Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
YA RAB..! Yüreği Yanmış, Gözyaşları İçine Akmış, Ümitleri Zorda Olan Tüm Kardeşlerimize ÜMİT, SABIR ve FERAHLIK Ver...!!( AMİN )
HAYIRLI CUMALAR

Kızlar yazdıklarınızın hepsini hem okuyup hem agladım.23 yaşındayım 2 senelik evliyim evliligimin ilk senesi ilişkiye giremedik dedim bu yüzden bebegim olmuyo daha sonra zorda olsa herşey yoluna girdi eşimle çok mutluyum ama bebek gene olmuyo doktora gittim bende hiç bir sorun yok eşim gitti sipem testi çok kötü çıktı ileri hareket hızı0 canlık yok :1milyon 400 siperm sayısı beynimden vuruldum sanki sabaha kadar agladım doktora gittik eşinde ileri derecede varikosel var dedi doktor korkulacak bişey yok 15 dak bi ameliyat dedi ben tekrar yıkıldım doktor 6 ayda düzene girer canlı siperm olmamasının nedeni varikosel dedi haftaya salı tekrar muayne olup ameliyat tarihi alıcaz.. ama artık çok bunaldım kızlar herkez bebek soruyo korunuyoruz diyorum dayanamıyorum..Allah meleklerimizi biran önce bize kavuştursun.dua var 41 meryem suresi okuyunn Dilekleriniz kabul olsun inşallah..

ilk önce ürologdan randevu aldık, 18 mart 2011 de Fatih Medikalparkta Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez'le randevumuz var, aslında eşim bahçeli evler medicalparka gitmek istedi ama orda doç. ücreti ssk'lılar için 110 tl , fatih medical parkta ise 40 tl aradaki bu fiyat farkına hiçbir anlam veremedim,nerdeyse 3 katı bende internette biraz araştırdım ve Ali nejat Eğilmez hakkında birşeyler okudum ona gitmeye karar verdik

doktordan sonra ise baharatçıya gidip sperm artırıcı birşeyler alıcam,doktorla görüşmeden önce birşey yapmak istemedim bakalımartık ne olacak

Ankara Tıp Fakültesini öneririrm.Prof.Dr.Kaan AYDOS ile irtibata geçin çok muhteşem bir doktordur.TESA'larda mutlaka sperm bulunacaktır.

merhaba arkadaşlar biz de 1 yıldır bebek istiyorduk olmayınca doktora gittim ve 2 hafta önce eşimin sperm sayısı 0 çıktı çok şaşırdık internette araştırınca aynı durumda olan birçok kişi olduğunu gördüm (üzücü bir durum) doktor 1 ay sonra testi tekrarlayalım şu an yorum yapmayalım dedi. Biz dayanamadık üroloji doktoruna gittik hormonlar normal çıktı. ultrasonda temiz çıktı o da beklememiz gerektiğini söyledi. Zaman geçmek bilmiyor.

canım çok geçmiş olsun inş düzelir herşeyde bebeginize kavuşursunuz en zoruda beklemek ama yapılıcak bişey yok..

amin inşallah sizin de düzelir bebeğiniz olur. Biz 5.yıla girdik herkes doktora bi gitsen diyor istemiyorum ben diyorum :)

Canım arkadaşlarım benim sağolun, ama bugün hakkım galiba ağlamak, asla isyan etmiyorum, asla da etmeyeceğim Allahım bana sabır versin, hepimize tabiii, yola başkoyduk bir kere, ama beni anlayannnnnnn yine sizlersiniz, iyi ki burdayım tanıdım sizi ben :)) daha iyiyim, akşam hatta yeğenimin doğumgününe bile gideceğim, saklamak zorundayım duygularımı, bunun üzerine gidip ağlamayacğım, annem ile babam çok üzüldüler, onlar beni üzgün görmemeliler , ben de onların bebeğiyim Baharın dediği gibi..Rabbim yüzümüze gülecek inşallah.....sağolun kızlar, ben kendimi olumsuza da alıştırmıştım ancak insan yine de üzülüyor, asla üzülmem diyen yalan söyler, ama buna da binlerce kez şükür, benim bebeğim konuldu göbüşümeee kalitesi ne olursa olsun o benim için çoooooooooook kaliteliydii ..İnşallah sizlerin güzel haberlerini alacağım..

Sabır güzel şeydir,gelincik..Allah sabredenlerle beraberdir..herkesin bir imtihanı var, kimi mal ile, kimi evlat ile, kimi olmayan bir uzvun eksiliğiyle yani sağlık ile..vecyoksulluk ile imtihandadır...evlat hayırlı yada hayırsız olabilir..imtihandır bu..yada bir evlata sahip olma savaşı verirken imtihandadır insan..yaşadıklarınız kolay değil..bunu bu sayfada paylaşırken Rabbim size öyle bir teslimiyet duygusu veriyor ki..kahrın da hoş, lütfun da hoş diyebilior insan..RABBİM büyük...veren de O, alan da..biz buna iman ettik..gerisi ısrarla istemek..Yalnız ve Ancak Ondan istemek..dua dua istemek..secde secde istemek..incinmeden ve incitmeden istemek..deli gibi değil..veli gibi istemek..sebepler boştur..nedenleri sorgular doktorlar..nedeni, nedensiz veren Allahtır..O istemiştir, milyonda bir görülen bir hastalık bir annenin iki oğluna isabet etmişse..bu annenin evlatla imtihanıdır..genetik mühendisleri istedikleri kadar yazıp çizsinler..ilahi takdir genetiğe hükmeder..Adı Halık olan Allahtır..Yaratmak için OL der sadece ve o, oluverir..

