Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seni o kadar çok takdir ve tebrik ediyorum ki.
keşke bende senin gibi olsam böyle konularda.
çok üzüldüm ama dediğin gibi bundada bir hayır vardır bu aşamalara gelmek bile ne kadar güzel.
allah gönlüne göre versin inşallah.
ikizlerin olsun.
hayırlı evlatların olsun inşallah

annem hep derki ben kolay kabulleniyormuşum,herhalde buda öyle birşey oldu,gerçi sabah doktora hamilelik testi yaptırmak istiyorum sanırım bebklerim benimle değil derken ağladım ama sonra iş yerine gelip insanlarla konuşurken güldüm eğlendim,ama fırsat bulduğum her an internete girip sonuçları görmeye çalıştım,akşama kadar hem ağladım hem güldüm, hayatta böyle birşey değilmi zaten dörtdörtlük bir yaşamı olan kim vardki,hep mücadele ama en anlamlı mücadeleyide bizler veriyoruz, ben eminim sizlerde çok güçlüsünüz hatta belki benden daha güçlüsünüz inşallah hepimiz atlatıcaz bugünleri

arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,

bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,

bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))

hepinizi öpüyorummmmmmmmmm

fundacim gecmis olsun...yazmasamda topige yakindan takip ediyordum...ve sonucunu cokk merek etmistim..bizdede erkek infertilitesi...seni birseyden tebrike diyorum inanilmaz azimli ve guclusun ki sayiyi 0 dan aldiniz nerelere getirdiniz masallah..inaniyorumki dogal yoldan geleceke bebisin..benimde basarsizi tup bebek denemem var..ki hala uzerimden atatbilmis degilim o olusmuzlugu...

en basindan beri bu kadar pozitif oldugun icin cok inaniyordum bebislerin seninloe..ama mukadderat..her iste bir hayir vardir..insallah Rabbim hayirlisini nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi etsin..ben inaniyorum bu azimleee insallah ikizlerine kavusacan tatlim

canım bn biraz gel git akıllıyım,bir bakarsın oturmu ağlıyorum ,sonra kalkıp mücadele ediyorum :)))
bu yoldan vaz geçmek olmaz,demek ki henüz zamanı gelmemiş ,şimdi daha iyi hazırlanıcam inşallah,belki bu aşamada birkaç arkadaş dha tedaviye başlar beraber tedavimizi oluruz

dediğin gibi Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin

Anne olma duygusu böyle bir şey sanırım, geçecek funda geçecek , sadece sabır , aradan bak bir ay geçtikten sonraaaa ben neler yaşadım ya diyip inanmayacaksın bile, arada ağlaman da çoooook normal, hepsiii zamanla geçecek, canım benim, sen şimdi kafanı toplamaya çalış, kolay değil ilaç vs insanı daraltıyor, kilo aldırıyor, ben de vermeye çalışıyorum, biz senin yanındayız, tıpkı benim yanımda olduğunuz gibi...

canım geçmiş olsun üzüldüm ama inşallah birdaki seferinde kavuşursun ikizlerine 15 kilo vermek istiyorsun kaç kilosun bendede var kilo sorunu ondan sordum inşallah sperm bulunursa bizde şubat adetiyle tüp bebege başlamak istiyorum kilolu olunca yumurta kalitesizmi oluyor acaba bende sıkı diyet filanmı yapsam önce boyum 1.60 kilom 85 tüp bebek için çokmu şişmanım ne bileyim inşallah hakkımızda hayırlısı.:44:

sağlık olsun,tecrübe oldu bir dahakine daha iyi hazırlanırım inşallah :)

canım kiloyla yumurta kalitesinin bir alakası varmı inan hiç bilmiyorum,ben şu an 80-82 kilo arasıyım,kilom arttığı zaman kalbimde bir gariplik oluyor,bel fıtığım çok ağrıyor ve kilonun pek çok şeye malesef zararı var,bende bu yüzden kilo verirsem daha sağlıklı bi vucuda sahip olurum ve yumurtalarımda daha kaliteli olur diye düşünüyorum,sadece bir fikir,en azından kilo verince mutlu olucam :))) güzel olucam ,istersen rejime beraber başlayabiliriz böylece hırs yapıp daha kolay kilo verebiliriz

