni çok öptüm bebekimmm kendine iyi bak görüşmek üzere :54::54::54:

iyi haberlerini bekliyoruz....biz de yaptırcaz inşallah yine umutta...bakalım ne olacak çıkacak mı?üç beş de çıksa umut doğacak ama bakalım artık Allah büyüktür.
yine grüşürüz canım...kendine dikkat et....

iyi haberlerini bekliyoruz....biz de yaptırcaz inşallah yine umutta...bakalım ne olacak çıkacak mı?üç beş de çıksa umut doğacak ama bakalım artık Allah büyüktür.
yine grüşürüz canım...kendine dikkat et....

saol canım inş sizde güzel haberler alırsınız allah yardımcınız olsun...

cnm bende seni çok özledim bugün fundamla uzun uzun konuştum eşimde bakıyor dostluğumuzun güzelliğine eşimin rahatsızlığına çözüm arıyorum fundam sperm dondursana dedi aklıma hiç gelmemişti yarın kalp cerrahımıza soracağız sen nsl hala yoğunmusun

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Sevgili arkadaşlar,
"Dondurulmuşlar ile Şansını Deneyecekler" topic'inde "http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/358039-dondurulmuslarla-sansini-deneyecekler-647.html" Biz; SUDENAZ222, BLOWHE25, NURME, WİSH_, TOOBE, LAVİNİALAVİNİA, SEVDAMMMMM, KDR, NİLÜFERBAHAR, OLACAKOLACAK, EFEYLÜL, TUHA2014, PETEL_UNAL, SYE olarak kendimiz, transferi yapılmış olan arkadaşlarımız, tedavi sürecindeki bebek isteyen arkadaşlarımız ve bebek sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımız için 15.000 İhlas, 4444 Salat- Tefriciye, 313 Ayetel Kürsi okuduk.
AMİN DER MİSİNİZ? ;
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onlari vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİ OLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
EL - FATIHA

fatihamı okudum canı gönülden amin dileyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin rabbim

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

Sevgili arkadaşlar,
AMİN DER MİSİNİZ? ;

EL - FATIHA

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar :)
bugün çalışmıyorum ve evdeyim,biraz temizlik yapayım dedim ama temizliğe başlamadan önce bakayım arkadaşlarım neler yazmışlar neler yapmışlar dedim,bir kaç gündür yoğunluk nedeniyle kimseye cevap yazamamıştım,inşallah şimdi herkese cevap yazmaya çalışıcam,

bugün öğlen gibi erdal bey arayacak büyük bir merak ve heyecanla bekliyorum inşallah hayırlı güzel haberler alırım

canım önemli olan sayısı değil kalitesi...
allahın izniyle senin yumurtaların çok kaliteli olacak ve güzelce döllenip seni hamiş yapacaklar :49:
inan bende merakla bekliyorum senden gelecek güzel haberleri...
rabbim gönlünden geçen herşeyi nasip etsin sana :16:

dua etmez olur muyuz tatlım senden güzel haberler alıcaz ki bizde mutlu olucaz...
aklıma geldikçe dua ediyorum senin için rabbim kabul etsin inş...

baharcım öğlene kadar zaman nasıl geçecek bilmiyorum,hayatımda hiçbir telefonu bu kadar merakla beklememiştim,inşallah güzel haberlerle biran önce arar erdal bey,duaların için çok sağol Allah razı olsun,Rabbim binkat fazlasıyla senide mükafatlandırsın,

Back
X