ALLAH HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA
BENİM KARDEŞLERİME DE VERSİN..ANNE VE BABA OLSUNLAR..

Sabır güzel şeydir,gelincik..Allah sabredenlerle beraberdir..herkesin bir imtihanı var, kimi mal ile, kimi evlat ile, kimi olmayan bir uzvun eksiliğiyle yani sağlık ile..vecyoksulluk ile imtihandadır...evlat hayırlı yada hayırsız olabilir..imtihandır bu..yada bir evlata sahip olma savaşı verirken imtihandadır insan..yaşadıklarınız kolay değil..bunu bu sayfada paylaşırken Rabbim size öyle bir teslimiyet duygusu veriyor ki..kahrın da hoş, lütfun da hoş diyebilior insan..RABBİM büyük...veren de O, alan da..biz buna iman ettik..gerisi ısrarla istemek..Yalnız ve Ancak Ondan istemek..dua dua istemek..secde secde istemek..incinmeden ve incitmeden istemek..deli gibi değil..veli gibi istemek..sebepler boştur..nedenleri sorgular doktorlar..nedeni, nedensiz veren Allahtır..O istemiştir, milyonda bir görülen bir hastalık bir annenin iki oğluna isabet etmişse..bu annenin evlatla imtihanıdır..genetik mühendisleri istedikleri kadar yazıp çizsinler..ilahi takdir genetiğe hükmeder..Adı Halık olan Allahtır..Yaratmak için OL der sadece ve o, oluverir..

ALLAH HERKESİN GÖNLÜNÜN MURADINI VERSİN TEZ ZAMANDA
BENİM KARDEŞLERİME DE VERSİN..ANNE VE BABA OLSUNLAR..

amiiiiin...ne kadar güzel yazmıssın,tüylerim diken diken oldu...rabbim hakkımıza hayırlı olanı kılsın:16:

tofis..ben boş konuşan insanlar yüzünden girdim bunalıma bebek yokmu yoksa olmuyomu eee bi doktora gidin gibi saçma sapan sorulan sorular yoruyo beni dün kaynanam diyoki funda lousalı kadının oturdugu yere oturursan belki seninde olur diyo Allahım dedim bu ne saçmalık...en iyisi hiç kimseyi kafamıza takmamak herşeyi oluruna bırakma.varikosel ameliyatı için hala gün alamadım ben özel hastane 2 milyar diyo ssk da gün alamıyorum napıcam bilmiyorum.eşi varikosel ameliyatı olan varmı:(

benimde tüylerim diken diken oldu çok güzel yazmışsın canım benim güzel ALLAHIM bizede verir inş.bizi birbirimizden başka kimse anlamaz sadece yapsanıza artık derler.hepimiz yazarız inş hamile oldugumuzuu buraya:):):).)

tofis..ben boş konuşan insanlar yüzünden girdim bunalıma bebek yokmu yoksa olmuyomu eee bi doktora gidin gibi saçma sapan sorulan sorular yoruyo beni dün kaynanam diyoki funda lousalı kadının oturdugu yere oturursan belki seninde olur diyo Allahım dedim bu ne saçmalık...en iyisi hiç kimseyi kafamıza takmamak herşeyi oluruna bırakma.varikosel ameliyatı için hala gün alamadım ben özel hastane 2 milyar diyo ssk da gün alamıyorum napıcam bilmiyorum.eşi varikosel ameliyatı olan varmı:(

aynen canım kimsenin dediğine kulak asmayacaksın,inan bana dinlersen onları katlanmak daha zor oluyor,anlayışsızlık diz boyu.varikosel ameliyatı demişsin kaan hocayla görüşmeni tavsiye ederim öncelikle.bu doktorlar malesef bizim durumumuzda olan herkese bu sacma ameliyatı yaptırıyorlar ve sonuç basarısız.seni korkutmak istemem yanlıs anlama ama benim eşimde ameliyat oldu çok çok çok ünlü bir prof güya kendileri,amerikadan gelmiş.yarım saat sürer ameliyat ertesi gün işine dönebilir dediler ama eşim ameliyata bir girdi 5 saat cıkamadı ve 42 tane dış dikişle çıktı.iyice araştırmadan bence olmasın ameliyat kaan hocayla mutlaka görüş derim.ve benim eşimde hiç bir değişiklik olmadı.bol şans diliyorum sana hakkına hayırlısı olsun canımmmm

tofis,,tatlım çok sagol ya dediklerine katılıyorum bende ama o doktor kim nası bulucam ben bizim doktor varikoseli elle teşhis etti ve 3 dereceli dedi korkulucak bişey deyil dedi ya yamin ediyorum kimseye güvenim kalmadı Allah bildigi gibi yapsın bunları ..offff off başıma agrılar giriyoo

nasılsınız kızlar
son durum nedır ?
ınsallah herkes ıyıdır vede hersey yolunddır

varikosel ameliyatı için okmeydanı ssk dan yarın için randevu aldık eyer 2 3 ay gün verirse özel hastanede yaptırıcaz bekliyecek gücüm kalmadı artık benim.bu hastaneyede güvensenmi güvenmesemmi onuda bilemiyorum...Allah hakkımızda hasırlısını versin hepinize dua ediyorum....

Kızlar nerdesiniz....

cnm buralardayım ama fundam sen yadem masalım dinleniyor herhalde bugün bir hamiş haberi aldım tel den çok sevindim bir ağladım ki iy ki dedim kimse görmedi farklı anlarlardı beş altı aydır uğraşıyorlardı tüp demişler ama doğal oldu:nazar:biz ne zaman sevineceğiz:43:canım melisim sen neler yapıyorsun tedavi için

Back
X