ben sanırım mart gibi tekrar tedaviye başlarım bakalım artık erdal bey ne diyecek

annem hep derki ben kolay kabulleniyormuşum,herhalde buda öyle birşey oldu,gerçi sabah doktora hamilelik testi yaptırmak istiyorum sanırım bebklerim benimle değil derken ağladım ama sonra iş yerine gelip insanlarla konuşurken güldüm eğlendim,ama fırsat bulduğum her an internete girip sonuçları görmeye çalıştım,akşama kadar hem ağladım hem güldüm, hayatta böyle birşey değilmi zaten dörtdörtlük bir yaşamı olan kim vardki,hep mücadele ama en anlamlı mücadeleyide bizler veriyoruz, ben eminim sizlerde çok güçlüsünüz hatta belki benden daha güçlüsünüz inşallah hepimiz atlatıcaz bugünleri
canım benim yaa :( seni çok iyi anlıyorum şoktasın sen..zamannnnnn en iyi ilacın olacak, kendini hazır hissettiğinde de ikinciyle buluşacaksın bebişine, önce kendini dinlendir..eğlen diyemiyorum ama kimseye söylememen bu süreci atlatmana çok yardımcı olacak, unutacaksın bile, ben iyi ki kimseye söylememiişim, pişirip pişirip önüme sunmuyorlar en azınndan :) bu daha çok canımı yakardı o soruları yanıtlamak, sen de bu durumdasın.takipçim benim :))
evet hayatım hayırlısı böyleymiş ,napalım,zaten bildiğim kadarıyla sağlıklı olmayan bebekler tutmuyorlarmış,şimdi kendimi daha iyi bir şekilde ikinciye hazırlıcam inşallah,

tabi kiiiiiiiii..........

evet hayatım hayırlısı böyleymiş ,napalım,zaten bildiğim kadarıyla sağlıklı olmayan bebekler tutmuyorlarmış,şimdi kendimi daha iyi bir şekilde ikinciye hazırlıcam inşallah,

fundacım inan çok üzüldüm şu an gözyaşlarımı tutamıyorum.rabbimden gelene boyun eğiyoruz.takdiri ilahi böyleymiş.bende senin gibi gözyaşalarımı tutarım ama dışarıya akıtamadığımız gözyaşları içimize akıyor.sanmaki bizler kuvvetliyiz sadece rabbim dert verdiği gibi dayanma gücünü de veriyor.ama bence ağla içini dök göreceksin ki daha çok hafifleyeceksin.benim içimde de ne fırtınalar kopuyor hep gülüyorum hep neşeliyim insanlar hep bana ne güzel hayatı tiye alıyorsun diyorlar halbuki hayat beni tiye almış kimsenin haberi yok.
Günün sözü:ben gülüyorum ama sanma gönlüm bahtiyar attığım her kahkahada binlerce gözyaşı var

her gün kilomuza baksak ne yedik onları anlatıp , burdan sıkı bir şekilde rejime başlasak :))) benim de 5 kilom var, 2 kilosunu verdim çok şükür ki ama her an rejimi bozabilirim :((( bir ayda 7-8 kilo aldım yahu ilaçlarla.

fundacim gecmis olsun...yazmasamda topige yakindan takip ediyordum...ve sonucunu cokk merek etmistim..bizdede erkek infertilitesi...seni birseyden tebrike diyorum inanilmaz azimli ve guclusun ki sayiyi 0 dan aldiniz nerelere getirdiniz masallah..inaniyorumki dogal yoldan geleceke bebisin..benimde basarsizi tup bebek denemem var..ki hala uzerimden atatbilmis degilim o olusmuzlugu...

en basindan beri bu kadar pozitif oldugun icin cok inaniyordum bebislerin seninloe..ama mukadderat..her iste bir hayir vardir..insallah Rabbim hayirlisini nasip etsin ve isteyen herkesi evlat sahibi etsin..ben inaniyorum bu azimleee insallah ikizlerine kavusacan tatlim

sizdede çok geçmiş olsun, Allah dağına göre kar veriyormuş ,demekki bu dert bizde olduğuna göre dayanma gücümüzde vardır,

