Erkek İnfertilitesi Sıfır (0) Spermle Ne Yapabiliriz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canlar nasılsınızzzz ben gibim veee yoğunum eşiminn kontroleri var yine işte bu yüzden pek cevap yazamıyorum hepinizi seviyorum ve dualrım her zaman sizlerle

canım allahım şifa versin inşallah düzelir biran önce eşin.... birçok arkadaşımızda aynı sorun var tüp bebekle hamile kalanda var üzme kendini...eşim keçi boynuzu kullanıyo kesinlikle deneyin bizim 2 kat arttırmıştı sabah akşam bide zeytin yagında incir yiyo arı sütü bal polende iyi diyolar ama denemdik henüz havuç suyu da var bi kullan bakalım hiç belli olmaz yükseli verir bir andan ALLAH büyük......

canım tam olarak net tarifleri nasıl yazarmısın bana

canım tam olarak net tarifleri nasıl yazarmısın bana

canım 6 7 adet keçiboynuzunu önce yıka sonra küçük küçük kırıp yarım litre suda 3 dk kaynat altını kapat 20 dk dinlensin soguyunca eşine 1 su bardagı gece yatarken 1 su bardagıda sabah içsin akşamdan yaparsın sabahada kalır zaten böyle 3 ay devam et istersen 1 ay keçi boynuzu 1 ay havuç suyuda kullana bilirsin ben hep keçi boynuzu yapıyorum ikisi aynı anda kullanılmıyomuş...öpüyorum ALLAH şifa versin ben faydasını gördüm umarım sende görürsün.

canım 6 7 adet keçiboynuzunu önce yıka sonra küçük küçük kırıp yarım litre suda 3 dk kaynat altını kapat 20 dk dinlensin soguyunca eşine 1 su bardagı gece yatarken 1 su bardagıda sabah içsin akşamdan yaparsın sabahada kalır zaten böyle 3 ay devam et istersen 1 ay keçi boynuzu 1 ay havuç suyuda kullana bilirsin ben hep keçi boynuzu yapıyorum ikisi aynı anda kullanılmıyomuş...öpüyorum ALLAH şifa versin ben faydasını gördüm umarım sende görürsün.

canım kuru inciri ikiye kes zeytinyagında geceden beklet sabahları yesin.....

kızlar bana acil 12 tane preglin lazım dünden beri aramadığımız eczane depo kalmadı ne olur bana yardımcı olun............................. özelime msj atarsanız sevinirim

Allahtan ümit kesilmez canım bizim 600 den 1 milyon 500 olmuştu ameliyat ta oldu bu arada inşallah dahada yükselir....özellikle keçiboynuzunu yapp canım bak gör nası faydası olucak ..

kızlar,nerelerdesiniz?
funda esra aruna yade yeter husmeh adı aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarım.....
eskisi kadar sık giremesem de arada bakıyorum kimsecikler yok:(
inşallah hepiniz iyisinizdir......dualarımdasınız...öpüyorum çok..

Herkese merhaba, bu forumu ve yazılanları sürekli takip ediyorum, ama bu sayfaya yazıp soru soracağım hiç aklıma gelmezdi :(
benim eşiminde sorunu aynı, azosperm.. yaptığımız işlemler öncelikle
1-sperm testi , sonuç azosperm
2-elle muayene , sonuç ileri derece varikosel
3-fsh ve hormon testi, sonuçları tam net yatırlamıyorum ama horman alt sınırın biraz üstünde, fsh da üst sınırın biraz üzerinde
4-şimdi istenen test ymikrodelesyon, bu testi daha yaptırmadık

her çıkan kötü sonuçta çok üzülüyorum, aranızda ymikrodelesyon testi hakkında geniş bilgisi olan varmı , yani olumlu veya olumsuz çıkması sonucu neler yapılabilir ?

cevaplarsanız çok sevinirim

yok be güzelim..kaan hocaya gideceğiz birkaç ay sonra..siz neler yapıyorsunuz..

anladım canım bizde aynı 3 ay beklicez bakalım yükselme olursa birazdaha beklemeyi düşünüyoruz ama olmazsa tüp bebek...7 milyon olursa aşılama diye düşünüyoruz bakalım nolucak ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN....

kızlar,nerelerdesiniz?

masalım bu aralar bende girmiyorum çok yorgunum eskiden sadece koçişti artık bendede ayarlar bozuldu sizlerde sen fundam melisim dualarımdasınız :54:

kızlar,nerelerdesiniz?

canım sağol dalrın için
bende gelemiyorum şu işlerin alntından kalkamıyorummmmmm rabbim yardımcımız olsunnnnn
hepimizn yüzünü gülüdürüsün inşşş

