günaydın kızlar,
dün sabah erdal beyle randevumuz vardı, tabi neden olmadığına dair birşey söyleyemedi,çok iyi embriyo idi umutluydum dedi,bundan sonra ne yapabiliriz diye sordum kilo vermeyi düşündüğümü söyledim, öncelike stresten uzak durmamız gerektiğini söyledi,bu nasıl olacak bilemiyorum, kilo vermeninde çok iyi olacağını söyledi,en az bir buçuk iki ay bekleyin dedi ama ben 3 ay beklemeyi uygun gördüğümü söyledim,
dün öğlende fatih tıp merkezindeki akapunktur ve diyetisyen randevuma gittim ama çıkışta beni delirttiler yine ve en sonunda kavga edip çıktık,bu kadar sorumsuz bir yer görmedim,zaten üzgündüm onlarla tartıştıktan sonra saatlerce ağladım, şunu anladım ki tıp merkezi felanda olsa inanıp parayı peşin vermeyeceksin, ben başladığımda çalışan ekip kendilerine yer açmış ve sekreter dahil herkes işten çıkmış, Fatih tıp merkezide yerlerine doktor,diyetisyen sekreter felan bulamamış tedaviye 2-3 hafta ara verdi,paramı geri istiyorum onuda vermiyorlar,sonra neyse eleman bulmuşlar ama akapunktur için çarşamba diyetisyen için cumartesi gidecekmişim ..olmaz dedim o zaman akapunkturcu size bir diyet yazsın diyorlar,siz ne diyorsunuz yaa dedim diyet yazmak zor birşey değil bende internetten indirir yazarım ben bu konuda eğitim almış biriyle tedavime devam etmek istiyorum dedim, yaaa o kadar mantıksız konuşuyorlarki deli oldum ve en sonunda ağlamaya başladım bütün gecede ağladım gözlerim şu an kurbağa gözü gibi, neden ülkemizde tüketici haklarını koruyan doğru dürüst bir kurum yok???? herşeyde bir sorun çıkıyor ve insanlarla uğraşmaktan,hakkımı almak için çırpınmaktan bıktım yoruldum artık, en son eşim tamam boşver Allaha havale et dedi ama az parada vermedim içime oturuyor

(((( internette şikayet edebileceğim heryeri araştırıp yazıcam bende