çok pozitif olmakta bazen iyi olmuyormuş galiba,bebeklerimin sağlıkla dünyaya geleceğine o kadar inanmıştım ki kamyonun kasasından asfalta düşen karpuz gibi paramparça oldum aslında ama napayım oldu ,

sen nerde tedavi oluyorsun ,doktor olumsuz olmasının nedenini açıklayabiliyormu? ben embriyo çok sağlıklıydı neden olmadı acaba dediğimde erdal bey zaten % 50 ihtimaldi bazen olmaya biliyor dedi

bir sonraki tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?yanıma aynı anda tedaviye başlayacak arkadaşlar arıyorum :))

Anne olma duygusu böyle bir şey sanırım, geçecek funda geçecek , sadece sabır , aradan bak bir ay geçtikten sonraaaa ben neler yaşadım ya diyip inanmayacaksın bile, arada ağlaman da çoooook normal, hepsiii zamanla geçecek, canım benim, sen şimdi kafanı toplamaya çalış, kolay değil ilaç vs insanı daraltıyor, kilo aldırıyor, ben de vermeye çalışıyorum, biz senin yanındayız, tıpkı benim yanımda olduğunuz gibi...

canım benimmmmmmmm,zaten biraz düşecek gibi olsam hemen arkamdan destek verip kaldırıyorsunuz beni :)) çok şükür sizler varsınız

canım benim yaa :( seni çok iyi anlıyorum şoktasın sen..zamannnnnn en iyi ilacın olacak, kendini hazır hissettiğinde de ikinciyle buluşacaksın bebişine, önce kendini dinlendir..eğlen diyemiyorum ama kimseye söylememen bu süreci atlatmana çok yardımcı olacak, unutacaksın bile, ben iyi ki kimseye söylememiişim, pişirip pişirip önüme sunmuyorlar en azınndan :) bu daha çok canımı yakardı o soruları yanıtlamak, sen de bu durumdasın.takipçim benim :))

tabi kiiiiiiiii..........

evet valla tam takipçin oldum :))))))

CANIM rabbim yardımcın olsun inşş hada güzel günler yaşayacağız inşşşşşşşşş

güçlü güzel yürekli arkadaşım seninlekonuştuktan birkez daha anladım sen isyankar olmayan güçlü çok özel birisin :54:üç ay sonra kalabalık bir hamiş grubu olacağız

arkadaşlar eve yeni geldim, sabah ilk işim şişli etfale gitmek oldu ama sonucu malesef akşam 4-5 gibi öğrenebildim,dün 4.41 olan sonuç bugün 6.03 olmuş ,tabi ben büyük bir umutla erdal beyi arayıp söyledim o da malesef olumsuz olduğunu söyledi, o sırada praktikerin girişinde bir bebek beşiğinin yanındaydım ve bir koltuğa oturup kaldım,başladım ağlamaya ,erdal bey ilaçları bırakmamı söyledi,zaten bugün biraz kanamamda olmuştu ilaçları bırakınca reglim başlayacakmış,

bende kendime yeni bir program çizdim hemen,inşallah bu hafta sonu diyetisyen-akapunktur-spora baslıcam 3 aylık bir program uygulamayı düşünüyorum,inşallah bu sefer 15 kilo felan verebilirsem iyi olur,böylece belki vücudumdaki yağ oranı azalırsa daha kaliteli yumurtam olabilir diye düşünüyorum, cumartesi sabah 10da erdal beyle randevumuz var,onunla konuştuktan sonra daha detaylı bir program yapmaya çalışırım,şu anda iyi düşünmeye çalışıyorum,çok şükür Allahıma bugünlere gelebildik inşallah bebişlerimizide en kısa sürede kucağımıza alırız,

bütün aşamalarda benim yanımda olduğunuz için çok teşekkür ederim,burda yazdııklarınız ,dualarınız benim için o kadar önemli ki,inşallah bu desteklerle ,dualarla tekrar başlıcam ve inşallah bu sefer ikizlerime kavuşucam :)))