♥ ♥ ♥ Hayırlı Cumalar ♥ ♥ ♥
Yeri Göğü Yaratan Güzel ALLAH'ım
Sen Ne Kusurumuz Günahımız Varsa Affet. Bizi Bağışla ve Koru Sıkıntıda Olanları Feraha Kavuştur. Tüm Hastalara Hayırlı Şifalar, Dertlilere Devalar, Borçlulara Edalar Nasip Eyle... Eş isteyene Hayırlı Eş, İş İsteyene Hayırlı İş, Ev İsteyene Hayırlı Ev, Çocuk Dileyene Hayırlı Evlatlar Nasip Eyle, Sen Vatanımızı Milletimizi, Evlatlarımızı Koru Ya Rabbimmmmmmm
Bugüne kadar tüm verdiklerin için sonsuz şükürler olsun sana Allahımmmmm...
Elhamdülillahhhhh
AMİNNNNNNNNN
♥ ♥ ♥ ♥

masalım bu aralar bende girmiyorum çok yorgunum eskiden sadece koçişti artık bendede ayarlar bozuldu sizlerde sen fundam melisim dualarımdasınız :54:
aşkım, hepimizde ayarlar bozuldu zaten :)) inşallah tez düzeliriz.. Sen de dualarımdasın canım benim..hepiniz...
canım sağol dalrın için
bende gelemiyorum şu işlerin alntından kalkamıyorummmmmm rabbim yardımcımız olsunnnnn
hepimizn yüzünü gülüdürüsün inşşş

Amin yetercim, kendine çok iyi bak güzelim.

arkadaşlar biliyorsunuz bir süredir siteye devam edemiyorum ama bu akşam öğrendiğim birşey varki sizlerle hemen paylaşmak istedim,
daha öncede sülük tedavisinden bahsetmiştim,bu ay başlamayı düşünüyorum,bende eşimde yaptırıcaz,bunun için internette araştırma yapmaya başladım ve Suat Arusan diye bir doktoru buldum ( malesef kendisi ankarada sanırım biz onunla tedavi olamıcaz)

eşimin azosperm olduğunu tedaviyle sperm çıkışı olduğunu söylediğimde ilk sorduğu ağzında civalı amlagam dolgu varmı oldu,eşimde daha önce vardı ama geçen ay değiştirmişti,doktor bey sağ olsun telefonda bu konuda bilgi verdi ve internet sayfasını incelememi tavisye etti bende sizlerle paylaşmak istedim

Amalgam Dolgu ve Yol Açtığı Hastalıklar !

doğrusu minicik bir diş dolgusunun bu kadar zarar verebileceği aklıma gelmezdi,bence sizlerde bukonuyu inceleyin derim
googlda civa ksıırlık yazınca pek çok başlık çıkıyor...bu konuyla ilgili videolarda var bence incelemeye değer...

bu arada belirteyim ben inşallah önümüzdeki hafta hacamat yaptırıcam, ilk kez yaptıracağım için açıkcası çok korkuyorum ama sonuçta Peygamber efendimizin yaptırdığı birşey,inşallah banada şifa olur,

bu arada uyarmadan geçemicem hacamat yaptırmayı düşünenler varsa hemen söyliyeyim hacamat günleri var,bu günlerin haricinde yapılırsa çok büyük zararlarıda olabiliyor!!!

hepinizi öpüyorummmmm

arkadaşlar biliyorsunuz bir süredir siteye devam edemiyorum ama bu akşam öğrendiğim birşey varki sizlerle hemen paylaşmak istedim,
daha öncede sülük tedavisinden bahsetmiştim,bu ay başlamayı düşünüyorum,bende eşimde yaptırıcaz,bunun için internette araştırma yapmaya başladım ve Suat Arusan diye bir doktoru buldum ( malesef kendisi ankarada sanırım biz onunla tedavi olamıcaz)

eşimin azosperm olduğunu tedaviyle sperm çıkışı olduğunu söylediğimde ilk sorduğu ağzında civalı amlagam dolgu varmı oldu,eşimde daha önce vardı ama geçen ay değiştirmişti,doktor bey sağ olsun telefonda bu konuda bilgi verdi ve internet sayfasını incelememi tavisye etti bende sizlerle paylaşmak istedim

Amalgam Dolgu ve Yol Açtığı Hastalıklar !

doğrusu minicik bir diş dolgusunun bu kadar zarar verebileceği aklıma gelmezdi,bence sizlerde bukonuyu inceleyin derim
googlda civa ksıırlık yazınca pek çok başlık çıkıyor...bu konuyla ilgili videolarda var bence incelemeye değer...

bu arada belirteyim ben inşallah önümüzdeki hafta hacamat yaptırıcam, ilk kez yaptıracağım için açıkcası çok korkuyorum ama sonuçta Peygamber efendimizin yaptırdığı birşey,inşallah banada şifa olur,

bu arada uyarmadan geçemicem hacamat yaptırmayı düşünenler varsa hemen söyliyeyim hacamat günleri var,bu günlerin haricinde yapılırsa çok büyük zararlarıda olabiliyor!!!

hepinizi öpüyorummmmm

cnm mrb nasılsın? uzun zmndır görüşemez olduk tedaviler olumsuz oldukca bizde uzaklaşma ihtiyacı duyar oluyoruz topikten:( inşallah iyisindir.
hacamatı eşi azospremli olanların sayfasında zaman arkadaşımız yeni yaptırdı onunla görüş istersen fikir alırsın
görüşürüz cnm öptüm;)) hayırlı tedaviler sanada...

Back
X