tünaydın kızlar....funca valla bende mesleki_teacher gibi bilgisayarı açarken seni düşünerek açmıştım, inş hamiledirde bizede umut olur diyerek açtım.Nasipte yokmuş demekki bu aylık. Üzülceksin kırılcaksın ama yine umut kapın açık olucak en azından tedaviye başlıyıp yürütme şansınız devam ediyor bunu unutma.bak ben başlamadan kaldım duymayı beklemediğim şeyleri duydum doktordan inanırmısın krize bile girdim bi ara eşime ve anneme patladım görceğimiz varmış neyse....sen martta başlarsan)tedaviyi beraber yürütme şansımız var gibi yine tabi ben seni yarıyolda bırakmazsam
)) cnm çok geçmiş olsun hayırlısı olsun inş. (belkide sen benden önce başlarsın tedaviye )öptüm..
hayatım yarı yolda bırakmak ne demek???? şimdi boş oturmak yok,kaliteli yumurtlamayı sağlayacak şeyleri araştırmamız lazım,öğrendiğimiz herşeyide paylaşalım,biliyorsun bende yumurta sayısıyla ilgili problem yaşadım, şu an dondurulmuş yok malesef ama olsun Rabbim kısmet ederse dondurulmuşa gerek kalmadan olur belkide, benim başlayacağım tarih belli değil, 3 ay sonra diye düşünüyorum ama bakalım yarın doktor ne diyecek