- 17 Nisan 2011
- 17.449
- 136
- 413
herkese merhaba,
arkadaşlar malesef sonucu henüz öğrenemedim,geç oldu ama inşallah iyi sonuçlar alırım,
dün gece merakıma yenik düştüm ve eşime gidip tahlil yaptıralım dedim,beyefendi yerinden kalmak istemediği için doktor 21inde yaptırın dedi yarın yaptırırız dedi,neyse sabah ilk işim şişli etfalin polikliniğine gitmek oldu ve sürprizzzz doktorlar grevdeymiş...buyur burdan ye derler ya,neyse gittim 2 özel lab. hamilelik testinin ücretini sordum biri 63 tl diğeri 75 tl dedi,tabi ben iyice gerildim ve dün akşam yaptırmaya gitmediğimiz için eşime karşı öfke patlaması yaşadım, neyse sonuç olarak işlerimi ayarladım ve birez erken çıkıp eve yakın özel bir hastaneye geldim ve kan verdim ,sgklı olduğum için 22 tl aldılar ,2.5 saat sonra sonuçlar çıkacakmış 1,5 saati geçti bende artık merakla bekliyorum,sonuçları alınca (inşallah iyi olur) hemen yazıcam
DUALARINIZ İÇİN ÇOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİM...ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, İNŞALLAH BİRGÜN HEP BİRLİKTE SİZLERİNDE SONUÇLARINIZI BEKLERİZ VE ARAMIZDAKİ HAMİLE SAYISI ARTAR
ben şimdi gidip namazımı felan kılayım sonra tekrar gelmeye çalışıcam,malum eşime kızgın olduğum için zaten bu akşam onunla konuşmam
canım merakla haberini bekliyordum...
inş 1 saat sonra güzel haberini alıcaz...
allah kabul etsin canım benim rabbim dualarını kabul etsin inş...
heyecanla umutla bekliyoruz canım benim...