fundacım çok üzüldüm ama demekki böylesi hayırlıymış...
inş bundan sonra herşey daha güzel olacak...
tabiki üzüleceksin ama sen bunun yanında güçlü olup ayakta kalmayı biliyorsun...
yolunu çizdin ve bundan sonra daha emin adımlarla ilerleyeceksin inş...
rabbim yolunu açık etsin...
ikizlerinin tekrar göbişine girmelerini ve bu defa asla seni bırakıp gitmemelerini diliyorum :16:

fundacım merhaba..
okadar umutluydumki senden yana kesin gözüyle bakıyordum..
ama herşeyde var bir hayır demekki henüz zamanı gelmemiş..
bukadar güçlü olman çoook güzel hep böyle güçlü ol emii..
bu sefer olmadı ama inşşallah birdahaki sefere inşallah bebişlerini alacaksın kucağına...

Hakkınızda hayırlısı inşallah bir sonraki denemenize gerek kalmadan doğal yoldan gelir süpriziniz... Üzülmemek elde değil evet ama Çok üzülmeyin nolur çünkü durumu ciddi olan çiftleri düşününce siz bu evreyi yaşayabildiniz bu çok umut verici... Allah büyüktür sağlıcakla kalın...

sağlık olsun,tecrübe oldu bir dahakine daha iyi hazırlanırım inşallah :)

canım kiloyla yumurta kalitesinin bir alakası varmı inan hiç bilmiyorum,ben şu an 80-82 kilo arasıyım,kilom arttığı zaman kalbimde bir gariplik oluyor,bel fıtığım çok ağrıyor ve kilonun pek çok şeye malesef zararı var,bende bu yüzden kilo verirsem daha sağlıklı bi vucuda sahip olurum ve yumurtalarımda daha kaliteli olur diye düşünüyorum,sadece bir fikir,en azından kilo verince mutlu olucam :))) güzel olucam ,istersen rejime beraber başlayabiliriz böylece hırs yapıp daha kolay kilo verebiliriz

ben sanırım mart gibi tekrar tedaviye başlarım bakalım artık erdal bey ne diyecek

biri rejim dedi sanırım acılın bir tombalak var burada:56: bende sizinle diyet yapmak istiyorum:32:

ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN

Fundacim topigi açarken bile aklıma senin haberinle ilgili iyi bisey düşünüyorum insallah insallah diyorum sonra kötü bir haber vermiş olucagini düşünüyorum Allah korusun Allah korusun diyorum böyle diye diye actım :( çok üzüldüm canım çok üzüldüm.. Sizin yaşadıklarınızı bizde yasadık, hastane odasında saatlerce ağladık konuşmadık sadece ağladık :( Ama sen üzülme çoğumuzdan bir adım ondesin çünkü çok şükür bol bol spermleriniz var.Belki doğal yolla bile kalabilirsin..

Kilo problemine gelince kesinlikle bir alakası var canım benim komşumda tedavi görmüştü 3 sene önce filan İstanbul memorial da, oradaki doktor amasını istemiş ne kadar verirsen o kadar iyi demiş hem tedavi görüyordu hem rejimdeydi.. 1.60 - 1.65 boylarında 80-85 kiloydu oda

sizdede çok geçmiş olsun, Allah dağına göre kar veriyormuş ,demekki bu dert bizde olduğuna göre dayanma gücümüzde vardır,

çok pozitif olmakta bazen iyi olmuyormuş galiba,bebeklerimin sağlıkla dünyaya geleceğine o kadar inanmıştım ki kamyonun kasasından asfalta düşen karpuz gibi paramparça oldum aslında ama napayım oldu ,

sen nerde tedavi oluyorsun ,doktor olumsuz olmasının nedenini açıklayabiliyormu? ben embriyo çok sağlıklıydı neden olmadı acaba dediğimde erdal bey zaten % 50 ihtimaldi bazen olmaya biliyor dedi

bir sonraki tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?yanıma aynı anda tedaviye başlayacak arkadaşlar arıyorum :))

Aayy canım yaaa :( çok duygulandim ağlıyorum valla suan.. İnsallah Rabbim yüzümüze gülecek..

Back
X